Фонтан Казок

Всім привіт.  Хочеться вірити, що всі ті «покращення» що проводять адміни позитивно вплинуть, і всім нам буде ще зручніше ділитися інформацією та знаннями. 

Книжки були куплені на великій книжковій ярмарці в Одесі, на яку я мала великі амбіції, буцім то « це офіційні представництва видань, будуть не тільки новинки, а ще й знижки, ціни будуть нижчі аніж в інтернеті…»  Дурепа, розмріялась. Ділюся досвідом, список бажаних книг маю давно, він швидко росте,навпроти кожної книжки найнижча інтернет ціна. Отож купувала тільки у тих дійсно продав зі знижкою. Про Фонтан Казок до ярмарки навіть не знала. Тепер читаємо і вас хочу познайомити.

Квартирія. «Була собі країна Квартирія на п’ятому поверся…» так починаються маленькі цікаві історії. Тонкий гумор, веселощі, доброта і трохи повчання – все є  в цій книжечці. Вона покликана розвивати фантазію, допитливість, уважність та по-новому поглянути на звичайні речі.

Калюжа

Простішої історії я ще не читалаJ. Але вона все ж таки така класна. Історія проте те якою радістю та захопленням хлопчики пізнавав калюжу. Мені вона нагадала про те, що дорослі  забули таке прекрасне вміння РАДІТИ ЖИТТЮ, а діти вміють - тій самій Калюжі.

Печені яблука

Минуло літо і вам сумно? Визирніть у вікно і побачите, що чарівниця-осінь вже почала свою роботу кольорів. Як і попередня книжка, вона вчить насолоджуватися кожним днем. І незабудьте скуштувати духмяне печене яблуко

Зайчикове різдво. Віршоказка

Коротко. Зайчик сумує за барвами, але не варто бо починаються зимові свята.

Зимова казка

Чесно скажу, ми ще не читали. Але напишу анотація: Зима у пташиному світі – час великих  випробовувань. Соловейко та інші перелітні птахи мають дістатися до омріяного вирію, здолавши аж два моря. Натомість Крук та інші птахи, що лишаються на зимівлю, мусять долати холод, голод, а то й пастки….

всім миру та добра:)

12 коментарів

  • Simba 6 вересня 2017, 16:43

    Спасибо за обзор. Замечательные книги!

  • IrunaP 6 вересня 2017, 17:06

    Гарні книги, теж маємо деякі з Вашого огляду)). Фонтан Казок рідко робить знижки на подібних заходах(.

  • teddi 6 вересня 2017, 17:09

    Вони ярказ і не зробили, взагалі зробили Чітаріум, книголав і ПЕТ. Всі останні реально в Інтернеті дешевше на 20%

  • IrunaP 6 вересня 2017, 17:11

    Так само на Дитячому Форумі весною, знижку гарну зробили Артбукс і ще невеликі у Ранок, Віват, і ВСЛ -10% були((( Ну може по 5-10% ,ще у деяких і все((((

  • teddi 6 вересня 2017, 17:13

    Жаднюги:)

  • Tatiana2012 6 вересня 2017, 17:26

    Дякую за огляд! Квартирію і Зимову казку все-таки доведеться купити)) Коли робила замовлення, вже кілька раз їх додавала і виключала зі списку.

  • iamlenkalenka 6 вересня 2017, 17:53 1

    в Зимовій казці ілюстрації неймовірні!) дякую за огляд, все хочеться)) Калюжу якось гортала, але мусила залишити в книжковому, бо і так перебрала ліміт)) обов'язково повернусь)

  • Nescafe 6 вересня 2017, 18:10

    давайте вже просити створення КК чи що(

  • Kosmonatka 7 вересня 2017, 12:50

    О, яка гарна осіння книжечка про яблуко! Дякую! Дуже треба!

  • natasha_kb 8 вересня 2017, 08:52

    Дякую за огляд! У мене ці книжки в хотєлках, тепер точно знаю, що вони варті уваги, гарні!!! Я думаю тепер і я можу зробити висновки про знижки на таких заходах, на форумі видавців напевно так само буде, шкода, я також розраховую на знижки, але вже буду готова до облому( скажіть, а у абабы як зі знижками, були хоч якісь чи ні?

  • teddi 8 вересня 2017, 09:27

    У великих видавництв: Абаба, ВСЛ, Ранок знижок не допросилися:( хоч и готова була купити на чималеньку суму. Вперлися як віслюки, ні і все;( буде було шкода. Але із задоволення купувала книги невеликих видавницт і час майстрів порадували. У них ціни були нижчі аніж на сайті цей знижка за обсяг.

  • Коментар видалено

  • binnnna 8 вересня 2017, 11:25

    Дякую! Давно було цікаво, що там всередині. А то у нас немає жодної книги Фонтан казок. Треба виправлятися) А ні, згадала, чекаю на День народження привида.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу