Відгуки Marta_555 , стор.7

позитивних - 789 негативних - 6

Рекомендую відповідальну замовницю СП: оплачено швидко, тільки приємні враження від спілкування! Дякую за покупочку білизни!
grachiya 10 бер. 18
Рекомендую: замовниця СП відповідальна і порядна, своєчасна оплата. Дякую за покупку лікувального лаку, білизни і завжди рада Вас бачити знову учасником в моїх аукціонах і СП!
ludmil20021 10 бер. 18
Мої найкращі рекомендації відповідальному і оперативному покупцеві: своєчасна оплата! Приємна в спілкуванні учасниця СП - дякую за співпрацю та замовлення комплекту білизни. Успіхів у всьому і вдалих Вам покупочок!
pos1960 8 бер. 18
Рекомендую відповідальну і порядну учасницю СП: оплачено товар швидко! Бажаю удачі і успіхів у аукціонах!
velvet 8 бер. 18
Приємна в спілкуванні і відповідальна замовниця СП: оплата своєчасна. Дякую за покупочку лікувального лаку і білизни в моєму СП і всім рекомендую!
Natashenda 8 бер. 18
Дякую за співпрацю і участь в моєму СП по лаках! Рекомендую порядну і відповідальну замовницю: оплата своєчасна. Тільки приємні враження від спілкування! Успіхів Вам, вдалих покупочок і хорошого настрою!
Goldfish007 8 бер. 18
Рекомендую відповідальну замовницю СП: оплата своєчасна, тільки приємні враження від спілкування! Дякую за покупочку фотоальбому!
Tusya2017 8 бер. 18
Дякую за співпрацю і участь в моєму СП по фототоварах! Рекомендую порядну і відповідальну замовницю: за фотоальбом оплачено швидко. Тільки приємні враження від спілкування!
Olga_30 8 бер. 18
Рекомендую відповідальну замовницю СП: оплата своєчасна, тільки приємні враження від спілкування! Дякую за покупочку фотоальбомів!
Pdjdossoodod6 8 бер. 18
Дякую за співпрацю і участь в моєму СП по фототоварах! Рекомендую порядну і відповідальну замовницю: оплачено швидко. Тільки приємні враження від спілкування! Успіхів!
Rodyna_pp_ua 8 бер. 18
Тільки позитивні емоції від співпраці з учасницею СП: приємна в спілкуванні і порядна людина! Замовлення оплачене своєчасно. Мої найкращі рекомендації відповідальному покупцеві і величезна подяка за мегазамовлення комплекту білизни!
Ira2013 3 бер. 18
Позитивний і оперативний з оплатою покупець! Рекомендую всім і бажаю вдалих Вам покупочок!
Oksanatu83 3 бер. 18
Мої найкращі рекомендації відповідальній, порядній і приємній в спілкуванні замовниці СП: оплачено миттєво! Дякую за замовлений комплект УНІПУХІВ!
VlasovaJa 3 бер. 18
Тільки позитивні емоції від співпраці : приємна в спілкуванні і порядна людина! Замовлення оплачене швидко. Мої найкращі рекомендації відповідальному покупцеві і величезна подяка за мегазамовлення комплекту білизни!
lady77 1 бер. 18
Мої найкращі рекомендації приємній в спілкуванні, порядній і відповідальній учасниці СП: оплата своєчасна. Дякую за мегазамовлення: комплекту УНІПУХУ та лікувального лаку! Бажаю успіхів!
RIInna 1 бер. 18
Мої найкращі рекомендації відповідальній і оперативній з оплатою замовниці! Приємна в спілкуванні учасниця СП - дякую за співпрацю та замовлення комплекту білизни. Успіхів у всьому і вдалих Вам продаж і покупочок!
Camomile85 1 бер. 18
Рекомендую відповідальну замовницю СП: оплата своєчасна, тільки приємні враження від спілкування! Дякую за покупочку білизни!
olga3899 26 лют. 18
Тільки позитивні емоції від співпраці : приємна в спілкуванні і порядна людина! Замовлення оплачене швидко. Мої найкращі рекомендації відповідальному покупцеві і величезна подяка за замовлення комплекту білизни і лікувального лаку!
vita0803 26 лют. 18
Мої найкращі рекомендації приємній в спілкуванні, порядній і відповідальній учасниці СП: оплата своєчасна. Дякую за замовлення білизни і бажаю успіхів!
bonny88 26 лют. 18
Рекомендую відповідальну і приємну в спілкуванні учасницю СП! Дякую за замовлення комплекту білизни!
Barbariskin 26 лют. 18
Приємна в спілкуванні і відповідальна замовниця СП: оплата своєчасна. Дякую за покупку білизни в моєму СП і всім рекомендую!
aavoyt 26 лют. 18
Рекомендую: замовниця СП відповідальна і порядна, своєчасна оплата. Дякую за покупку лікувального лаку і рада Вас бачити знову учасником в моїх аукціонах і СП!
Mamasunochkiv 26 лют. 18
НАЙКРАЩІ РЕКОМЕНДАЦІЇ порядній і відповідальній замовниці! Дякую за мегазамовлення комплекту білизни! Завжди Вам вдалих покупочок!
tomma 26 лют. 18
Черговий позитивний відгук моїй чудовій і постійній замовниці СП за повторне замовлення ! Оплата швидка, ще раз дякую!
OksaYA 26 лют. 18
Мої рекомендації відповідальній і порядній замовниці СП! Оплата швидка. Дякую за покупку білизни!
VitaTori 15 лют. 18
Рекомендую відповідальну і оперативну з оплатою учасницю СП! Дякую за замовлення білизни і приємну співпрацю!
radostj 15 лют. 18
Повторний позитивний відгук за повторне замовлення в моєму СП УНІПУХ чудовій замовниці! Тільки приємні враження від співпраці. Мої найкращі рекомендації! Ще раз
дякую!
Ychilka 15 лют. 18
Дякую за співпрацю і замовлення в моєму СП лікувальний лак "Кораблик"! Мої найкращі рекомендації як порядній, відповідальній і приємній в спілкуванні замовниці, оплата надійшла своєчасно. Успіхів у аукціонах, СП і взагалі!
ioanna87 15 лют. 18
Рекомендую чудову і відповідальну замовницю СП - оплата своєчасна! Дякую за замовлення білизни та бажаю успіхів!
MALINKA 15 лют. 18
Рекомендую відповідальну замовницю СП: оплата своєчасна, тільки приємні враження від спілкування! Дякую за покупочку білизни!
Dasha88 15 лют. 18
Дякую за співпрацю і участь в моєму СП! Рекомендую порядну і відповідальну замовницю: за білизну оплачено швидко. Тільки приємні враження від спілкування!
Juljashka 15 лют. 18
Тільки позитивні емоції від співпраці з учасницею СП: приємна в спілкуванні і порядна людина! Замовлення оплачене швидко. Мої найкращі рекомендації відповідальному покупцеві і величезна подяка за мегазамовлення !
valiyka 15 лют. 18
Мої найкращі рекомендації приємній в спілкуванні і відповідальній замовниці-оплата швидка. Дякую за покупочку лікувального лаку і білизни!
Ksenianov 15 лют. 18
Позитивні емоції від співпраці з учасницею СП: приємна в спілкуванні і порядна людина! Замовлення оплачене своєчасно. Мої найкращі рекомендації відповідальному покупцеві і величезна подяка за замовлення лікувального лаку!
hdhhknd 10 лют. 18
Рекомендую всім порядну і відповідальну замовницю - оплата надійшла швидко! Спасибі за замовлення фотоальбомів в моєму СП)) Приємне спілкування і позитивні емоції від співпраці, дякую!
fruity 1 лют. 18
Рекомендую чудову учасницю СП, а також відповідальну і приємну в спілкуванні замовницю: оплачено швидко! Дякую за співпрацю і бажаю успіхів !
KissYulya 1 лют. 18
Рекомендую всім порядну і відповідальну учасницю аукціону - оплата надійшла швидко! Приємне спілкування і і позитивні емоції від співпраці, дякую!
Svetik_Sher 1 лют. 18
Мої найкращі рекомендації відповідальній і приємній в спілкуванні учасниці аукціону! Оплата швидка. Дякую за співпрацю!
kotyshenko25 1 лют. 18
Мої найкращі рекомендації відповідальній і приємній в спілкуванні учасниці аукціону! Оплата швидка. Дякую за співпрацю!
versaviya 1 лют. 18
Відповдальний і оперативний покупець! Мої найкращі рекомендації! Дякую за покупочку! Бажаю успіхів у аукціонах!
artur80 1 лют. 18
Мої найкращі рекомендації відповідальній і приємній в спілкуванні учасниці аукціону! Оплата швидка. Дякую за співпрацю!
bukovka 19 січ. 18
Черговий позитивний відгук моїй чудовій і постійній замовниці СП за повторне замовлення лікувального лаку: рада, що задоволені покупочкою! Оплата швидка, Ще раз дякую!
Oksik_2016 19 січ. 18
Мої найкращі рекомендації приємній в спілкуванні і відповідальній замовниці-оплата швидка. Дякую за покупочку лікувального лаку і бажаю успіхів!
Anna_Petrova 19 січ. 18
Мої найкращі рекомендації відповідальній, порядній і приємній в спілкуванні замовниці СП: оплачено своєчасно! Дякую за замовлений комплект УНІПУХІВ!
yulia2008 25 груд. 17
Позитивний і оперативний з оплатою покупець! Рекомендую всім і бажаю вдалих Вам покупочок!
Ychilka 23 груд. 17
Відповдальний і оперативний покупець! Мої найкращі рекомендації! Дякую за покупочку! Бажаю успіхів у аукціонах!
Molechka75 19 груд. 17
Відповдальний і оперативний покупець! Мої найкращі рекомендації! Дякую за покупочку! Бажаю успіхів у аукціонах!
tatkasid 19 груд. 17
Позитивні емоції від співпраці : замовниця приємна в спілкуванні, ввічлива і відповідальна: оплата своєчасна. Мої найкращі рекомендації! Дякую і бажаю успіхів у всьому!
svet3 19 груд. 17
Швидка оплата за виграний лот! Рекомендую порядну і відповідальну учасницю аукціону! Бажаю успіхів !
E_l_e_n 19 груд. 17
Мої найкращі рекомендації відповідальній і чудовій замовниці СП по УНІПУХУ: оплата своєчасна! Дякую за співпрацю і бажаю успіхів у Ваших СП!!
marmelad 16 груд. 17