Дитячий спорт

У нас спорт - справа, переважно, сезонна.

Кожен сезон має свій перелік діючих секцій. Наш стандартний розклад виглядав так: літо-осінь американський футбол, взимку реслінг і європейський футбол (сокер), весна-літо сокер.

Відразу хочу зауважити, що звичайний, європейський, футбол можна грати протягом всього року, головне потрапити у команду. А от реслінг і американський футбол - виключно сезонний спорт з чіткими датами.

Коли ми переїхали, відразу перейшли в нову команду з американського футболу і реслінгу. А от з футболом не пощастило. Дати відбору на цей рік минули. Яким ж було моє розчарування, коли весняного добору навіть не оголосили! Ми не змогли достукатися до клубу, відповіді були стандартні і напівавтоматичні "місця зайняті, добору не буде". Залишалися опції звертатися у інші клуби, або спробувати інший весняний спорт.

Переглянули перелік секцій, які пропонує наша школа. Вирішили спробувати зовсім новий для сина лакрос. Ще, звісно, дещо вплинув фактор дороговизни цього виду спорту, у командах недобір і нас з радістю прийняли. А я з напіврадістю дізналася, що лише форма вартуватиме вдвічі більше ніж плата за увесь сезон! Зате нам порекомендували спеціалізований магазин з індивідуальним підходом, тому з формою ми швидко розібралися, хоча спершу навіть це здавалося для мене непідйомною задачею.

Сину спорт дуже сподобався, він з радістю грає, тренується. Ще не все виходить, але дуже тішить той факт, що він задоволений, трохи навіть перейнявся, інколи замість ігр на комп'ютері ходив тренуватися на сусідній стадіон.

Цієї суботи у них будуть останні три гри (це дуже багато для одного дня). І ми навіть думаємо про літній табір з лакросу.

А це фото з однієї гри у квітні або на початку травня.

Вихід на позицію

Гра в активній фазі

Нарада

 

Темы: Життя в Америці

11 коментарів

  • IRina_PL 6 червня 2019, 23:38 1

    Класс!!!

  • 4 коментарі
  • Zzrzz 8 червня 2019, 00:29

    Я й не знала, що спорт школи тепер приватні. Сумно(
    У нас можна подати на сколаршіп, якщо сім'я не має можливості оплачувати спорт. Як я розумію, у більшості випадків кошти для такої дитини знайдуться. Хоча теж багато залежить від школи, і, якби це не звучало, особистих зв'язків.

  • Yeva1 15 червня 2019, 17:28 1

    У нас все спорт школы от горсовета (бесплатные). И очень-очень много видов спорта. А так же туризм, танцы, плетение из бисера, электронное конструирование, театральные кружки и многое другое. Так что в Украине еще много условий для развития детей, при чем бесплатно

  • IRina_PL 15 червня 2019, 18:57 1

    У нас от сельсовета бесплатно только шахматы и танцы и все

  • Ksanna 7 червня 2019, 11:27

    Круто, даже не слышала такого вида спорта!

  • Zzrzz 7 червня 2019, 18:36

    Дякую! Це гра прийшла від корінних індіанців, тому тут більш популярна. Я теж раніше не знала про цей спорт.

  • Irina_ilovebooks 8 червня 2019, 11:33

    А в якому ви штаті?

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу