Ціна візиту до офтальмолога

Привіт!

Я обіцяла писати ціни медичних походеньок, якщо такі трапляться. Оскільки зараз ми платимо за усе "зі своїх" і можна більш-менш зрозуміти ціни та те, що цікавить.

Трапилася у мене походенька до офтальмолога. Трапилася уже давніше, в 10-х числах березня. Це був день, коли у нас "оголосили, що скоро оголосять" карантин. Проте візит був уранці і про це ще ніхто не знав.

Візит назначили в районі 29 лютого-1 березня. У ближчих до мене поліклініках вільні місця були на середину квітня. А у портландській клініці, знайшлося раніше.

Таким чином час очікування не термінового візиту склав 2 тижні.

Ось так виглядає клініка (це те, що я дома називала поліклінікою, це не госпіталь, але госпіталь, здається, теж є десь в цьому комплексі)

Клініка з обох сторін від дороги. Безкоштовна крита парковка.

А ось так з середини

Ще там скляні ліфти і дуже сонячна зона відпочинку в оранжевих тонах. Гарно.

Мій візит був на 8 ранку. Але уже довелося чекати. Десь у межах 8-20 мене нарешті покликали до лікаря. Я не фотографувала, тому просто опишу. Хоча і описувати особливо нема що. Все стандартно, спершу медсестра. Запитала скарги, перевірила зір і перевірила, здається, тиск в очах. Малоприємна процедура( Сіла я перед апаратиком, медсестра каже дивися на картинку. А там поле, синє небо, повітряна куля і тут знанацька щось як дуне в око! Я аж відскочила від того апаратику!

Потім прийшов лікар, він уже обстежував предметніше. Всілякі малюнки, букви, цятки, різнокольоровий фон, всі діла) Ще на такому апараті дивився

Зрештою видали усні рекомендації, друковані рекомендації, згодом ще емейл прийшов із розширеними рекомендаціями.

Завершили десь о 9-30. Вирішили поїхати у магазин, взяти пару стратегічних запасів. По дорозі, о 10 ранку, оголосили, що оголосять карантин. У Волмарті, заїхали за консервами, макаронами і тканиною, все ще було ок. А приблизно в 11, людей побільшало настільки, що заледве об'їхали чергу на парковку у Костко і навіть не ризикнули туди заходити. Поїхали додому.

Повертаючись до візиту. Час очікування, як я написала склав два тижні. Спілкування з медперсоналом тривало приблизно годину. Ціна склала 0 доларів.

Ціна нашої страховки 0 доларів в місяць. Але ми оплачуємо все повністю, окрім профілактики. Як я зрозуміла, візит належить до профілактичних, тому безкоштовний. Наступний такий візит можливий через 2 роки.

Ми не запитували профілактичного візиту, оскільки поки не дуже уявляємо як працює ця страховка. Запит був просто на візит до офтальмолога з конкретними скаргами. Оператори самі оформили візит як профілактичний. Виходить офтальмолог окремо від терапевта у профілактичних візитах.

Дякую, що заходите і за коментарі. Здоров'я вам, особливо у такий час!

Темы: Медицина

4 коментаря

  • seveneleven 1 квітня 2020, 19:21 1

    О, интересно! Спасибо,что поделились!

  • Zzrzz 2 квітня 2020, 00:28

    Прошу! Мені і самій цікаво.
    Особливо в період очікування) Буде рахунок-не буде. Яким він буде.
    Виявилося, що таки безкоштовно, як і натякнули по телефону. Прямо не говорили.

  • natysya77 1 квітня 2020, 20:41 1

    як гарно там у вас біля поліклініки))

  • Zzrzz 2 квітня 2020, 00:31

    Дякую! Це Портланд той, що справжній.
    Я хоч і маю портландську адресу та живу начебто у "іншому Портланді") У тому, що на фото буваю рідко.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу