Bread and Butter Pickles

Робила за новим рецептом, не знаю чи будуть смачні, знаю, що будуть солодкі :)

Пишу у перекладі.

Складові

Огірки для маринування - 2.5 фунти (1.13 кг)

Цибуля (біла або жовта) - 1 фунт (450 г)

Сіль не йодована - 1 стакан ( стакан на 236 мл)

Оцет білий 5% - 1.25 стакана (296 мл)

Оцет яблучний 5% - 1 стакан (236 мл)

Цукор - 2.25 стакана (стакан на 236 мл)

Зерна гірчиці - 1 столова ложка

Пластівці гострого перцю - 1 чайна ложка

Насіння салери - 1 чайна ложка

Паличка кориці - 2.5 см

Горошок духм'яний - 6 штук + дрібка меленого

Гвоздика - 6 штук + дрібка меленого

Турмерік - 0.5 чайної ложки

(я не мала гірчиці і пекучого перцю. Кориця і турмерік майже завжди є у такого плану рецептах. Насіння салери - маст хев, як тут кажуть :) Гірчиця теж, але я пропустила, що ми використали, а в магазин їхати не хотілося і так двічі їздила, бо я бевзь, все забуваю)

Приготування

1. Огірки помити, відрізати кінчики і порізати кружечками товщиною 0.6 см. Цибулю порізати тонкими півкільцями. Покласти огірки і цибулю у велику миску. Засипати сіллю. Перемішати руками. Накрити полотенцем. На полотенце насипати льоду. Багато льду. Всю цю конструкцію з льодом на 4 год покласти в холодильник.

2. Через 4 години. Витягнути з холодильника. Лід викинути. Суміш огірків та цибулі промити. Дати воді стекти, потрусити, щоб переконатися, що рідина стекла. Промити знову. Осушити.

3. Простерилізувати банки і кришки. Залишити їх на малому вогні, аж поки не будуть готові огірки.

4. У великій каструлі змішати білий і яблучний оцет, цукор і всі спеції. Довести до кипіння. Переконатися, що цукор розчинився. Додати у киплячий розчин суміш огірків і цибулі. Довести до кипіння і відразу після цього розляти у підготовлені банки. Сироп має бути вище огірків щонайменше на 1.5 см. Банки закрутити.

5. Наповнені банки простерилізувати на водяній бані щонайменше 15 хв.

Рецепт і фото брала тут Моє фото тут

Це дуже типовий рецепт. Майже аналогічно робиться тутешній реліш з огірків, лиш огірки дрібняться мілко-мілко. Реліш є солодкий, так як у рецепті вище, це найбільш популярний тип. Або солений (тут називають "з кропом"), олд стайл вважається. Якщо рецепт з кропом, там не буде так багато цукру і будуть зерна кропу. Я цього року реліш не робила. Позаминулого робила багато соленого і з кропом, нам всім сподобався. Я не знаю чи знайомі ви з цим типом консервації, мабуть так. Я ж познайомился, коли приїхала, була здивована від тих потертих огірків в оцті, довго звикала :) Виглядає так (я вибрала найбільш схоже на те, що виходило у мене фото, це напевно заставка якась, тому з тіточкою)

Темы: Рецепти

3 коментаря

  • bear13 5 вересня 2019, 21:34

    Я консервировала так пикули, но только лишь с яблочным уксусом. Не особо оценили(

  • Zzrzz 5 вересня 2019, 21:40

    Мені здається це треба звикнути. Я почала їсти тутешню консервацію більш ніж через 6 років. До того не могла, мені не подобалося. Забагато оцту, забагато цукру-солі і взагалі зовсім інше.
    Яблучний оцет мені подобається більше ніж білий, тому я його завжди даю більше, або навіть повністю заміняю білий на яблучний :)

  • JuliaSha 6 вересня 2019, 19:42 1

    Цікавий реліш. Я й не знала такого

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу