Police requesting residents in immediate area Shelter-in-Place

Це вчорашнє повіомлення, щодо ситуації, яка трапилася у нашому тихенькому і спокійному районі. Прочитала я його сьогодні :) Вчасно.

Повертаємося ми вчора з чоловіком після ранкового "відвозу" дитини до школи, як мчать поліцейські. Пропустила, їдемо далі. На сфітлофорі збоку знову вигулькує поліцейська. Вона була без сирен і чоловік казав, що маневрувала у лініях, тому я її побачила трохи запізно, але теж пропустила. Потім та поліцейська ще дивні пасажі викручувала, ну ми собі теліпалися тихенько позаду. Зрештою розвернулася на 240 і  зникла у сусідній вуличці. Я ще кажу чоловіку: напевно на 119 поїхала, блукає.

Звернули у наш нейборхуд, а назустріч нам машина за машиною - дивуюся, звідки у нас стільки машин?

Зайшли додому, відкрила фейсбук, там уже на всю теревенять про закриті школи, закриту вулицю і про поліцейські пошуки якогось озброєного чоловіка у нашому районі! Нагнали поліцейських саме на 119 вулицю, заблокували її, позапускали дронів, привезли собак...

Що ж трапилося? Жили собі два руммейти. Один привів тьотічку, другому це не сподобалося і він вирішив вранці висловити невдоволення та обгрунтував свою позицію пострілом(ами) у підлогу. На постріл виїхала поліція. Той, хто стріляв, мабуть зрозумів що накоїв, а може просто на нього яка пітьма напала, він утік, як вказано у рапорті "on foot". Собака його винюхала. Арештували та відправили у в'язницю.

На фото - пошукова собака, звати Star. Вона допомогла знайти місцерозташування стрілка.

Згідно останніх розпоряджень, коли щось подібне відбувається, сусідні школи закривають. Початкову закрили у розпал прибуття дітей. Уявляю, що там коїлося! Згідно процедури всі, хто вже у школі там залишаються, хто ще ні, мають повернутися додому. У школу нікого не впускають після такого оголошення. Ні дітей, ні дорослих, ні вчителів. Нікого. Тинятися навколо теж не можна.

Ще закрили старшу школу і магнет. Обидві ці школи значно далі, більше милі від місця події. А от початкова була буквально за 200 м. Натерпілися діти! Ще, думаю, у середню школу автобуси не змогли відвезти дітей, тому батьки везли самі і тому я бачила нетиповий рух по нашій вулиці.

Ось таке у нас буває... через постріл у підлогу. Закриття шкіл, перекриття вулиць, залучення дронів і пошукових собак.

 

 

Темы: Побут

4 коментаря

  • seveneleven 14 вересня 2019, 00:30

    Ого((( даже такое бывает...

  • Zzrzz 14 вересня 2019, 17:44

    Теж здивована.
    Школи почали закривати з минулого року. У лютому провели навчання, потім тренування і потім почали активно застосовувати. Будь-яка поліцейська активність, мінімальна підозра на щось - школа іде по протоколу і закривається.

  • Yeva1 18 вересня 2019, 14:58

    Хорошо, что сразу начинают действовать по максимуму

  • Anna_Z 24 листопада 2019, 18:02

    Как в детективе

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу