Скоро школа

і я трохи у прострації, особливо після сьогоднішнього дня.

Син цього року йде у середню школу, а там все інакше ніж у початковій! Сьогодні наша середня школа проводила т.з. "Wolf day".Нам дуже рекомендували не пропустити. Тому я уявляла цей день як повноцінне знайомство зі школою і вчителями. Реальність виявилася значно прозаїчнішою за очікування. Ні з ким не познайомили, ні одного відкритого класу, ні вчителів, ні директорки. У листочку з розкладом купа абревіатур без жодного натяку на їх значення. Продавли шкільне приладдя і футболки з шкільною символікою. Дали розклад. Ще я сфоткала команди/групи з математики (я не знаю, що ці команди значать). Купили футболку для фізкультури (виявляється треба купувати спеціальну). І пішли додому.

Хто буде класний керівник, які предмети і за якими книжками вчать, чому класи за вибором розподіляються рандомно - ці та багато інших запитань залишилися без відповіді.

Зате сьогодні я переступила через свою ніяковість фотографувати у публічних місцях і зробила пару фото.

Черга перед входом (це не основний вхід до школи)

Коридори школи

 

Сфотографувала таблички і двері у клас. Бачите позначено що тут якась команда збирається. А-9 це номер класу (як у нас кабінет 21, наприклад)

Прапори шкільних спортивних та інших команд на стінах коридорів.

Неочікувано (напис: не бійся показати свій справжній колір)

Дуже велика бібліотека

 

Розклад шестикласника (для кожного учня окремо, тобто в класі по математиці будуть одні діти, а наступний урок - клас з науки - інші. Не лише приміщення різні, як у нас в середній школі, але й кожен урок з іншими дітьми)

4 коментаря

  • natalya__ 22 серпня 2019, 23:33

    Не переживайте, думаю, в процессе вы во всём разберётесь. Успехов!

  • Zzrzz 23 серпня 2019, 01:32

    Дякую!

  • Pepka 30 січня 2020, 19:28

    Дуже цікаво вас читати, дякую

  • Zzrzz 30 січня 2020, 22:13

    Дякую, заходьте!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу