Відгуки Marta_555 , стор.10

позитивних - 789 негативних - 6

Рекомендую всім відповідального і порядного покупця! Дякую за покупку і бажаю успіхів у аукціонах!
empress_1997 22 жовт. 17
Найкращі рекомендації ввічливому, приємному в спілкуванні, порядному і відповідальному покупцеві: своєчасна
оплата. Дякую за покупку і успіхів в аукціонах!
svetlya4ok14 22 жовт. 17
Дякую за участь в аукціоні і мої найкращі рекомендації відповідальному покупцеві: швидка оплата, все згідно правил! Дякую за покупку і бажаю успіхів!
YuliaSol 22 жовт. 17
Покупець порядний і відповідальний: оплата миттєва. Дякую за покупку і рада бачити Вас знову в моїх аукціонах і СП. Мої найкращі рекомендації!
STN1807 22 жовт. 17
Швидка оплата за виграний лот! Рекомендую порядну і відповідальну учасницю аукціону! Бажаю успіхів у торгах!
Lyudusik 22 жовт. 17
Відповідальний покупець, оплата згідно правил аукціону. Дякую і всім рекомендую!
IrinaPonka 22 жовт. 17
Рекомендую: покупець відповідальний, оплата швидка! Бажаю успіхів у аукціонах!
elena81gol 22 жовт. 17
Мої найкращі рекомендації приємній в спілкуванні, порядній і відповідальній учасниці аукціону: оплата миттєва. Дякую за замовлення і бажаю успіхів!
Julia_Z 22 жовт. 17
Мої найкращі рекомендації відповідальному і оперативному покупцеві: супершвидка оплата! Приємна в спілкуванні учасниця аукціону - дякую за співпрацю та покупочку. Успіхів у всьому!
Doroteya 22 жовт. 17
Відповдальний і оперативний покупець! Мої найкращі рекомендації! Дякую за покупочку! І успіхів!
Alena_ol 22 жовт. 17
Дякую за співпрацю і замовлення в моєму СП лікувальний лак "Кораблик"! Мої найкращі рекомендації як порядній, відповідальній і приємній замовниці, оплата надійшла швидко. Успіхів у всьому!
AFINA19 15 жовт. 17
Позитивні емоції від співпраці з учасницею аукціону: приємна в спілкуванні, ввічлива і відповідальна .Швидка оплата за виграний лот! Мої найкращі рекомендації! Дякую і бажаю успіхів!
Claire182 13 жовт. 17
Приємне спілкування і позитив від співпраці! Рекомендую: замовниця СП відповідальна і порядна, своєчасна оплата. Дякую за покупку комплекту білизни і рада Вас бачити знову учасником в моїх аукціонах і СП!
mika333 3 жовт. 17
Дякую за замовлення набору білизни і рекомендую оперативну з оплатою і приємну в спілкуванні учасницю СП!
Mamysia 3 жовт. 17
Дякую за замовлення "лікувального лаку Кораблик" і рекомендую всім як порядну і відповідальну учасницю СП: оплата своєчасна. Бажаю вдалих покупочок і успіхів!
NataLi4ka55 3 жовт. 17
Тільки позитивні емоції від співпраці з учасницею СП: приємна в спілкуванні і порядна людина! Замовлення оплачене своєчасно. Мої найкращі рекомендації відповідальному покупцеві і величезна подяка за мегазамовлення комплектів трусиків!
Mamysia 3 жовт. 17
Рекомендую відповідальну і порядну учасницю СП: оплата своєчасна! Дякую за замовлення гіркого і лікувального лаків і приємну співпрацю!
Annaaaa11 3 жовт. 17
Дякую за співпрацю і участь в моєму СП! Рекомендую порядну і відповідальну замовницю: за лак оплачено швидко. Тільки приємні враження від спілкування!
Antonina8 3 жовт. 17
Рекомендую відповідальну і порядну учасницю СП: замовлений лікувальний лак оплачений своєчасно! Дякую і бажаю успіхів в Ваших аукціонах і СП!
Prodamode 3 жовт. 17
НАЙКРАЩІ РЕКОМЕНДАЦІЇ порядній і відповідальній замовниці! Дякую за замовлення комплекту білизни! Завжди Вам вдалих покупочок і успіхів у Ваших СП і аукціонах!
Nyushka 3 жовт. 17
Рекомендую відповідальну замовницю СП: оплата своєчасна, тільки приємні враження від спілкування! Дякую за покупочку лікувального лаку!
maldiva 3 жовт. 17
Відповідальний покупець аукціону, оплата своєчасна! Дякую і всім рекомендую!
katya111 3 жовт. 17
Рекомендую організатора СП! Отримала вітровочку на дівчинку відмінної якості, дякую!
Karin 28 вер. 17
Дякую за співпрацю і замовлення в моєму СП лікувальний лак "Кораблик"! Мої найкращі рекомендації як порядній, відповідальній і приємній замовниці, оплата надійшла швидко. Успіхів у всьому!
marunaben 27 вер. 17
Рекомендую чудову і відповідальну учасницю СП! Порядний і оперативний покупець: замовлення оплачено супершвидко! Дякую за покупочку!
Mari_Sha 27 вер. 17
Мої найкращі рекомендації відповідальній і чудовій замовниці СП по білизні: оплата своєчасна! Дякую за співпрацю!
inno_ 27 вер. 17
Дякую за замовлення набору трусиків і рекомендую оперативну з оплатою і приємну в спілкуванні учасницю СП!
TridenT 27 вер. 17
Рекомендую чудову учасницю СП, а також відповідальну і приємну в спілкуванні замовницю: оплачено швидко! Дякую за співпрацю і бажаю успіхів і вдалих покупочок!
marisya2000 27 вер. 17
Мої найкращі рекомендації порядному і відповідальному покупцеві, людина приємна в спілкуванні і ввічлива, оперативна з оплатою! Дякую за замовлення!
Julia2022002 23 вер. 17
Повторний позитивний відгук чудовій замовниці СП за повторне замовлення білизни: рада, що задоволені покупочкою! Оплата швидка, Ще раз дякую!
Any25 23 вер. 17
Рекомендую відповідального і приємного в спілкуванні покупця! Оплата швидка, дякую за покупочку лікувального лаку! Вдалих покупок і успіхів Вам у аукціонах!
AleNka_AleNka 23 вер. 17
Дякую за співпрацю і участь в моєму СП! Рекомендую порядну і відповідальну замовницю: за лак оплачено швидко. Тільки приємні враження від спілкування!
Dove6 23 вер. 17
Чудова і приємна в спілкуванні учасниця СП: оплата своєчасна. Дякую за покупочку лаків і мої Вам найкращі рекомендації!
Успіхів!
Mila_Vo 23 вер. 17
Дякую за замовлення лаків і рекомендую всім як порядну і відповідальну учасницю СП: оплата своєчасна. Бажаю удачі і успіхів і аукціонах і взагалі!
Irina888 23 вер. 17
Мої найкращі рекомендації відповідальній і порядній замовниці СП! Оплата швидка. Дякую за покупку лікувального лаку!
savch 23 вер. 17
Дякую за повторне замовлення білизни, покупець відповідальна і приємна в спілкуванні!
МОЇ НАЙКРАЩІ РЕКОМЕНДАЦІЇ!
NATALI1512 23 вер. 17
НАЙКРАЩІ РЕКОМЕНДАЦІЇ порядній і відповідальній замовниці! Дякую за мегазамовлення комплекту білизни! Завжди Вам вдалих покупочок!
alek068cawal 23 вер. 17
Мої найкращі рекомендації відповідальній і чудовій замовниці СП по білизні: оплата своєчасна! Дякую за співпрацю!
Ok1973 23 вер. 17
Тільки позитивні емоції від співпраці з учасницею СП: приємна в спілкуванні і порядна людина! Замовлення оплачене швидко. Мої найкращі рекомендації відповідальному покупцеві і величезна подяка за замовлення білизни!
LONNA 23 вер. 17
Дякую за замовлення в СП і приємне спілкування! Покупець відповідальна і порядна - за лак оплачено швидко. Мої найкращі рекомендації!
Ludmila_L 23 вер. 17
Рекомендую приємну в спілкуванні і відповідальну замовницю: оплата надійшла швидко! Дякую за участь в моєму СП і замовлений комплект трусиків. Бажаю успіхів!
Nadezhda7 23 вер. 17
Позитивні емоції від співпраці з учасницею СП: приємна в спілкуванні, ввічлива і відповідальна: оплата надійшла своєчасно. Мої найкращі рекомендації! Дякую за замовлений комплект білизни і бажаю успіхів у всьому!
Krot80 23 вер. 17
Рекомендую відповідальну учасницю СП, а також подяка за довіру і повторне замовлення білизни!
didier17 23 вер. 17
Дякую за співпрацю і замовлення в моєму СП лікувальний лак "Кораблик"! Мої найкращі рекомендації як порядній, відповідальній замовниці, оплата надійшла своєчасно. Успіхів у аукціонах і взагалі!
Victoriamys 23 вер. 17
Мої найкращі рекомендації приємній в спілкуванні і відповідальній замовниці-оплата своєчасна. Дякую за покупочку і бажаю успіхів у аукціонах!
Ielkalove 23 вер. 17
Дякую за замовлення в СП і приємне спілкування! Покупець відповідальна і порядна - за лак оплачено своєчасно. Мої найкращі рекомендації і бажаю Вам успіхів у торгах і СП!
pro100bysinka 19 вер. 17
Мої найкращі рекомендації відповідальній, порядній і приємній в спілкуванні замовниці СП: оплата надійшла швидко! Дякую за замовлений комплект трусиків! Бажаю успіхів та хорошого настрою!
SunnyBunny 19 вер. 17
Рекомендую чудову учасницю СП, а також відповідальну і приємну в спілкуванні замовницю: оплачено швидко! Дякую за співпрацю і бажаю успіхів у Ваших СП і аукціонах!
panda23 19 вер. 17
Швидка оплата за виграний лот! Рекомендую порядну і відповідальну учасницю аукціону! Бажаю успіхів!
Tania33 19 вер. 17
Дякую за замовлений в моєму СП комплект трусиків - надіюсь, що Вам сподобалися. Оплата товару проведена оперативно - рекомендую відповідального і порядного покупця!
alinavoronets 19 вер. 17