Знову прилетів кір

Дізналася з новин, що мій чоловік, коли повертався з відрядження розминувся з кором у аеропорту всього лиш на 45 хв. За ним не приходили, а от іншим пощастило менше, за ними прийшли, відправили на обстеження і ввели спеціальну сироватку.

Саме так реагують у нас на випадок кору. Я не особливо читала новини, знаю лиш, що "зняли" когось по прильоту. Чи він/вона сам звернувся до лікаря чи працівники аеропорту щось запідозрили - не знаю. Ситуація трапилася у суботу, а уже в понеділок про це повідомляли усі змі. Відомо, що це був міжнародний рейс, проте звідки був пасажир, його ім'я чи стать не розголошують. Шукали всіх, хто був з ними в одному терміналі в межах кількох годин. Кого знаходили рекомендували обстеження і спеціальну сироватку, якщо я правильно зрозуміла. Рекомендували усім, хто був чи міг бути у тому терміналі ні в якому випадку не бігти до лікаря, а зателефонувати та запитати яким чином можна прийти на візит. Оскільки, перед таким візитом передпокій (реєструтару) лікарсього офісу мають приготувати і забрати звідти всіх інших пацієнтів. Дуже просили залишатися дома і не робити необачних візитів, навіть до лікаря.

Сьогодні повідомляють про новий виток. Точніше 2 нові підтверджені випадки. Опубліковано перелік місць і часовий проміжок, де були хворі на кір люди протягом тижня. Просять усіх, хто міг бути у тому місці у той час не зволікати з обстеженням і відвідати лікаря.

Завжди запитують про зв'язок з вакцинацією. Про перший випадок (у аеропорті) не знаю. Обидва наступні випадки - люди не мали усіх необхідних доз вакцин для їх віку.

Дуже сподіваюся, що спалаху не буде. Подобається, що підхід серйозний, людей шукають, перевіряють. Не замовчують навіть найменші можливості поширення захворювання.

Темы: Життя в Америці

3 коментарі

  • Yeva1 31 жовтня 2019, 20:27

    ничего себе, как оперативно работают. А у нас приходят в инфекционку больные корью, а их отправляют лечиться домой, так как состояние не тяжелое. И человек на общественном транспорте катается то в больницу, то из больницы

  • IRina_PL 12 грудня 2019, 07:47

    Если б только в инфекционку, а так в обычную поликлинику тащат детей с ветрянкой,корью и прочим

  • Yeva1 31 жовтня 2019, 20:28

    А потом кричат, что скоро будет эпидемия!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу