Буденно-небуденне

Коронавірус підступає

З магазинів вимели туалетний папір, паперові полотенця. Про маски не знаю, я за папером ходила. Пусті полиці. Удачненько у мене туалетна бумага закінчилася. Зателефоную сьогодні чи підвезли. Чому саме туалетний папір теж не знаю, читала різні здогадки, але на таку, щоб була схожа на правду поки не натрапила.

Телефонувала. Не підвезли, в межах 50 миль пусто. Кажуть чекати до завтра.

І запитання на засипку. Йти чи не йти на візит до лікаря, який приймає у госпіталі? Візит не спішний, не питання життя і смерті. Більше заради цікавості і щоб зрозуміти норм чи не норм. Швидш за все знову скажуть, що старість підбирається( і відправлять додому влаштовувати їй теплий прийом (тобто ні з чим).

Темы: Побут

9 коментарів

  • natalya__ 2 березня 2020, 22:20 1

    Большой опасности в визите к врачу не вижу, но если это не экстренный случай, то можно воздержаться. В принципе, медицинские учереждения работают в обычном режиме.

  • Zzrzz 3 березня 2020, 17:12

    Дякую за пораду!

  • innusya20 3 березня 2020, 09:00 1

    Может, раньше из Китая были поставки этих продукций, а сейчас поставки задерживаются или вовсе их нет. Но это мои догадки.

  • Zzrzz 3 березня 2020, 17:12

    Можливо.
    Я думала у такому напрямку: у нас ЗМІ поширили "емердженсі кіт" і туди входить туалетний піпір, серветки, полотенця. Може кинулися закуплятися, а поставки трохи затримуються.
    Дуже живна ситуація з цим папером.

  • Zzrzz 4 березня 2020, 21:02 1

    Досі не придбала. Ніхто так і не знає чому. Типу всі беруть - я беру. У ЗМІ поширюють, це заоохочує ще більшу кількість людей піти в магазин і взяти те, що купують усі.
    Ех. Кажуть завозять уранці, видають по 2 пачки на сім'ю.
    З ФБ
    « To the idiots who cleaned out the toilet paper aisle at Fred Meyer, some factual information about coronavirus; 1. It does not give you diarrhea.»
    І це ще навіть не паніка...

  • Zzrzz 6 березня 2020, 17:37

    У нас коїться щось незрозуміле. Мабуть, щоб зменшити паніку, людей перестали тестувати на коронавірус. Паніка лише збільшилася.
    У тестуванні відмовляють усім із середньою симптоматикою, хто не пройшов тестування на інші віруси і, хто не мав підтверджених контактів із хворим на коронавірус. Тобто, не мав контактів - не протестують. Підтвердили вірус грипу про тестування на коронавірус - забудь. Кашляєш, але не задихаєшся? - ну і що, посиди кілька днів дома якщо дуже хочеться.
    Люди починають непокоїтися і обурюватися. Та і я сама обурена.
    Була рада,що вже тиждень - без нових кейсів, а виявляється просто не тестують.
    При цьомубільшість страхових погодилися покривати тестування повністю.
    Ходять чутки, що тестів недостатньо(
    _
    про папір, все ще не купила. я не те, що ходжу за ним щодня, виловлюю завіз. от вчора вибралася. не було.

  • Zzrzz 6 березня 2020, 17:50

    Згадала пояснення відмови у тестуванні. Оскільки лікування від коронавірусу не існує, тестувати на нього не потрібно, адже рекомендація все рівно буде одна - гарячий чай. Лише розвиток важких симптомів веде до госпіталізації і можливого тестування. Це хтось з очільників по медицині у штаті вчора роз'яснював(

  • Zzrzz 10 березня 2020, 00:46

    Досі не тестують усіх. Лише, якщо співпадають три умови: протестовано на інші вірусні і тести негативні; був контакт із відомим випадком; сильно виражені симптоми. Незважаючи, що на федеральному рівні уже послабли вимоги до тих, кого потрібно тестувати, на рівні штату все без змін. Пишуть, що тестів не вистачає.
    У сусідньому шкільному окрузі захворів школяр. Школу на карантин не закрили. Батьки обурені. Половина дітей сьогодні в школу не прийшли.
    Масок немає у продажі( і кажуть, що й не буде, оскільки немає поставок. Я про маски типу N95 і вище
    За звичайні маски не знаю, я не знайшла у магазині, але я в принципі не зна, де їх шукати.
    Туалетний папір є у маленьких магазинах, там і придбала. Нарешті.

  • Zzrzz 13 березня 2020, 17:56

    Учора не відправилося. Тому пишу сьогодні.
    Учора, 12 березня.
    Була у лікаря в госпіталі. Вперше за весь час, що я провела тут, у госпіталі на вході не було масок. У лікаря в оглядовій теж.
    Продукти є, засоби гігієни є, проблема лише з санітайзерами для рук і серветками, які у списку рекомендованих. Звісно, ще маски. Відсутні повністю.
    Оголосили заборону на зібрання і сьогодні вночі ввели карантин у школах. До 1 квітня школи на карантині.
    Спорт (шкільний), на вчора відмінили частину заходів. Дуже люди розчаровані, бо це якраз фінали всіх зимових сортів. Весняний спорт, думаю, відмінять сьогодні.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу