Halloween і школа

Сьогодні у клубі запитували "А як у вашій школі?"

Щойно наша школа надіслала інструкції. Ділюся з вами

Dress Up Day - Thursday, Oct. 31st

Students are invited to dress up in Halloween costumes or cultural dress on Thursday, October 31st. As an international community, we expect that students will dress in a manner that is respectful of their own and other cultures. As always, students are expected to adhere to the school dress code, particularly those related to safety and modesty. In addition, the following costumes/accessories are not allowed:

• Masks

• Dripping or gooey makeup/accessories

• Inflatable costumes

• Gangster, "sexy" or "bunny" costumes

• Costumes perpetuating stereotypes related to gender, race/ethnicity, or economic status

• Implements (hockey sticks, baseball bats, etc.)

• Weapons or look-alike weapons (daggers, scythes, swords, etc.)

Що ж, у цій школі дуже серйозно. Щоразу помічаю, що чим більшій дістрікт і чим більше місто, яке належить до дістрікту - тим строгіші правила чого б це не стосувалося. У нашій першій, сільській школі, було просто і весело. Не можна було приносити лиш зброю (зрозуміло, що це стосувалося й іграшкової). Проводили парад, всі вчителі переодягалися у костюм якогось котика, а дітки - хто що придумає. Перекривали центральну вулицю. Дітки йшли колоною, дорослі кидали їм цукерки, музика, радість, фото, сонечко - це був чудовий день :)

Щоправда, вчителі заохочували дітей обирати костюм книжкового героя. Тобто дітям потрібно було не просто обрати костюм героя, але ще й знайти у бібліотеці книжку про цього героя, прочитати її і мати при собі на параді :) Така була умова - хочеш костюм - знайди відповідну книжку і прочитай! Останнього тижня осені у бібілотеці було надзвичайно важко знайти книжки про Майнкрафт )

Мій син зазвичай обирає "страшні костюми зі зброєю", цього року надумав теж переодягатися у когось з фільму жахів, проте сказав, що йому буде достатньо маски і худі. Та і попередні роки у нього маска була чи не основним атрибутом. Ми уже маску купили, деякі аксесуари на амазоні замовили... Буде розчарований. А мені цікаво, який костюм придумає для школи :) Мабуть, я передчасно раділа, що цього року хеловінський хенд-мейд мене оминув. Можливо таки доведеться щось робити.

6 коментарів

  • seveneleven 22 жовтня 2019, 08:14 1

    Ой классно! Мы тоже уже ждем праздника)
    Будем конфеты собирать :joy::joy::joy:

  • Zzrzz 22 жовтня 2019, 23:05

    :))) Мій уже дочекатися не може)

  • Galinka_ua 22 жовтня 2019, 10:32 1

    Интересно, спасибо :) Думаю многие ограничения вызваны требованиями безопасности детей в школах :( а что-то для установления рамок для активных гормонов :)))))) а то как оденутся "sexy" or "bunny" costumes

  • Galinka_ua 22 жовтня 2019, 10:32

    И понравилась идея с книгой и костюмом, вот отличная задумка

  • Zzrzz 22 жовтня 2019, 23:08

    :) Так, я теж про це подумала. У нас зведена школа з 6 до 12 класу, думаю про сексі і бані - для старшокласників писали :)
    Цікаво мені лиш про розмальовані обличчя, що не можна сльози і т.п. Я бачила кілька дітей повсякденно такий макіяж носять )

  • Galinka_ua 23 жовтня 2019, 15:17 1

    @Zzrzz думаю разрисованное лицо в том смысле чтобы можно было узнать кто это, т.е. чтобы можно было идентифицировать ученика

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу