Телефон у школі

Раз уже за телефони пішла мова :)

У нашій школі (а точніше у школах, що належать до нашого округу) телефони заборонені. У початковій і середній, за старшу школу не знаю. Заборонені повністю!

Удачненько ми сину телефон спрезентували!

У попередній школі телефони не були заборонені повністю. Але було заборонено брати телефони на екскурсії, під час шкільного дня телефон мав бути вимкнутим.

У школі, що була перед попередньою :) телефони були заборонені протягом шкільного дня, але можна було брати на екскурсії.

Я раз прийшла перед від'їздом на екскурсію, син щось забув у дома, то бачила, що він хвалиться телефоном і його оточує група дітей. Тобто далеко не у всіх дітей був телефон навіть під час екскурсії.

Отакі справи у нас з телефонами у школах. У тих, школах, з якими ми знайомі. Не знаю чи усюди так, але з нашого досвіду чим ближче школа до міста - тим жорсткіше ставляться до користування телефонами під час шкільного дня.

8 коментарів

  • JuliaSha 16 липня 2019, 20:22

    Вам повезло. У нас на родительском собрании объявили, что детям телефоны нужны только для игр, лучше не носить в школу. На следующий день большая половина детей пришла с телефонами.....

  • Zzrzz 16 липня 2019, 20:56

    Я теж вважаю, що якоюсь мірою пощастило. Усі ці телефонні проблеми обійшли мене, або ж настануть пізніше :)

  • seveneleven 16 липня 2019, 21:29

    У нас в начальной школе был запрещен телефон. Всегда. И на уроках и после и на экскурсиях. Сейчас идем в Гимназию...как там точно не знаю, но гимназистов часто вижу после уроков с телефонами)))

  • Zzrzz 16 липня 2019, 21:53

    І як ви справлялися? :)
    Ми більшість часу провели у школі, яка у мне значиться як "попередня до попередньої" :) Там більш менш вільно було. Не мона було користуватися лише під час шкільного дня. Багато дітей виходили зі школи із телефоном у руках. На екскурсії дозволяли, мій випрошував у мене "щоб робити фото" .

  • seveneleven 16 липня 2019, 21:56

    Ну у нас школа через дорогу...
    И все...
    Без телефона)))

  • Zzrzz 16 липня 2019, 22:01

    :))))

  • Natulyasha 17 липня 2019, 19:51

    Це дуже і дуже добре. Діти швидко впадають у залежність від гаджетів. До істерики ((( А великі діти (підлітки від 14 р.) розуміють, що від телефону існує залежність, але їм дуже важко контролювати себе.
    Сьогодні розмовляла з дочкою і її подругою (їм по 15 і 16), то вони сказали, що розуміють, що телефони не є добре, але коли телефон поруч, то не можуть стриматись і не взяти його.
    Це ситуація глобальна і вирішувати її потрібно не тільки на внутрішньосімейному рівні, а й на рівні шкіл, позашкілля. Щоб були певні правила, які б беззаперечно виконувались всіма. У мене двоє дітей, і обмеження вдома, але все одно напруження через це.

  • Zzrzz 17 липня 2019, 20:40

    Погоджуюся, напруга таки відчувається.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу