Відгуки Marta_555 , стор.9

позитивних - 789 негативних - 6

Рекомендую відповідальну замовницю СП: оплата своєчасна, тільки приємні враження від спілкування! Дякую за покупочку УНІПУХУ!
Yanyk 22 лист. 17
Мої найкращі рекомендації порядному і відповідальному покупцеві, людина приємна в спілкуванні і ввічлива! Дякую за участь в моєму СП по УНІПУХУ, оплата швидка! Рада бачити Вас знову в моїх СП та аукціонах!
Tandr 22 лист. 17
Знову мої найкращі рекомендації приємній і позитивній замовниці! Оперативна з оплатою і дякую за повторне мегазамовлення комплекту трусиків!
Elena85777 22 лист. 17
Рекомендую чудову і відповідальну замовницю СП - оплата своєчасна! Дякую за замовлення УНІПУХУ та бажаю успіхів!
Alperina 22 лист. 17
Дякую за замовлення в моєму СП УНІПУХУ і близни та приємне спілкування! Покупець відповідальна і порядна - замовлене оплачено швидко. Мої найкращі рекомендації!
Lalla 22 лист. 17
Дякую за співпрацю і участь в моєму СП по УНІПУХУ! Рекомендую порядну і відповідальну замовницю: оплачено швидко. Тільки приємні враження від спілкування!
NEMO1 22 лист. 17
Рекомендую чудову і відповідальну замовницю СП - оплата швидка! Дякую за замовлення УНІПУХУ та бажаю успіхів !
tanya518 22 лист. 17
Дякую за співпрацю і участь в моєму СП по УНІПУХУ! Рекомендую порядну і відповідальну замовницю: оплачено швидко. Тільки приємні враження від спілкування! Вдалих Вам покупочок та продаж!
Svetlin 22 лист. 17
Рекомендую чудову і відповідальну учасницю СП! Порядний і оперативний покупець: замовлення оплачено своєчасно! Дякую за покупочку УНІПУХУ і бажаю успіхів!
Gapusya 22 лист. 17
Дякую за співпрацю і участь в моєму СП по УНІПУХУ! Рекомендую порядну і відповідальну замовницю: оплачено швидко. Тільки приємні враження від спілкування!
Irinat_kv 22 лист. 17
Дякую за участь в СП і мої найкращі рекомендації як порядному і відповідальному покупцеві: оплата своєчасна. Спасибі за покупочку УНІПУХУ!
Mari_Sha 22 лист. 17
Мої найкращі рекомендації приємній в спілкуванні, порядній і відповідальній учасниці СП: оплата своєчасна. Дякую за замовлення УНІПУХУ і бажаю успіхів!
tanuha__ 22 лист. 17
Мої найкращі рекомендації приємній в спілкуванні і відповідальній замовниці-оплата своєчасна. Дякую за покупочку білизни і бажаю успіхів!
mamo4ka17 21 лист. 17
Тільки позитивні емоції від співпраці : приємна в спілкуванні і порядна людина! Замовлення оплачене швидко. Мої найкращі рекомендації відповідальному покупцеві і величезна подяка за мегазамовлення УНІПУХУ!
Lyonmak 21 лист. 17
Приємна в спілкуванні і відповідальна замовниця СП: оплата своєчасна. Дякую за покупку білизни в моєму СП і всім рекомендую!
Olosh 18 лист. 17
Мої найкращі рекомендації відповідальній і чудовій замовниці СП по білизні: оплата своєчасна! Дякую за співпрацю!
Alina369_852_147 18 лист. 17
Дякую за співпрацю і участь в моєму СП! Рекомендую порядну і відповідальну замовницю: за білизну оплачено швидко. Тільки приємні враження від спілкування!
Anegka1977 18 лист. 17
Дякую за повторне замовлення білизни і рекомендую оперативну з оплатою і приємну в спілкуванні учасницю СП!
jhjhggf 17 лист. 17
Рекомендую відповідальну і порядну учасницю СП: оплачено товар швидко! Бажаю удачі і успіхів у аукціонах!
nikkoletta_ua 11 лист. 17
Рекомендую чудову учасницю СП, а також відповідальну і приємну в спілкуванні замовницю: оплачено швидко! Дякую за співпрацю і бажаю успіхів!
boroks 11 лист. 17
Мої найкращі рекомендації відповідальному і оперативному покупцеві: супершвидка оплата! Приємна в спілкуванні учасниця СП - дякую за співпрацю та замовлення комплекту білизни. Успіхів у всьому і вдалих Вам продаж і покупочок!
natik9501 11 лист. 17
Рекомендую приємну в спілкуванні і відповідальну замовницю: оплата надійшла швидко! Дякую за участь в моєму СП і замовлення. Бажаю успіхів!
ola992392 11 лист. 17
Чудова і приємна в спілкуванні учасниця СП: оплата своєчасна. Дякую за покупку білизни і мої Вам найкращі рекомендації! Успіхів у аукціонах!
Vladysy23 11 лист. 17
Мої найкращі рекомендації відповідальній і порядній замовниці СП: оплата швидка! Дякую за співпрацю!
ann22 11 лист. 17
Тільки позитивні емоції від співпраці : приємна в спілкуванні і порядна людина! Замовлення оплачене швидко. Мої найкращі рекомендації відповідальному покупцеві і величезна подяка за повторне мегазамовлення комплекту білизни!
Helenanik 11 лист. 17
Мої найкращі рекомендації порядному і відповідальному покупцеві, людина приємна в спілкуванні і ввічлива! Дякую за участь в моєму СП по білизні! Вдалих Вам покупочок!
V12345678a 9 лист. 17
Дякую за співпрацю і участь в моєму СП! Рекомендую порядну і відповідальну замовницю: оплачено швидко. Тільки приємні враження від спілкування!
ChildrensPlace 9 лист. 17
Дякую за співпрацю і участь в моєму СП по білизні! Рекомендую порядну і відповідальну замовницю: оплата своєчасна. Тільки приємні враження від спілкування! Успіхів Вам, вдалих покупочок і хорошого настрою!
teacher22 7 лист. 17
Відповідальний покупець, оплата згідно правил аукціону. Дякую за покупочку і всім рекомендую!
ktnj19777 5 лист. 17
Так як купувала декілька різних лотів у цього продавця, так тільки позитивні відгуки я можу залишити: всі лоти відповідають опису і гарної якості!
ROMAN10 4 лист. 17
Дякую за якісні ниточки і чудову співпрацю!
ROMAN10 4 лист. 17
Рекомендую до співпраці!
ROMAN10 4 лист. 17
Рекомендую всім: товар якісний і продавець відповідальний - врахував всі мої побажання по кольорах ниточок! Дякую!
ROMAN10 4 лист. 17
Повторний позитивний відгук чудовому продавцеві: купувала декілька лотів, все отправлено однією посилочкою. Ниточки суперові!
ROMAN10 4 лист. 17
Мої найкращі рекомендації відповідальному, порядному і приємному в спілкуванні продавцеві: отримала ниточки швидко, чудової якості і міцні! Дякую за довіру: спочатку отримала посилочку, а потім тільки оплатила. Бажаю успіхів у аукціонах та вдячних покупців!
ROMAN10 4 лист. 17
Приємне спілкування і позитив від співпраці! Рекомендую: замовниця СП відповідальна і порядна, своєчасна оплата. Дякую за мегапокупочку комплекту білизни і рада Вас бачити знову в моїх аукціонах і СП!
AlinkaK2503 2 лист. 17
Мої найкращі рекомендації порядному і відповідальному покупцеві, людина приємна в спілкуванні і ввічлива! Дякую за участь в моєму аукціоні, оплата швидка! Рада бачити Вас знову в моїх СП та аукціонах!
lenchik87 2 лист. 17
Відповідальний і оперативний продавець. Малюночки чудові! Рекомендую!!
Irishka20 1 лист. 17
Позитивні емоції від співпраці з учасницею СП по фототоварах: приємна в спілкуванні, ввічлива і відповідальна: оплата надійшла зразу ж після надання реквізитів. Мої найкращі рекомендації! Дякую за покупочку фотоальбому, розуміння ситуації і бажаю успіхів Вам у аукціонах І СП!
knopo4ka 1 лист. 17
Супер продавець! Ввічливий і порядний, лот відправлений швидко! Підставочка мід мишку сподобалась! Рекомендую!
raine 30 жовт. 17
Не викуп лота за умовами аукціону. Повернення комісії
Nakytkalotov 26 жовт. 17
Рекомендую чудову учасницю СП, а також відповідальну і приємну в спілкуванні замовницю: оплачено швидко! Дякую за співпрацю і бажаю успіхів у Ваших СП і аукціонах!
Anka5555 22 жовт. 17
Повторний позитивний відгук чудовій замовниці СП за повторне замовлення білизни: рада, що задоволені покупочкою! Оплата швидка, приємне спілкування)) Ще раз дякую!
violayn 22 жовт. 17
Тільки позитивні емоції від співпраці з учасницею СП: приємна в спілкуванні і порядна людина! Замовлення оплачене швидко. Мої найкращі рекомендації відповідальному покупцеві і величезна подяка за замовлення білизни!
Galichka 22 жовт. 17
Рекомендую відповідальну замовницю СП: оплата своєчасна, тільки приємні враження від спілкування! Дякую за покупочку!
Irisca 22 жовт. 17
Рекомендую порядного і ввічливого покупця! Дякую за співпрацю!
Мої найкращі рекомендації відповідальній, порядній і приємній в спілкуванні замовниці СП: оплата надійшла швидко! Дякую за замовлення білизни і лак! Бажаю успіхів у аукціонах та хорошого настрою!
Helenanik 22 жовт. 17
Дякую за співпрацю і замовлення в моєму СП лікувальний лак "Кораблик"! Мої найкращі рекомендації як порядній, відповідальній і приємній в спілкуванні замовниці, оплата надійшла швидко. Успіхів і вдалих покупочок!
konotopn1977 22 жовт. 17
Найкращі рекомендації ввічливому, приємному в спілкуванні, порядному і відповідальному покупцеві: супершвидка оплата! Дякую за покупку і успіхів в аукціонах!
Flame 22 жовт. 17
Найкращі рекомендації ввічливому, приємному в спілкуванні, порядному і відповідальному покупцеві: супершвидка оплата! Дякую за покупку і успіхів в аукціонах!
MarinkaBaga4 22 жовт. 17