Дошка допомоги

На початку коронавірусу шкільне керівництво дістрікту (округ/район) організувало можливість допомогти учням у технічних та інших питаннях, які у них виникають під час дистанційного навчання.

Сьогодні уранці син згадав, що не здав фізкультуру. Пішли ми з ним на двір робити відео. Як це часто трапляється у таких ситуаціях, його телефон сів, а відео, яке б його влаштувало не було. То музика вимкнулася, то він не розрахував і на клумбу застрибнув... У мене є хронічні болі, які дали про себе знати у час як ми зрозуміли, що всі відео не підходять і телефон більше не записує. Далі я просто відключилася і не могла йому більше допомагати. Чоловік працював і не міг перерватися. Син вирішив записати відео сам у спеціально для цього призначеній шкільній програмі на шкільному компі.

Коли син приніс комп'ютер, щоб показати мені відео, відео зависло і перестало відповідати на будь-які запити. Я запропонувала синові звернутися на гарячу лінію, щоб йому там допомогли з цим відео і пояснили як діяти далі.

Знаєте, працює! Відразу взяли слухавку, розпитали, щось там довшим часом допомагали, налаштовували його акаунт, оновляли налаштування. Відео таки доведеться перезаписати, але я вражена тим, що йому приділили хвилин 30 і щиро намагалися допомогти у вирішенні проблеми. Не відмахувалися. Можливо навіть попередять вчителя, що запізнення з технічних причин. І ще сказали, що на майбутнє з усіма переналаштуваннями такої проблеми не повинно виникати.

А це мої трояндочки, правда гарненькі?

І відразу, щоб кілька дописів не створювати. У мене теж тех проблема. Останнім часом я не можу завантажувати фото на Кашалот. З синового телефона взагалі не завантажуються (доводиться перезаписувати і виходить не дуже гарно, як он з трояндочками), з телефона чоловіка завантажуються, але якщо це фото додати в коментарях, то відкривається воно перевернутим з ніг на голову. Не знаєте у чому може бути проблема?

Темы: школа

1 коментар

  • Ksanna 15 травня 2020, 23:54 1

    У меня тоже с недавних пор проблема с фото, не загружается ни в тему ни в комментарии, сразу выкидывает с сайта.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу