Відгуки Marta_555 , стор.12

позитивних - 789 негативних - 6

Черговий позитивний відгук моїй чудовій і постійній замовниці СП за повторне замовлення лікувального лаку: рада, що задоволені покупочкою! Оплата швидка, Ще раз дякую!
yana0211 11 черв. 17
Мої найкращі рекомендації приємній в спілкуванні і відповідальній замовниці-оплата своєчасна. Дякую за покупочку білизни і бажаю успіхів!
Maggio 11 черв. 17
Рекомендую: замовниця СП відповідальна і порядна, своєчасна оплата. Дякую за покупку лікувального лаку і рада Вас бачити знову учасником в моїх аукціонах і СП!
LenLenok 11 черв. 17
Чудова і приємна в спілкуванні учасниця СП: оплата своєчасна. Дякую за покупку білизни і мої Вам найкращі рекомендації! Успіхів у аукціонах!
Vera_Andreevna 8 черв. 17
Дякую за замовлення в СП і приємне спілкування! Покупець відповідальний і порядний - за лікувальний лак оплачено швидко. Тільки позитивні емоції від співпраці! Мої найкращі рекомендації!
Physeter 8 черв. 17
Дякую за замовлення в СП "Лікувальний лак" і приємне спілкування! Покупець відповідальна і порядна - за лак оплачено своєчасно. Мої найкращі рекомендації!
Pavl80 8 черв. 17
Приємна в спілкуванні і відповідальна замовниця СП: оплата своєчасна. Дякую за покупку білизни в моєму СП і всім рекомендую!
zina81 7 черв. 17
Мої найкращі рекомендації приємній в спілкуванні і відповідальній замовниці СП -оплата своєчасна. Дякую за покупочку і бажаю успіхів!
Notka_8 7 черв. 17
Рекомендую приємну в спілкуванні і відповідальну замовницю: оплата надійшла швидко! Дякую за участь в моєму СП і замовлення. Бажаю успіхів!
Tatianka__ 7 черв. 17
Рекомендую продавця аукціону: купувала фольгу, папір, плівку - все відповідає опису в лоті. Доставка швидка!
SvitlanaSvitlana 1 черв. 17
Рекомендую відповідального організатора СП: замовляла босоножки, відправка швидка! На всі свої запитання отримала відповіді)) Дякую і бажаю успіхів!
Katyushka 1 черв. 17
Товар відповідає опису, доставка швидка, все за правилами аукціону. Спасибі!
laddy 1 черв. 17
Рекомендую, все на відмінно! Купувала накидку із бусинок, бачила таку на дівчині в красній сукні-дуже гарно! Тепер потрібна сукня))
Torristyle 1 черв. 17
Мої найкращі рекомендації відповідальній і приємній в спілкуванні замовниці СП: оплата своєчасна! Дякую за співпрацю!
vika2605 30 трав. 17
Дякую за співпрацю і участь в моєму СП! Рекомендую порядну і відповідальну замовницю: оплачено швидко. Тільки приємні враження від спілкування!
Artur14062005 30 трав. 17
РЕКОМЕНДУЮ і спасибі за участь в моїх СП))
Nika13 30 трав. 17
Дякую за співпрацю і участь в моєму СП! Рекомендую порядну і відповідальну замовницю: оплачено швидко. Тільки приємні враження від спілкування!
GALUSSIK 30 трав. 17
Мої найкращі рекомендації відповідальному і оперативному покупцеві: супершвидка оплата! Приємна в спілкуванні учасниця СП - дякую за співпрацю та замовлення. Успіхів у всьому і вдалих Вам продаж!
Nika13 30 трав. 17
Рекомендую відповідальну і оперативну з оплатою учасницю СП! Дякую за замовлення комплекту білизни!
sonik2007 30 трав. 17
Рекомендую чудову і відповідальну учасницю СП! Порядний і оперативний покупець: замовлення оплачено своєчасно! Дякую за покупочку і бажаю успіхів!
Riomag 25 трав. 17
Мої найкращі рекомендації приємній в спілкуванні, порядній і відповідальній учасниці СП: оплата миттєва. Дякую за замовлення і бажаю успіхів!
lilia1996 25 трав. 17
Повторний позитивний відгук за повторне замовлення в моєму СП "Лікувальний лак" чудовій замовниці! Тільки приємні враження від співпраці. Мої найкращі рекомендації! Ще раз
дякую!
Olga_olga 25 трав. 17
Рекомендую відповідальну, порядну і приємну в спілкуванні замовницю СП! Бажаю успіхів!
svitlana2016 18 трав. 17
Дякую за співпрацю і участь в моєму СП! Рекомендую порядну і відповідальну замовницю: оплачено швидко. Тільки приємні враження від спілкування!
yagodka2012 18 трав. 17
Мої найкращі рекомендації відповідальній і порядній замовниці СП! Оплата швидка. Дякую за покупку комплекту білизни! Бажаю успіхів!
hirundo 18 трав. 17
Рекомендую чудову і відповідальну замовницю СП - оплата швидка! Дякую за замовлення та бажаю успіхів !
ksuha1105k63 18 трав. 17
Покупець відповідальний і порядний: оплатила згідно правил СП, дякую за співпрацю і замовлений комплект трусиків! Успіхів Вам у аукціонах і вдалих покупок!
DD2MM 15 трав. 17
Мої найкращі рекомендації порядній і відповідальній замовниці, людина приємна в спілкуванні і ввічлива! Дякую за участь в моєму СП! Рада бачити Вас знову в моїх аукціонах та СП!
lana_91 14 трав. 17
Рекомендую: покупець відповідальний і порядний, своєчасна оплата. Дякую за покупку і рада Вас бачити знову учасником в моїх аукціонах і СП!
Lllllllll 14 трав. 17
Мої найкращі рекомендації відповідальній і приємній в спілкуванні замовниці СП: оплата своєчасна! Дякую за співпрацю!
Zirkawan 14 трав. 17
Дуже сподобались чоловічі тапочки https://kashalot.com/aukcion/lot-7452925/, ось ці! Дійсно якісні і зручні: так як все не було часу написати відгук, а тапочки то носились! рекомендую чудового продавця і якісний товар! Дякую!
TETJA 6 трав. 17
Спідничка дитяча сподобалась! Дякую і рекомендую всім: продавець аукціону відповідальний і порядний!
Katya87 2 трав. 17
Рекомендую порядного і відповідального продавця аукціону! Товар в дійсності відповідає опису! Дякую.
adriana 2 трав. 17
Рекомендую всім і дякую чудовому продавцеві за флісову кепочку!
Mrakobesie 2 трав. 17
Всім рекомендую порядного продавця аукціону! Купувала туніку - товар відповідає опису, відправлено швидко, спасибі!
miss_kiss 2 трав. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону! Футболочка відповідає опису, розмір підійшов! Дякую!
Pobeda26 2 трав. 17
Товар відповідає опису, продавець відповідальний! Мої рекомендації до співпраці!
Lana_sv 2 трав. 17
Рекомендую всім порядного продавця аукціону! Пальто дитяче повністю відповідає опису і має чудовий стан. Спасибі, на осінь племінниці буде якраз по розміру!
mashyla 2 трав. 17
Дякую за рюкзачок! Чудова організатор СП врахувала всі мої побажання! Замовлення отримала швидко. Рекомендую всім до співпраці і бажаю успіхів!
OLEGIK 2 трав. 17
Товар відповідає опису, доставка швидка! Так як купувала блузку для дому, все підійшло. Дякую
Helen_999 2 трав. 17
Товар відповідає опису, доставка швидка!
cutie 2 трав. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону! Стрейчеві брючки підійшли і сподобались! Дякую!
elwis 2 трав. 17
Рекомендую порядного продавця аукціону! Товар відповдає опису, швидка відправка!
Alonyshka22 2 трав. 17
Дякую чудовому організатору СП по джинсах: дуже сподобались, а головне підійшли по розміру в талії і бедрах, потрібно тільки вкоротити! Рекомендую всім!
Underwear 2 трав. 17
Дякую організатору СП по заквасках для сиру! Отримала, спасибі!
lisenok_s_kleverom 2 трав. 17
Рекомендую чудового продавця: форми для сиру отримала швидко Дякую!
dari_tema 2 трав. 17
Товар відповідає опису, все згідно правил аукціону. Дякую!
Juliy 2 трав. 17
Рекомендую всім! Порядна, відповідальна і приємна в спілкуванні замовниця СП! Оплачено швидко. Дякую за замовлення трусиків, сподіваюсь і Вам сподобаються!
Natka_1985 1 трав. 17
Мої найкращі рекомендації відповідальній, порядній і приємній в спілкуванні замовниці СП: оплата надійшла швидко! Дякую за замовлений комплект трусиків і лак! Бажаю успіхів у аукціонах та хорошого настрою!
Gynko_Tanya 1 трав. 17
Дякую за співпрацю і участь в моєму СП! Рекомендую порядну і відповідальну замовницю: оплачено швидко. Тільки приємні враження від спілкування!
marina0811 1 трав. 17