Відгуки Marta_555 , стор.11

позитивних - 789 негативних - 6

Дякую за співпрацю і замовлення в моєму СП лікувальний лак "Кораблик" і "Живучі трусики" ! Мої найкращі рекомендації як порядній, відповідальній і приємній в спілкуванні замовниці, оплата надійшла швидко. Успіхів у всьому!
ilina 19 вер. 17
Рекомендую відповідальну і порядну учасницю СП! Дякую за замовлення гіркого і кольорових лаків і приємну співпрацю!
Helenff 19 вер. 17
Мої найкращі рекомендації відповідальній і порядній замовниці СП: оплата швидка! Дякую за співпрацю, бажаю успіхів у аукціонах і вдалих Вам покупок!
NadyaGula1984 17 вер. 17
Рекомендую як порядного і відповідального продавця! Лот відповідає опису, відправка швидка! Бажаю успіхів у аукціонах!
mikalinka 15 вер. 17
Рекомендую, продавець відповідальний: посилочка прийшла швидко! Спасибі, шапочка сподобалася і підійшла за розміром)
AlinaSon 14 вер. 17
Позитивний і оперативний з оплатою покупець! Рекомендую всім і бажаю вдалих Вам покупочок і продаж!
ek180 4 вер. 17
Мої найкращі рекомендації відповідальній і оперативній учасниці СП по трусиках: тільки прийняла замовлення, зразу ж надійшла оплата). Дякую!
VeraD 4 вер. 17
Мої найкращі рекомендації відповідальній і порядній замовниці СП! Оплата швидка. Дякую за покупку лікувального лаку!
lizew 4 вер. 17
Рекомендую відповідальну замовницю СП: оплата своєчасна, тільки приємні враження від спілкування! Дякую за покупочку лікувального лаку!
ttvzoloto 4 вер. 17
Рекомендую всім порядну і відповідальну замовницю - оплата надійшла швидко! Спасибі за мегазамовлення комплекту білизни в моєму СП по трусиках)) Приємне спілкування і і позитивні емоції від співпраці, дякую!
Ahava 4 вер. 17
Знову мої найкращі рекомендації приємній і позитивній замовниці! Оперативна з оплатою і дякую за повторне замовлення комплекту трусиків!
Sibi_07 4 вер. 17
Повторний позитивний відгук чудовій замовниці за повторну покупочку в моєму СП "Лікувальний лак" і кольорові лаки https://speshka.com/sp/item-7747221/ ! Тільки приємні враження від співпраці. Мої найкращі рекомендації! Ще раз ДЯКУЮ!
Nadin1108 16 серп. 17
Рекомедую відповідального продавця! Швидко відправлено, товар відповідає опису, дякую!
ivmor61 6 серп. 17
Чудова і приємна в спілкуванні учасниця СП: оплата своєчасна. Дякую за покупку і мої Вам найкращі рекомендації! Успіхів у аукціонах!
hellooo 3 серп. 17
Дякую за співпрацю і участь в моєму СП! Рекомендую порядну і відповідальну замовницю: оплачено cвоєчасно. Тільки приємні враження від спілкування!
Valentina2407 3 серп. 17
Мої найкращі рекомендації приємній в спілкуванні і відповідальній замовниці-оплата своєчасна. Дякую за покупочку білизни і бажаю успіхів!
LanaW 3 серп. 17
Дякую за співпрацю і участь в моєму СП! Рекомендую порядну і відповідальну замовницю: оплачено швидко. Тільки приємні враження від спілкування!
Danchi 1 серп. 17
Дякую за співпрацю і замовлення в моєму СП лікувальний лак "Кораблик"! Мої найкращі рекомендації як порядній, відповідальній і приємній в спілкуванні замовниці, оплата надійшла своєчасно. Успіхів у аукціонах і взагалі!
Ludmila1982 1 серп. 17
якую за співпрацю і участь в моєму СП! Рекомендую порядну і відповідальну замовницю: оплачено своєчасно. Тільки приємні враження від спілкування!
mamaEsenii 1 серп. 17
Тільки позитивні емоції від співпраці з учасницею СП: приємна в спілкуванні і порядна людина! Замовлення оплачене своєчасно. Мої найкращі рекомендації відповідальному покупцеві і величезна подяка за замовлення комплекту трусиків!
Tatyana81 1 серп. 17
Мої найкращі рекомендації порядній і відповідальній замовниці, людина приємна в спілкуванні і ввічлива! Дякую за участь в моєму СП! Рада бачити Вас знову в моїх аукціонах та СП!
Wertuta 1 серп. 17
Рекомендую чудову і відповідальну замовницю СП - оплата своєчасна! Дякую за замовлення та бажаю успіхів!
Ksenija7 1 серп. 17
НАЙКРАЩІ РЕКОМЕНДАЦІЇ порядній і відповідальній замовниці! Дякую за мегазамовлення комплекту білизни! Завжди Вам вдалих покупочок!
tat_shand 1 серп. 17
Рекомендую відповідальну і порядну учасницю СП: замовлення оплачене дуже швидко! Дякую і бажаю успіхів в аукціонах і СП!
NATALI1512 1 серп. 17
Дякую за співпрацю і участь в моєму СП! Рекомендую порядну і відповідальну замовницю: оплачено швидко. Тільки приємні враження від спілкування!
Strelya 1 серп. 17
Мої найкращі рекомендації відповідальній і чудовій замовниці СП по білизні: оплата своєчасна! Дякую за співпрацю!
s4astje 1 серп. 17
Мої найкращі рекомендації відповідальній і порядній замовниці СП: оплата швидка! Дякую за співпрацю!
violayn 1 серп. 17
Чудовий покупець, швидка оплата! Дякую за участь в моєму СП!
Ira2013 1 серп. 17
Мої найкращі рекомендації приємній в спілкуванні і відповідальній замовниці СП -оплата своєчасна. Дякую за покупочку і бажаю успіхів в продажах!
leanora 9 лип. 17
Дякую за замовлення лаків і рекомендую всім як порядну і відповідальну учасницю СП: оплата своєчасна. Бажаю удачі і успіхів!
TLena 9 лип. 17
Дякую за замовлення "лікувального лаку Кораблик" і рекомендую всім як порядну і відповідальну учасницю СП: оплата своєчасна. Бажаю удачі і успіхів!
Fomochka 9 лип. 17
Дякую за замовлення набору білизни і рекомендую оперативну з оплатою і приємну в спілкуванні учасницю СП!
Lyska 9 лип. 17
Дякую за замовлений в моєму СП комплект трусиків - буду надіятись, що Вам сподобаються. Оплата товару проведена оперативно - рекомендую приємного в спілкуванні, відповідального і порядного покупця!
DONBASS67 9 лип. 17
Рекомендую! Порядний і відповідальний покупець - оплата своєчасна, від спілкування тільки приємні враження! Дякую за покупочку і бажаю успіхів!
HappyLilly 9 лип. 17
Приємне спілкування і позитив від співпраці! Рекомендую: замовниця СП відповідальна і порядна, своєчасна оплата. Дякую за покупку і рада Вас бачити знову учасником в моїх аукціонах і СП!
Nadin1108 9 лип. 17
Рекомендую відповідального і порядного учасника аукціону: оплачено товар швидко! Бажаю удачі і успіхів!
Alinkamalinka 9 лип. 17
МОЇ НАЙКРАЩІ РЕКОМЕНДАЦІЇ відповідальній і оперативній з оплатою замовниці СП! Дякую і бажаю успіхів!
favorit 9 лип. 17
Рекомендую порядного і відповідального покупця! Успіхів і всього найкращого!
Dimon2509 9 лип. 17
НАЙКРАЩІ РЕКОМЕНДАЦІЇ порядній і відповідальній замовниці! Дякую за мегазамовлення комплекту білизни! Завжди Вам вдалих покупочок!
Natyla 2 лип. 17
Ще раз дякую моїй постійній замовниці в СП по трусиках і лаках)) Мої НАЙКРАЩІ РЕКОМЕНДАЦІЇ!!
yana0211 2 лип. 17
Найкращі рекомендації і подяка відповідальній і чудовій замовниці в моєму СП по трусиках, оплата швидка, приємні враження від співпраці!
Sibi_07 2 лип. 17
Порядна і відповідальна замовниця СП: всім рекомендую! Дякую за покупочку комплекту білизни і теж бажаю успіхів і вдалих торгів!
Ulianka 2 лип. 17
Рекомендую всім приємну і чудову замовницю! Оперативна з оплатою, від співпраці тільки позитивні враження! Дякую за замовлення комплекту трусиків!
Дякую за повторне замовлення білизни, покупець відповідальна і приємна в спілкуванні!
МОЇ НАЙКРАЩІ РЕКОМЕНДАЦІЇ!
viksa7000 25 черв. 17
Тільки позитивні емоції від співпраці : приємна в спілкуванні і порядна людина! Замовлення оплачене швидко. Мої найкращі рекомендації відповідальному покупцеві і величезна подяка за замовлення комплекту білизни!
Ariya 25 черв. 17
Замовниця СП відповідальна і порядна: оплатила за лак швидко, дякую за співпрацю!
Sveta19 16 черв. 17
Мої найкращі рекомендації відповідальній і порядній замовниці СП: оплата швидка! Дякую за співпрацю!
Zoykin 16 черв. 17
Рекомендую всім порядну і відповідальну замовницю - оплата надійшла швидко! Спасибі за покупку комплекту білизни в моєму СП)) Приємне спілкування і і позитивні емоції від співпраці, дякую!
Svetga21 11 черв. 17
Рекомендую відповідальну і оперативну з оплатою замовницю СП! Дякую за покупку!
yulianikopol 11 черв. 17
Мої найкращі рекомендації відповідальній і чудовій замовниці СП по білизні: оплата своєчасна! Дякую за співпрацю!
Ludmilka77 11 черв. 17