Візит у фабричний магазин Найк

Несподівано розпочався новий футбольний сезон.

Ми зараз з головою у підготовці. Мед форми, обладунки, поїздки...

Клуб надіслав флаєри на візит до магазину Найк, на візит до ортодонта і на купон у спорт магазин.

Хочу розповісти про візит у Найк.

Ось так виглядає ексклюзивний флаєр на одноразовий візит до фабричного магазину.

Усе серйозно. Дійсно перевіряють ID (права, паспорт).

Парковка забита. При вході черга змійкою.

Це не було сюрпризом, минулого року ми вже їздили у цей магазин та інші схожі. Потрібне нам взуття знайшли саме у Найку, тому цього року вирішили піти звіданою доріжкою. Нас чекало розчарування. Цього року дитячих футбольних клітс взагалі не було, а дорослі починалися від 200, лише кілька моделей. Зате красиві і зручні. Пофоткали, поміряли і поїхали у спорт магазин. Там аналогічні вартували 100. Ми приміряли трошки інші, напів дешевші, на радощах забули про купон :)

У чому ж "особливість" такого магазину. У магазині поряд із популярним взуттям можна зустріти новинки, релізи, те, що ще не надійшло у продажу, або  продається з великими обмеженнями.

Нам так "пощастило" минулого року, купити клітс рідкісного кольору. Цього року син приміряв одні кросівки, які лиш лиш починають з'являтися у продажі (наприклад, на Амазоні чи будь яких інших спорт. магазинах не продаються. Поки лиш на офіційному сайті за повну ціну), на них відразу знижка у 40%. Для справжніх цінителів такий магазин просто казка!

Коли син приміряв "футбольні клітс", поряд хлопчики приміряли "сокер клітс", жваво обговорюючи особливості шкіри кенгуру, з яких вироблене це взуття. Можливо малася на увазі якась "кенгуряча" технологія, сумніваюся, щоб там був натуральний матеріал. Хоча при цінах у 200 і вище усе можливо, чи не так? :)

Наявність таких магазинів - велика перевага. Раніше ми купували просто у спорт товарах, якщо там були, або замовляли багато пар з Амазону, щоб підібрати розмір. Тепер з покупкою спортивного взуття значно легше. Принаймні, коли футбольний сезон наступає несподівано, зорієнтуватися можна швидко.

Темы: Життя в Америці

3 коментарі

  • VikaE 30 липня 2019, 17:29 2

    Спасибо за рассказ!
    У меня брат в Германии проживает, у него оба сына профессионально занимаются футболом . Один из детей связался с компанией которая производит обмундирование ( какую точно не скажу не помню ),рассказал что оно с братом занимаются футболом. они стали присылать им все кроссовки бесплатно. В год на 1- выделили 6000 евро. один из них сейчас в команде зборной Украины теперь . Можете и у вас так получится.

  • Zzrzz 30 липня 2019, 18:25

    Пробивні хлопчики і цікава історія! Успіхів їм!

  • VikaE 30 липня 2019, 22:34 1

    Спасибо! Брат серьезно ими занимается.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу