Продуктова корзинка з фото

Передноворічні привітики усім! :santa:

Сфотографувала ціни на мою продуктову корзинку і запит з коментарів. Ціни в доларах за фунт, молоко за галон.

Магазин Вінко (WinCo)

Вінко - недорогий магазин у нашій місцевості.  Це переважно продуктовий магазин із невеликою господарською секцією. У магазині не приймають кредитні картки, лише готівку або дебетну картку. Це дозволяє пропонувати конкурентні ціни.

Яблучка

Яблука переважно по долару за фунт. Округлюємо і виходить 50 грн за кг. Учора я купувала golden delicious, які вартували 98 центів за фунт. Honeycrisp потрапили у кадр, теж хороша ціна. Хоча я уже давно їх не купувала, може це і стандартна тутешня ціна. Яблука купую різних сортів по черзі. Люблю ханікрісп і макінтош, але не магазинні. 

Груші

Груші теж недорого. Майже як яблука, якщо яблука навесні підскочать до 1.30-1.50, груші так і залишаться по долару. Сподіваюся. Груші люблю усі, теж купую по черзі. Учора була черга червоних. Усі груші нестиглі, їм потрібен приблизно тиждень, щоб стати їстівними. А тим, що коричневі, навіть довше!

Цибуля

Звичайна цибуля у нас зветься жовта. Її ціна учора 1.28 за 3 фунти. Це приблизно 21 гривня за кг. Я купую або цю жовту, або шалот. Шалот в районі 3 доларів за фунт. Люблю солодку (sweet) або шалот. Чоловік любить пекучу, тому її переважно і купую.

Морква

Морква на цьому фото орієнтовно по 25 грн за кг. Це стандартна ціна. Я купую переважно у 5 або 10 фунтових мішках, виходить трішки дешевше. 

Картопля

На картоплю, як бачите ціни різні. Центи за фунт коментувати  не буду. Жовта по 3.98 за 5 фунтів. Та що найдешевша - "для запікання" вартує 2.48 за 10 фунтів, це приблизно 13 гривень за кг. З неї виходить чудове пюре. Дивно, але це так. Я дізналася про цей секрет у одного фудблогера. І тепер пюре готую лише з цієї картоплі. Червону і жовту купую під настрій або на салат.

Гарячі груди 

Курячі грудки

2 за фунт, це 4 за кг - у гривні 100 за кг. Це базова ціна у цьому магазині. У всіх інших магазинах ціни вищі. Наприклад, у Костко ціна приблизно 4 долари за фунт. Я люблю купувати у Вінко, до того ж зовсім не через ціну.

Курячі груди у Вінко продаються не маринованими. Всі інші магазини продають їх у базовому маринаді, який тут називають brine, а у нас не знаю як називають. Вода з сіллю це. Завдяки цій хитрості курятина в інших магазинах після приготування виходить ніжніша, смачніша і всі інші "-ша". Але розлізліша і слизькіша до приготування, ці слизосоплі на руках мене дратують. Тому я люблю Вінко. Так, якщо не замаринувати, трохи сухіша, але замаринованою виходить значно кращою і переплачувати за воду з сіллю не потрібно.

Свинина

Вартує так само як курятина. Це вирізка. Полядовиця. У нашій сім'ї використовується для різних цілей. Коптимо "на бутерброди", перекручуємо на фарш (дещо сухий виходить), просто смажимо. Все, що придумаємо, те і робимо з цього м,яса.

Молоко

Молоко у нас продають галонами. Те, що з червоними кришечками та етикетками - цільне.  2.48 за неповних 4 літри. Тобто близько 17 гривень за літр. У цьому магазині все молоко незалежно чи цільне, чи ні - вартує однаково. У інших магазинах ціна залежить від відсотка жирності, цільне найдорожче, знежирене - найдешевше. Тутешній МОЗ цільне категорично не рекомендує, але що ж вдіяти, якщо до іншого ніяк не звикнеш.

Ціни на молоко дуже нестабільні. Інколи буває навіть майже 4 за галон. Дуже рідко 2 за галон. Дешевше протягом цього року не було.

Якщо розповідь сподобалася коментуйте, або ставте сердечко. Якщо цікавлять інші ціни пишіть в коментарях, я буду працювати над тим щоб сфотографувати. 

З прийдешніми Святами! Добра, радості і затишку у Ваші оселі!

 

Темы: Побут

10 коментарів

  • batyur 30 грудня 2019, 18:56

    Капець яка курка дешева....морква дорога..

  • 2 коментаря
  • batyur 30 грудня 2019, 19:37

    @Zzrzz У вас на фото філе курки. В Україні близько 85/100 грн за кг

  • natysya77 30 грудня 2019, 19:42

    @batyur в нас філе взагалі 108-116 грн.(((
    курка 65-68 за кг.

  • batyur 30 грудня 2019, 19:58

    @natysya77 Курка приблизно так само, грудку буває викидають по 65 за кг, а філе саме дороге

  • natysya77 30 грудня 2019, 19:03

    груші -50 грн., яблука 18 грн., цибуля -9-10 грн.,

  • Zzrzz 30 грудня 2019, 19:34

    Непогано!

  • Marusia2002 9 січня 2020, 03:35

    Гренни Смит мои любимые.) У нас в этом году не вижу.(

  • Zzrzz 9 січня 2020, 16:50

    Мені подобається їх колір, інколи купую лише для того, щоб покласти у вазочку і дивитися )

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу