Бисквітний млинець до сніданку

Зранку на хвилі натхнення написала тему - рецепт. Докладно, як годиться. Провисів він хвилин 10, а може й менше. Я не видаляла, модератори розводять руками. Але просять написати ще одну та зробити різні скріни та посилання , щоб відслідкувати, якщо зникне знову. 

Пишу, але без рецепту, бо натхнення вже нуль) Якщо знову не зникне тема і натхнення хоч трохи повернеться, може все повторю. Але це не точно. 

Пи. Си. І продовжують зникати коментарі в інших темах. Разом з натхненням взагалі заходити.

Ось така не смачна тема в кулінарних рецептах ), вибачте :rolling_eyes:

12 коментарів

  • JuliaLesnaya сьогодні о 12:17

    Перевіряємо коменти

  • JuliaLesnaya сьогодні о 12:37

    Ця тема також зникла), цю тему відновили, але мені вранішню шкода. А як далі? Це вони ж десь існують - видалені коменти та теми, виходить так?

  • Коментар видалено

  • Antonina777 сьогодні о 13:07

    у меня такой же второй завтрак)))) только из овсяной и кукурузной муки и семян льна толстая Лепёха, внутри тоже творог , с мукой из грецких орехов и корицей, и вокруг инжир ))) самое смешное, я сделала Один блин, только для себя))) мои такое не есть ее будут, а мне... Вкусно)))

  • IvanNa1977 сьогодні о 13:35

    Опа ) я думала, що в мене глюки з відчуттям часу ) зранку бачила твою тему, потім зробила вже купу справ, заходжу- свіжа тема )))
    Теми зникають, коментарі зникають, а модератори тільки зводились, що у нас не колективний зоровий глюк?... І на тому, звісно, спасибі...
    І в темі про одяг на фотосесію наші з тобою коментарі зникли, а сам чудовий спортивний термореглан, як пропозиція одягу на фотосесію - на місці ) дивина та й годі )

  • IvanNa1977 сьогодні о 13:35

    Зводились- зГодились

  • JuliaLesnaya сьогодні о 16:40

    Там де фотосесія, там спочатку оця помилка вискочила, я так думаю, бо зникли і твої, і мої, і тієї продавалки)) по одному коменту. Я повернулася і знову свій написала), а потім всі почистили. То вже явно вона скаржилася, ну може авторка, щоб порядок був.

  • Kotya_3 сьогодні о 14:06

    Я б теж таке приготувала…
    Може знайдеться натхнення? Так гарно виглядає!

  • JuliaLesnaya сьогодні о 16:38

    Дякую, це по суті типу вівсяномлинець, але більш ніжний та без присмаку ПП))))) Але я подумаю, може вже пізніше, бо було натхнення, текст так легко складався, трохи з гумором. А так можу просто скільки чого додати)))

  • Brend сьогодні о 16:20

    Эх, ну виглядає смачненько)) буде рецепт свисніть і мені.
    У важкі часи живемо, темные врємєна))

  • JuliaLesnaya сьогодні о 16:35

    Я то свисну), але свист також може пропасти))

  • Azalia сьогодні о 16:28

    Выглядит аппетитно! Хотела выставить свой рецепт, но уже не хочу ( Модераторы издеваются , уже сколько человек им писали , но толку 0.

  • JuliaLesnaya сьогодні о 16:34

    Выставляйте, но сразу сделайте скрин даже для себя, чтоб текст потом не писать опять) И сразу ссылку на свою тему сохраните. Я с этой так сделала, они по ней нашли её где-то. Понимаете, это ведь где-то в дебрях куков и кешей)) сидят наши исчезнувшие темы и коменты. А могли бы людям быть полезными или просто... Я попросила поискать ту тему по фото, оно то же самое. Сказали, вряд ли. Нужна ссыль.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу