Відгуки Marta_555 , стор.4

позитивних - 789 негативних - 6

Як завжди черговий позитивний відгук за постійні замовлення в моїх СП чудовій замовниці! Тільки приємні враження від співпраці. Мої найкращі рекомендації! Ще раз дякую за покупочку лікувального лаку !
OksaYA 9 вер. 18
Дякую за співпрацю і участь в моєму СП по лікувальному лакові! Рекомендую порядну і відповідальну замовницю: оплачено швидко. Тільки приємні враження від спілкування!
tasik03 9 вер. 18
Дякую за повторне замовлення білизни, покупець відповідальна і приємна в спілкуванні!
МОЇ НАЙКРАЩІ РЕКОМЕНДАЦІЇ!
inna_motkova 9 вер. 18
Рекомендую відповідальну замовницю СП: оплата своєчасна, тільки приємні враження від спілкування! Дякую за покупочку білизни!
Alena2178 9 вер. 18
Черговий позитивний відгук моїй чудовій і постійній замовниці СП за повторні замовлення! Оплата швидка, як завжди приємне спілкування, ще раз дякую!
Helenanik 9 вер. 18
Тільки позитивні емоції від співпраці з учасницею СП: приємна в спілкуванні і порядна людина! Замовлення оплачене своєчасно. Мої найкращі рекомендації відповідальному покупцеві і величезна подяка за мегазамовлення комплекту трусиків!
Vianela 9 вер. 18
Дякую за замовлення набору білизни і рекомендую оперативну з оплатою і приємну в спілкуванні учасницю СП!
tatyanatur 9 вер. 18
Приємне спілкування і позитив від співпраці! Рекомендую: замовниця СП відповідальна і порядна, своєчасна оплата. Дякую за покупку комплекту білизни і рада Вас бачити знову учасницею в моїх аукціонах і СП!
Sevik2018 9 вер. 18
Дякую за співпрацю і замовлення в моєму СП лікувальний лак "Кораблик"! Мої найкращі рекомендації як порядній, відповідальній і приємній в спілкуванні замовниці, оплата надійшла швидко. Успіхів і вдалих покупочок!
IIInnaR 9 вер. 18
Приємне спілкування і позитив від співпраці! Рекомендую: замовниця СП відповідальна і порядна, своєчасна оплата. Дякую за мегапокупочку комплекту білизни і рада Вас бачити знову в моїх аукціонах і СП!
neliag 9 вер. 18
Дякую за співпрацю і участь в моєму СП по білизні! Рекомендую порядну і відповідальну замовницю: оплата своєчасна. Тільки приємні враження від спілкування! Успіхів Вам, вдалих покупочок і хорошого настрою!
Tatare 9 вер. 18
Мої найкращі рекомендації порядній і відповідальній замовниці, людина приємна в спілкуванні і ввічлива! Дякую за участь в моєму СП по білизні! Вдалих Вам покупочок!
LyudaBabakova38 9 вер. 18
Чудова і приємна в спілкуванні учасниця СП: оплата своєчасна. Дякую за покупку білизни і мої Вам найкращі рекомендації!
ya_katya1 9 вер. 18
Мої найкращі рекомендації приємній в спілкуванні і відповідальній замовниці-оплата швидка. Дякую за покупочку лікувального лаку і бажаю успіхів!
kasper 9 вер. 18
Мої найкращі рекомендації відповідальній і чудовій замовниці СП по білизні. Дякую за співпрацю!
KtYusha_ 9 вер. 18
Тільки позитивні емоції від співпраці : приємна в спілкуванні і порядна людина! Замовлення оплачене швидко. Мої найкращі рекомендації відповідальному покупцеві і величезна подяка за замовлення в моєму СП!
evg100486 9 вер. 18
Лот не викуплений, повідомлення прочитані, але відповіді не має.
Відгук для повернення комісії
Fedora1976 3 вер. 18
Позитивні емоції від співпраці : приємна в спілкуванні і порядна людина! Замовлення оплачене швидко. Мої найкращі рекомендації відповідальному покупцеві і величезна подяка за мегапокупочку білизни!
dlm13 16 серп. 18
Черговий позитивний відгук моїй чудовій і постійній замовниці СП за повторне замовлення лікувального лаку: рада, що задоволені покупочкою! Оплата швидка, Ще раз дякую!
Irka_ 16 серп. 18
Рекомендую відповідальну замовницю СП: оплата своєчасна, тільки приємні враження від спілкування! Дякую за покупочку лікувального лаку!
Irka_ 16 серп. 18
Дякую за співпрацю і замовлення в моєму СП лікувальний лак "Кораблик"! Мої найкращі рекомендації як порядній, відповідальній і приємній замовниці, оплата надійшла швидко. Успіхів у всьому!
redhairgirl 16 серп. 18
Мої найкращі рекомендації приємній в спілкуванні і відповідальній замовниці-оплата своєчасна. Дякую за покупочку лікувального лаку і бажаю успіхів!
Lesya87 16 серп. 18
Черговий позитивний відгук моїй чудовій і постійній замовниці СП за повторне замовлення лікувального лаку: рада, що задоволені покупочкою! Оплата швидка, Ще раз дякую!
MXKik 16 серп. 18
Мої найкращі рекомендації відповідальній і чудовій замовниці СП по УНІПУХУ та лікувальному лаку: оплата своєчасна! Дякую за співпрацю !!
jane_31 16 серп. 18
Черговий позитивний відгук моїй чудовій і постійній замовниці СП за повторне замовлення УНІПУХІВ! Оплата швидка, Ще раз дякую!
jane_31 16 серп. 18
Мої найкращі рекомендації відповідальній і порядній замовниці СП! Оплата швидка. Дякую за покупку лікувального лаку!
maruskamo 16 серп. 18
Мої найкращі рекомендації відповідальній і чудовій замовниці СП по білизні. Дякую за співпрацю!
YuliyaH 16 серп. 18
Позитивні емоції від співпраці з учасницею СП: приємна в спілкуванні і порядна людина! Замовлення оплачене швидко. Мої найкращі рекомендації відповідальному покупцеві і величезна подяка за мегапокупочку білизни!
Juliya_13 16 серп. 18
Дякую за покупочку магнітного фотоальбому в і приємне спілкування! Найкращі рекомендації порядній замовниці!
Yanylik30 10 серп. 18
Тільки позитивні емоції від співпраці : приємна в спілкуванні і порядна людина! Замовлення оплачене швидко. Мої найкращі рекомендації відповідальному покупцеві і величезна подяка за мегазамовлення фотоальбомів!
olga_8600 14 лип. 18
Дякую за замовлення магнітного фотоальбому та Уніпуху в моїх СП і приємне спілкування! Найкращі рекомендації порядній замовниці!
Smira 12 лип. 18
Дякую за співпрацю і участь в моєму СП по УНІПУХУ! Рекомендую порядну і відповідальну замовницю: оплачено швидко. Тільки приємні враження від спілкування!
irinasha 12 лип. 18
Знову мої найкращі рекомендації приємній і позитивній замовниці! Оперативна з оплатою і дякую за повторне замовлення, цього разу лікувального лаку!
milka1605 12 лип. 18
Позитивні емоції від співпраці з учасницею СП: приємна в спілкуванні і порядна людина! Замовлення оплачене швидко. Мої найкращі рекомендації відповідальному покупцеві і величезна подяка за покупочку білизни!
Mizik 12 лип. 18
Дякую за замовлення в СП і приємне спілкування! Покупець відповідальна і порядна - за лак оплачено швидко. Мої найкращі рекомендації!
vichky 12 лип. 18
Повторний позитивний відгук за повторне замовлення в моєму СП по лікувальному лаку чудовій замовниці! Тільки приємні враження від співпраці. Мої найкращі рекомендації! Ще раз дякую!
vichky 12 лип. 18
Тільки позитивні емоції від співпраці : приємна в спілкуванні і порядна людина! Замовлення оплачене швидко. Мої найкращі рекомендації відповідальному покупцеві і величезна подяка за мегазамовлення фототоварів!
kamazik 12 лип. 18
Дякую за замовлення в СП і приємне спілкування! Покупець відповідальна і порядна - за лак оплачено швидко. Мої найкращі рекомендації!
zolu6ka 12 лип. 18
Позитивні емоції від співпраці з учасницею СП по фототоварах: приємна в спілкуванні, ввічлива і відповідальна: оплата своєчасна. Мої найкращі рекомендації! Дякую за мегазамовлення фототоварів і бажаю Вам завжди вдалих покупочок у аукціонах І СП!
Tanyasha 12 лип. 18
Мої найкращі рекомендації приємній в спілкуванні і відповідальній замовниці-оплата швидка. Дякую за покупочку лікувального лаку і бажаю успіхів!
nochka0507 12 лип. 18
Дякую за замовлення УНІПУХУ і рекомендую всім як порядну і відповідальну учасницю СП: оплата своєчасна. Бажаю удачі і вдалих покупочок!
ChertenOK 12 лип. 18
Рекомендую всім приємну і чудову замовницю! Оперативна з оплатою, від співпраці тільки позитивні враження! Дякую за замовлення лікувального лаку!
nuteki 12 лип. 18
Рекомендую всім порядну і відповідальну замовницю - оплата надійшла швидко! Спасибі за покупку комплекту білизни в моєму СП)) Приємне спілкування і і позитивні емоції від співпраці, дякую!
Ok8ana 12 лип. 18
Мої найкращі рекомендації відповідальній і чудовій замовниці СП по УНІПУХУ: оплата своєчасна! Дякую за співпрацю!
vika_81 12 лип. 18
Мої найкращі рекомендації приємній в спілкуванні і відповідальній замовниці-оплата швидка. Дякую за покупочку гіркого лаку і бажаю успіхів!
Mariya77 12 лип. 18
Тільки позитивні емоції від співпраці з учасницею СП: приємна в спілкуванні і порядна людина! Замовлення оплачене швидко. Мої найкращі рекомендації відповідальному покупцеві і величезна подяка за мегазамовлення білизни і набору рушників!
ukrainka_helen 12 лип. 18
Мої найкращі рекомендації порядній і відповідальній замовниці, людина приємна в спілкуванні і ввічлива! Дякую за участь в СП по УНІПУХУ, оплата швидка! Рада бачити Вас знову в моїх СП та аукціонах!
tiaana 16 черв. 18
Дякую за замовлення магнітних фотоальбомів в моєму СП і приємне спілкування! Найкращі рекомендації порядній замовниці!
Kartashova 12 черв. 18
Мої найкращі рекомендації відповідальній і чудовій замовниці СП по білизні. Дякую за співпрацю!
RaisaI 12 черв. 18
Рекомендую відповідальну замовницю СП: оплачено швидко, тільки приємні враження від спілкування! Дякую повторне замовленя у мене в СП і за покупочку лікувального лаку!
ElenaEvtukh 12 черв. 18