Книгообмен 2018-2019

Я довго думала чи потрібно це писати, але вибачте наболіло... Якщо я не права і справді обіжу нашу снігурочку я готова понести за це відповідальність. 

Перебуваючи на лікуванні, довготривалому лікуванні, хвороби про яку ніхто не знає, діагноз...який ніхто не може покласти... прониклась..., реально прониклась книгообміном. Він дав мені можливість відволіктись від поганих, затяжних, а іноді смертельних думок... це ніби інше життя...в якому я маю право жити, пройшовши всі випробування... Хвасти дівчат - це неймовірні, зашкальні емоції, досить часто і просто взрив мозку!!! Мрії які збуваються і просто книги які приносять її читачам задоволення. Ось що означає цей книгообмін. 

Я прошу пробачення якщо можливо і я не вгодила своїй підопічній, але я старалась на скільки могла, були перешкоди які по трохи долались...та ми з Максімом зробили максимум можливих зусиль для того щоб ощасливити прекрасну сімю. У кожному конкурсі є переможці а є не задоволені буркутуни... Я не хочу бути ні тим ні іншим... Беручи участь я, як і всі напевно учасники книгообміну очікувала на подарунок зроблений з душею... Та такого мій мозок просто не здатен перетравити. Блін сижу і реву...реву від згадки про Макса фразу яку він сказав не думаючи відкривши посилку, хто скаже правду як не дитина? "Мама що це? Навіщо це мені?" Це сказав 4.5р хлопчик який просто в захваті від любих сюрпризів, попали вони в його уподобання чи ні. Адже він так старанно допомагав мені упаковувати наш подарунок, так проникнувся в дух книгообміну...а я осторонь стояла і дивувалась як же він швидко росте, як невпинно біжить час і ми не вправі його зупинити...хоча б на пару хвилин...щоб нічого не прогавити...

Я не намагаюсь нікого образити, мені це просто ні до чого... Але промовчати? Відправити посилку відправнику? Злукавити? Чи сказати правду? Першою думкою було відправити подарунок відправнику...але пошта вже була зачинена...Другою думкою було злукавити...але не можу...не змогла... Промовчати чи сказати? Вибрала перше, нехай все буде як є...навіщо портити іншим емоції від книгообміну... АЛЕ... Коли моя дитина відкрила льодяник і почала його їсти я інтуїтивно взяла обгортку щоб подивитись на термін придатності (завжди перевіряю дату виготовлення роблячи покупки), мене як током вдарило... дата виготовлення лютий 2017р, спожити не пізніше 24 міс...ну так...ще 2 міс він придатений для споживання... але ж не дитині. Ну нехай, купили, не перевірили... Понесло мене до цукерок, які адресовані напевно мені, так як в анкеті чітко вказувалось що дитина їсть по максимуму екологічні солодощі. І тут мене понесло... вжити до 20.01.19... Я думала дальше промовчати та мене несе, від злості, від обіди... Себе то я в обіду дам та не дитину!!! Він чекав, весь день тільки й чути було де наша посилка від феї...Я не кажу що в мене був простий віш лист. Та дарувати книгу про машини  коли в анкеті вказано що дитина зовсім не цікавиться машинками, а обожнює все що звязано з динозаврами, вибачте мене та на це просто немає слів... 

Блін дівчата ВИБАЧТЕ що замість слів вдячності я пишу правду... ВИБАЧТЕ якщо спортила комусь настрій своїми мемуарами... ВИБАЧТЕ що взагалі вам прийшлось це прочитати... Любий конкурс це ризик, але ж не книгообмін. Ми ж всі тут як одна родина, яку обєднують спільні захоплення...Я не так давно на кашалоті, всього рік...але я люблю його, люблю ваші фотохвасти, обожнюю переглядати і перечитувати пости... 

Та я не розумію навіщо взагалі приймати участь в книгообміні якщо для подарунку обираєш просто речі /книги/ які тобі вже не потрібні... Мені сумно.

Якщо хтось вважає що я не права напишіть будь ласка правду, так як є. Не лукавте. 

97 коментарів

  • Agness 20 грудня 2018, 09:39 1

    :persevere:

  • 1 коментар
  • Oljabka 20 грудня 2018, 09:43

    Дякую :blush:. Надіюсь я нікого не образила, і наша снігурочка очікувала на даного роду фотозвіт...

  • natasha_kb 20 грудня 2018, 09:47

    І я так кажу, чудеса трапляються, все буде добре! :kissing_heart:

  • Oljabka 20 грудня 2018, 09:49

    Дякую дівчаточка!!! Я також в це вірю:heart_eyes:

  • Ulyana 20 грудня 2018, 09:50 11

    У Вас красивый камин, умный ребенок, и Вы не ели просроченных конфет, уже есть три плюса. Дальше будут только плюсы, потому что многие девочки захотят исправить ситуацию, улыбнитесь и скажите что ребенку что лучшее впереди, это была репетиция

  • 3 коментаря
  • Ulyana 20 грудня 2018, 10:00 2

    Ну такое условие обмена, его знает и получатель подарка и даритель, тут медом не замажешь увы

  • Kosmonatka 20 грудня 2018, 10:09 1

    Звичайно, правильно! Ви вкладаєте купу емоцій і свого життя в КК! Ми тут - сім'я! І де ж їх висловлювати!

  • Oljabka 20 грудня 2018, 10:16

    :heart_eyes:

  • natasha_kb 20 грудня 2018, 09:52 1

    Напишу свою думку, з дарувальником розмовляли, не можу сказати чому так вийшло. Щоб не концентруватися на негативному, скажу, що все правильно і лояльно ти написала, повністю тебе підтримую!
    Від себе додам, що Олена дуже добра, чуйна і чудова людина, вона нікому нічого поганого не бажає. Боїться образити інших і свій подарунок збирала із любов'ю, але сама нажаль такого не отримала(
    Просто роблю висновки для себе, що мають бути жорсткіші умови участі в книгообміні.
    Оленко, не засмучуйся, чудеса на цьому не закінчується, я в цьому переконана! :kissing_heart:

  • 1 коментар
  • Oljabka 20 грудня 2018, 09:58

    Доречі ви мене так мило Оленкою називаєте ))))) Це імя я чую лиш від батьків)))

  • Profesora 20 грудня 2018, 12:09 5

    Я не думаю, що це старожил КК, ті хто в Клубі, т.м. живуть і переймаються його долею, такого б не допустили, щоб дитина була засмучена, я думаю, це той хто з'явився саме перед Книгообміном. Олена, від себе хочу добавити, що насправді у людей абсолютно різні уявлення про подарунки, і можливо Ваша дарителька думала, що це і є Книгообмін, я думаю, слід таку людину тільки пожаліти, бо вона не розуміє, що таке дарувати радість підопічному. А Вас ще чекають справжні Дива...я в цьому впевнена, і Ваш синочок ще не один раз щасливо посміхнеться.

  • panya 20 грудня 2018, 20:52

    Пишу отправителю подарка. Даритель, Это деский книгообмен. Детям! Или вы дарите по принципу "на тобі Боже, що мені не гоже". Ребенок ждал книги, а не мыло и трюфеля. Мне за вас стыдно, Даритель. Не можете "с душой" - не участвуйте.

  • Коментар видалено

  • 1 коментар
  • Oljabka 20 грудня 2018, 10:06

    Та навіщо Вам такого? :yum:. Я просто винесла черговий урок з життя.
    Та нівякому разі не перестану приймати участь в подібних обмінах. Я люблю подарунки, а ще більше люблю їх дарувати))).
    Дякую за підтримку.

  • Karolina 20 грудня 2018, 10:09 3

    вот...самое главное что вы такой вывод сделали...не нервничайте лишний раз))) все будет хорошо

  • Oljabka 20 грудня 2018, 10:16

    Дякую:heart_eyes:

  • kate_z 20 грудня 2018, 10:03 3

    Не засмучуйтесь, будь ласка, чудо трапляється, треба вірити. Скажу за себе: магія спілкування в КК для мене важливіша за будь-які подарунки. Хочеться вам обійняти :)

  • Oljabka 20 грудня 2018, 10:11

    Згідна на всі 100%. Магія КК безмежна, я обожнюю всіх її учасників і нашу снігурочку також. Просто щось пішло не так(

  • Kosmonatka 20 грудня 2018, 10:05 12

    Це рідкість і виключення для книгоклубу. І велика неприємність для усієї книгоспільноти((. Тому що саме тут і лише тут - усі мають бути переможцями. Одинокість таких випадків лише доказує виключення.
    Поясніть своєму такому вже дорослому і розумному синочкові, що це - помилка, що ваші сюрпризи ще десь в дорозі.
    Одаровувач хай обізветься і пояснить, чи що...

  • 2 коментаря
  • Oljabka 20 грудня 2018, 10:16

    Сама просто в шоці))) Тепер чекаємо з нетерпінням фотозвіту нашого подарунка)

  • Kosmonatka 20 грудня 2018, 10:21

    це шалені емоції) Два роки брала участь і два роки ридала при фотозвіті)

  • Oljabka 20 грудня 2018, 10:24

    Я того року була просто в шоковому стані від перегляду фотозвітів книгообміну. Сама нажаль не встигла та як пізно зареєструвалась на кк)))

  • Naomy 20 грудня 2018, 10:17 3

    Вот же, блин!
    Олечка, да, это чертовски обидно, но пусть это будет самой большой неприятностью в Вашей жизни!
    Здоровье пусть поправляется, сыночек растет сильным и умным! А чудеса для Вас только начинаются.))
    И не корите себя! Правильно, что написали! И это не Вы должны переживать, а Ваша снегурочка!:imp:

  • 2 коментаря
  • HoAnna 20 грудня 2018, 10:22 1

    :)) не варто плакати, Ви ж нічого не втратили :)
    Зате Ви, напевно, гарно привітали двох діток.. ))

  • HoAnna 20 грудня 2018, 10:23

    А Снігуронька Ваша, надіюсь, задумається... після огляду..

  • Oljabka 20 грудня 2018, 10:23

    Ой дівчата не хотіла вносити в чарівний книгообмін смутку. Це не катастрофа але досить не приємно(

  • miros_ya 20 грудня 2018, 10:20 4

    Оленко, хорошик Ви наш, скажіть сину, що пошта видала вам чужу посилку :)))))) І що справжні фейськи сюрпризи ще попереду!
    Пам'ятайте незаперечну істину: все, що відбувається - на краще! Навіть таке, що спочатку здається катастрофою ;)

  • 2 коментаря
  • Oljabka 20 грудня 2018, 10:27

    Дякую. Дякую всім за підтримку. Синуля з радістювикоеує завдання Миколая і вирушає на пошуки захованих книг, які доречі саме ви нам допомогли отримати:heart_eyes:

  • HoAnna 20 грудня 2018, 10:28

    Минулого року я довго бачила одні й ті самі книги в Книготрачці (на продаж), а потім їх же побачила в подарунку на книгообміні... :(((( Люди є різні... Хтось вважає доречним і подарувати те, що вже й не потрібно... А хтось по максимуму найкраще хоче зробити :)

  • Oljabka 20 грудня 2018, 10:32 2

    Ой важка ця тема((( Та маємо те що маємо.

  • vvalush 20 грудня 2018, 10:25

    Обідно звичайно(

  • Oljabka 20 грудня 2018, 10:31

    :(

  • Melisenta 20 грудня 2018, 10:26 7

    НІ, це не конкурс. Це книгообмін. Тобто Обмін, гарним настроєм, святковою атмосферою, влучними книгами. А не тим, що знайшлося вдома непотрібного. Тут не має бути програвших, це не лотерея, як в загальнокашалотівському обміні.
    Правда, якби такий подарунок отримав хтось з того обміну, і ще й дитині книги були б втему, то вважав би його цілком хорошим подарунком)))
    Але в нас планка вище, і дарувальник до неї не дотягнувся. Я не знаю, чому так вийшло, бо від дарувальника я такого зовсім не очікувала... Мені сумно і за вас, і за неї...
    Але знаєте, наш Книжковий Клуб - місце особливої магії. Я думаю, зовсім скоро ви і не згадаєте, що така посилочка була в вашому житті )))
    Я обіймаю вас і щиро вітаю зі Святами. Чекайте див, тут вони дуже потрібні, а отже - будуть!)

  • 3 коментаря
  • Melisenta 20 грудня 2018, 10:36 7

    Так от, ми не знаємо фінансових можливостей людини і не можемо за це її судити, але ж... Жодної книги в тему. Віш проігнорували і не старались підібрати нічого, ще й ці солодощі... Остання крапля. З будь-яким бюджетом можна підібрати те, що сподобається, у вас дуже детальний віш, сумно, що його проігнорували(((

  • miros_ya 20 грудня 2018, 10:38 2

    Так-так, річ же в тому, що пападання нульове :(

  • Oljabka 20 грудня 2018, 10:44

    Ну і я про це ж (((

  • Yetti 20 грудня 2018, 11:04 2

    Какой красивый новогодний обзор получился у Вас даже для такого "подарка") Вы большая умничка!
    И поверьте мне, я как никто другой знаю, что эта посылка - только начало невероятного приключения и такой веры в волшебство, которую уже никто не сломает!

  • Oljabka 20 грудня 2018, 11:25

    Дякую:heart_eyes:

  • Kukuzya 20 грудня 2018, 11:09 3

    Оленочко!! Блін, аж боляче за вас, так, що бракує слів... Ваш синочок великий молодець, що так мужньо переніс. Скажіть йому, що насправді трапилась прикра помилка, а фея не одна і вона про нього пам'ятає. Будь ласка, не переставайте з Максимчиком вірити в дива, бо ця віра допомагає бути сильними. Можна я Вас тепло і міцно обійму на відстані? А Ви ці обійми передайте синочкові і забудьте про все...
    І перестаньте турбуватися, чи правильно Ви зробили. Ми одна велика дружня сім'я, а, отже, тут треба ділитися не лише радістю, а й прикрощами також, бо підтримка інколи така важлива, що допомагає глянути на світ по-іншому. Вірте в диво і нехай цей випадок стане найбільшою і найсумнішою Вашою пригодою на весь наступний рік. :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

  • Oljabka 20 грудня 2018, 11:33 1

    Дякую. Дівчата з кк це справді чудові феї, з вами не так сумно стає:wink:

  • Semejka 20 грудня 2018, 11:12 2

    В мене чоловік також подивиться на дату тільки після мого нагадування :подивись дату! І ще хотіла спитати, я на кк недавно не знаю які у вас точно правила книгообміну, є якась конкретна сума на яку повинна бути посилка? У кожного різні фінанси +можуть трапитись якісь обставини,які потребують коштів, а в книгообміні вже снігурка зареєстрована і щоб не підвести свою "підопічну "збирала подарунок виходячи зі своїх можливостей. Крім того ми з різних куточків України,в когось і Уп лише пару раз на тиждень працює.Тобто не знаючи всіх обставин нападати на людину і говорити, що ти зібрала поганий подарунок, він без душі якось не гарно, адже вам же його таки збирали, готували.А могли взагалі не надіслати, обмін це завжди ризик. У кожної медалі завжди 2 сторони. ...

  • 7 коментарів
  • miros_ya 20 грудня 2018, 12:44 2

    Кожен проліт в Книгообміні - він же не для всіх проліт, комусь він в тему був би. Дарувальники точно не спеціально вишукував все протилежно вішлисту, врешті решт :))))) Вони просто не переймались.
    Але наш Книгообмін - це ДУША, це УВАГА до кожної конкретної дитини, яка потрапляє в твої руки!
    Заради справедливості давайте відмітити, що подарунок із заявленого мінімуму в 300 грн не випадає. Азбука з пазлами, книга Лабіринт, все інше до кучі - і умови виконані. Ніби то :)))))))))

  • Oljabka 20 грудня 2018, 12:50

    Так Мирося ви праві. Умови виконані))) Тут претензій немає.

  • Kosmonatka 20 грудня 2018, 12:51

    Так(( по сумі воно й буде. Але якщо вони ці книги власноруч купували, то за ці ж кошти можна дуже класні придбати( А он воно як вийшло((
    Щодо не переймались - оце і біль(

  • JuliaAmalia 20 грудня 2018, 11:19 4

    Обнимаю вас крепко-крепко!!! Вас чудеса ждут впереди! Уж я то знаю, поверьте:wink::kissing_heart:

  • 2 коментаря
  • JuliaAmalia 20 грудня 2018, 13:57

    да!да! Тоне собрала нам посылку со всей душой, а ей прислали 2 церковных журнала времен царя гороха и еще книгу на церковную тематику( еще и все в следах кофе( весь кк тогда творил волшебство для Тони) а теперь для вас/)

  • Oljabka 20 грудня 2018, 22:30

    Ааа це жах просто(((
    Надивившись на фотозвіти дівчат просто невільно сам очікуєш чуда. І так прекрасно коли це чудо стається)

  • Oljabka 20 грудня 2018, 22:31

    Цього року я так розумію подарунок перевершив очікування))))

  • valusenka 20 грудня 2018, 13:01

    Мені дуже шкода, що так сталося з Вашим подарунком(( Я впевнена, що Ваше Диво ще попереду! Не сумуйте більше, будь ласка!

  • Oljabka 20 грудня 2018, 22:31

    Дякую за підтримку)))

  • Profesora 20 грудня 2018, 13:45 7

    Олено, скажу просто, це все фігня! :blush: це просто крок до Свята, от він у Вас такий:blush: або ні, не так...Ви зараз надали можливості відповідальним і люблючим людям з КК створити Казку для Вас і Вашої дитини, в цьому я впевнена на 100 %. У всіх ВІДПОВІДАЛЬНИХ жителів нашої ДРУЖНЬОЇ сім'ї серце заболіло за Ваш і Вашої дитини смуток, так не може бути, і бджілки почнуть працювати:blush: А ще скажу Вам велике дякую за ПРАВДУ. Всі ми дорослі і Ваша "дарувателька", бо Феєю я, на жаль, цю людину назвати не можу, знала, що буде зворотній зв'язок по подарунку, тому все чесно, і Ви маєте право на свої емоції, як вона ДАЛА собі право НЕ враховувати Ваші побажання. А за Правду окреме велике Дякую, що показали, що от НЕ ПРОКАТИТЬ, не прокатить похерізм, бо в своєму куточку України ти можеш дарувати хоч чорта з рогами, а якщо ти живеш у ПОВАЖНОМУ товаристві, живи по його правилах, і поважай НАШУ сім'ю, де важливе не питання грошей (хоча і їх також), а ВІДНОШЕННЯ до своїх посестрів по книгах. Де всі створюють Свято, шукають один для одного раритети, дають ссилки, і багато роботи внутрішньої провадиться, підтримки, це НАША територія, і Дякую що нагадали, що "случайным людям" тут краще не жити. Прошу, не засмучуйтесь, побачите, ситуація зміниться, вона вже по суті міняється:grinning:

  • Oljabka 20 грудня 2018, 22:33

    Ви так чітко і душевно написали))) Дякую... Дякую кожному жителю кк за підтримку.

  • BARLUN 20 грудня 2018, 13:49 2

    Вы замечательная мамочка и у вас чудесный умный сыночек - вот что самое главное!

  • 5 коментарів
  • Oljabka 20 грудня 2018, 22:36

    В мене сьогодні збільшилась сімя як мінімум втричі. Дякую вам дівчата за те що ви є, за чудову підтримку і приємні слова. Ви справді феї чарівниці...
    Мене весь день зашкалюють емоції,та сьогодні лиш позитивні. А це завдячуючи вам всім.

  • Agness 21 грудня 2018, 09:29

    Я підтримую Олену BARLUN, я точно так само думаю,тому неберу участі в книгообміні!!! Щей ми так захворіли,я б точно підвела б підопічних((( Тому треба робити все від щирого серця))))

  • Oljabka 21 грудня 2018, 10:29

    Ми також готували подарунок в хворобі((( Але я вже рік мрію прийняти участь в кногообміні... але в звязку з хворобами не вийшло на всі 100 здійснити задумане(

  • Julia2326 20 грудня 2018, 15:12

    :persevere:Шкода,що так..розчарувалися((Ми ще тільки чекаємо на наш подарунок,але я не налаштовують сина на диво, навпаки,кажу що люди різні,і смаки в усіх різні!!а що до солодкого,то це мій біль, мої малі вже двічі їли те,що купувала підопічним!бо щоразу відкладала відправку! чоловік каже що завтра сам відправить,поки не довелося шукати більшу коробку!!!)))))Не засмучуйтесь!!!я впевнена, диво вас знайде!!)))))))))

  • Oljabka 20 грудня 2018, 22:37

    Ой ці дітлахи. Мій Макс також зїв одну цукерочку з нашого подаруночка, та надіюсь ніхто не замітить)))
    Дякую за підтримку. Я вкотре переконалась що дівчата з кк найкращі)

  • Listra 20 грудня 2018, 22:43

    не засмучуйтесь, нехай це буде найтяжчим розчаруванням Вашого життя, нехай Різдво несе Вашій родині радість і здоров'я для мами. Я Вас дуже розумію, бо сама в стані між небом і землею вже півроку. Не ображайтесь. Люди реально різні і бачать світ по-різному. Я вчу дітей, що те, що не підходить нам, може порадувати когось, і це буде правдою. Якщо зовсім не підійшли і книжки, і інше, віднесіть все це з дитиною до найближчої церкви, скажіть, що можливо фея не знала адреси нужденних і просила Вас попіклуватися про них. Це буде гарний урок добра для Вашої дитини, а це інколи вартує будь-якого подарунка.

  • Oljabka 20 грудня 2018, 23:03 2

    Ви попали прямо в точку. Книжечки вже складені в дитячий будинок в який попрямують і іграшки і речі малого)))
    Я також вчу малого що потрібно дарувати радість людям яким нажаль не так повезло в житті, і він залюбки допомагає робити добрі справи.
    Дякую вам. Одужуйте обовязково. Це Різдво неодмінно принесе здоровя в сімї і мир між країнами, головне віра.

  • Listra 20 грудня 2018, 23:09

    я думаю, що все добре і цікаве, у Вашої родни ще поперду)) Вам неймовірно має пощастити на ці свята)

  • varys 20 грудня 2018, 23:47

    Когда читаю такие посты, сама расстраиваюсь, и за авторов и за наших людей вообще!
    А как поучаствовать в книгообмене?

  • 4 коментаря
  • teddi 21 грудня 2018, 21:10

    300грн цк мінімум, якого, якощо подивитися пости, ніхто не притримувався, бо як не крути виходить більше, значно, бо хочеться створити свято.

  • Коментар видалено

  • Galinka_ua 22 грудня 2018, 16:39

    Согласна, минимума мало кто придерживается :sweat_smile:

1 2
Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу