Чим зайняти дитину літом ? Ділимось думкам, ідеями.

Дано: хлопець майже 10 років, закінчює 4й клас, літо та канікули вже скоро. Не хочу щоб цілими днями переглядав дурню в гаджетах.звісно я все розумію їх не уникнути, але хочеться щоб хоч трішки з користю пройшли канікули. Тому шукаю заняття онлайн- я як мама хочу англійську ( може якийсь літній курс ) , дитина скоріш за все захоче щось з программуванням. Зважаючи на те, що тато військовий, бюджет обмеженний, тому шукаю порад, може хтось знає більш меньш за приємливою ціною. Діліться своїми думками та улюбленними курсами чи школами, може ідеями чим їх ще зайняти.

всім дякую. 

Темы: Виховання і психологія


Теги: канiкули дiти, лiтнi заняття

60 коментарів

  • JuliaLesnaya 24 травня, 10:57 1

    Літній курс англійської та літній табір точно є у Грін Кантрі (школа англійської), це те, що можемо рекомендувати власним досвідом - син навчається там десь з 9 років. Мають і комплексний, і окремо розмовний з носієм курси. Літні, зрозуміло, більш стислі за програмою , ніж звичайні, семестрові.
    А щодо цін- багато хто, якщо не всі зараз, дітям військових пропонують знижки, деякі навіть безкоштовні заняття , щось падало на очі, якісь пропозиції, не зберігала.

  • NanaRika 25 травня, 06:38

    У мене діти закінчили 2 клас,вчитися особливо син бажання немає, англійська то взагалі для них темний ліс.Нема поняття про шкільну дисципліну і школу.Будемо підтягувати предмети і звісно гуляння.До бабусі рвуться у гості:grin:

  • yulya3012 24 травня, 11:01 12

    Мы планируем целое лето кататься на великах,купаться и загорать на Журавлевке.

  • 2 коментарі
  • yulya3012 24 травня, 11:20 3

    @SNelly Дома что-то делать надо,так что я наоборот боюсь домой заходить :wink:

  • yulya3012 25 травня, 00:58

    :face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth:

    Зображення
  • yulya3012 25 травня, 00:59 1

    @yulya3012 У меня здесь очень злой смайл((

  • bondar_vv 24 травня, 11:32 1

    Я мачуха)))
    У нас на літо ніхто не відміняв репетитора з іноземної та заняття ЛФК.
    Доньці 12))). Звісно плануємо і відпочинок в Карпатах ))) і якісь розваги по місту))) І вже отримала дозвіл підфарбувати волосся)))

  • 19 коментарів
  • Rita_Rita 28 травня, 13:57

    @EvgeniaEvgenia Так у вас виходить і не читає ті книги, лише подані глави
    Тут суттєва різниця виходить

  • Rita_Rita 28 травня, 13:58

    @EvgeniaEvgenia Можна читати книжку і знати суть, а під час проходження читати лише глави
    Лишнім точно не буде

  • EvgeniaEvgenia 28 травня, 14:12

    @Rita_Rita Все вірно. Йому не вся шкільна програма заходить. А книги для читання обираємо вже за інтересами. Мені важливо щоб отримував задоволення від читання. Буде це Поліанна чи детектив або фентезі без різниці.

  • Viki16 24 травня, 11:35

    Друге літо в межах міста пройде з таборами: айти, спорт та розваги, школа ролерів. Вибір дуже великий на будь-які смаки.

  • Zaina 24 травня, 12:15 2

    В мене проект "Дача". Хочу репетитора з англійської онлайн найняти на літо.

  • Nelya 24 травня, 12:56

    В рекомендаціях бачила безкоштовні заняття https://www.facebook.com/starforlifeua

  • fistahkalena 24 травня, 16:09

    дякую

  • Torri 24 травня, 13:59

    Безкоштовні курси англійської в телеграм

    Зображення
  • fistahkalena 24 травня, 16:09

    дякую

  • Fialka345 24 травня, 16:55

    Доброго дня. Дівчата порекомендуйте будь ласка програмування. Бажано онлайн.

  • GlamKid 24 травня, 17:19

    Darwind спожобався доньці.
    А можна самостійно scratch

  • GlamKid 24 травня, 17:19 1

    Schooltogo є літня школа онлайн.
    Моя 12 річка буде в 3х таборах поки, потім поїдемо. Можливо, ще будуть. Паралельно повторення шкільного, заняття якісь цікаві і музична школа.

  • mandry 24 травня, 18:01

    Червень - всі заняття по секціям басейн, танці, англ
    Липень - табір Карамель, дуже чекає
    Серпень - фазенда

  • Nothing 25 травня, 13:39 15

    Оце у деяких дітей канікули будуть:joy:
    Англійська, репетитори, гуртки,зайняття....
    З такими канікулами діти будуть хотіти в школу,щоб тільки не напрягали вдома.
    Чи ваше дитинство теж проходило в постійному навчанні і зайнятості? Чи про такі літні канікули ви в дитинстві мріяли?
    Мої діти на літніх канікулах будуть відпочивати.Гуляти до пізна,спати до обіду, купатися,ходитимуть з друзями в парки,гулятимуть на майданчиках дитячих і просто втикатимуть в інтернеті.
    Для того і канікули, щоб відпочити і насолоджуватися літом і дитинством.

  • 4 коментарі
  • Nothing 27 травня, 13:23 3

    @Chuchasonya Я закінчила школу в 2001.Ні,я не читала влітку позакласне читання.Для цього є навчальний рік.Я швидко читаю і якщо цікава книга,то за день,два запросто її закінчувала. Влітку я насолоджувалася канікулами, сонцем,морем і відпочинком. Ніяких зайнять,репетиторів і книг по шкільній програмі лише ті,що мені подобалися і які хотілося читати.
    Школу закінчила,доречі з декількома четвірками,а все решта п'ятірки.
    Тому і діти мої на канікулах відпочивають і насолоджуються дитинством.

  • Chuchasonya 27 травня, 13:52 2

    @Nothing Я вас вітаю)))) але це не значить, що це правильно. Запевняю вас! Хвала тим батькам, які надають перевагу освіті дитини, навіть під час літніх канікул. Ніхто тих бідних дітей не примушує цілодобово сидіти над уроками, а мозок повинен працювати. Людина в темі запитала чим заняти дитину влітку? Тобто, вона дбає про майбутнє своєі дитини. Ви, звісно, можете посадити своіх дітей, дати ім по телефону і радіти тому, що ви не читали, то нехай і ваші діти не читають. Як відсутність вашого саморозвитку стосується конкретно цієі теми? Я памятаю, що ви великий вірусолог, політик , але не знала, що ви ще й педагог))) І ще пропоную вам не вихвалятися своіми липовими досягненнями, бо висловлюєте своі думки досить безграмотно. Явно ви не читали багато книжок)

  • Nothing 27 травня, 14:00 5

    @Chuchasonya :crazy_face:
    А ви,яка сиділа над підручниками всі канікули, висловлюєтесь правильно :joy:
    От бачите, я на канікулах відпочивала і виросла великим вірусологом,політиком.
    І англійською вільно розмовляю. І працюю по спеціальності. І насолоджуюся канікулами разом зі своїми дітьми.

  • R9bina 25 травня, 15:10

    Мій цікавиться програмуванням, тому влітку продовжимо, плюс англійська. По шкільним дисциплінам не буду напрягати. Аби були такі друзі, щоб на вулиці ганяти, то може і взагалі б відпочивав, але таких нема, на жаль

  • lovelyhare 27 травня, 08:05

    Можу продати нові, за 2 посібники 130грн

    Зображення
  • mariwka2209 27 травня, 08:43

    В нас англійський буде і влітку 2 рази на тиждень, плюс дитинка підросла 9 років і тренування 2 рази на день 4-5раз на тиждень. А так будемо по-домашньому. Поставимо басейн, друзі ввечері за двором. Якщо дуже погано, то ще й переїзд

  • 2 коментарі
  • mariwka2209 29 травня, 07:29 1

    @Rita_Rita Ви не повірите, лижні перегони і біатлон. Діти влітку на роликах, велосипедах займаються. Бігають стрибають і хочу зауважити все безкоштовно. Тренера стільки сил вкладають, свій час і займається лише 5-7 дітей різного віку. Всі тренування на вулиці при любій погоді. Ми займаємось вже 5 рік, просто прийшли коли був ковід, дитина бігати любить, були ще в садочку, забирала коли був тихий час і йшли. І воно так втягнулись, коли не було війни на змагання їздили. В своїй віковій категорії вона перша, або призове місце 100 відсотків. Тренування займають багато часу. 4-5 раз на тиждень по 1,5-2 години. Весь час знаходжусь в лісі, бо тренування проходять у лісі))) на свіжому повітрі.

  • mariwka2209 29 травня, 07:33 1

    @mariwka2209 Ось зараз готуються в похід на 1 день. Тренера іх поведуть, діти так готуються. Дуже шкода що безкоштовні секції мало дітей відвідує. Вони по якості не цим не гірші за платні. Бо є з чим порівнювати. Так, там гоняють, там тренера хочуть бачити результат, але це спорт і тут без конкуренції не обійтись. Поки тренера працюють від спорт школи, базу яку розвалили в Харкові. Але їх так часто відправляють то за свій рахунок чи ще щось- а вони все одно на тренування ходять і дітей тренують

  • GlamKid 29 травня, 11:04

    @mariwka2209 Як круто! Молодець

  • mariwka2209 29 травня, 07:46 2

    Я якось цей вид спорту навіть не розглядала, просто живемо в передмісті і вибору секцій не так багато, машини в мене не було, возити в місто по часу довго було б. А дитині потрібне навантаження. Пішли, раз і втягнулись. Раніше до війни в Харкові була і база, хоча старенька, за центральним парком, але іі постійно віджимали бо місце гарне, в лісі. Зараз і ту розбили. А потім я подивилась Олімпійські ігри і побачила що спортсмени з Харкова і Сум представляли Україну, тому що ці регіони готували найкращих спортсменів, і вирішили спробувати. У мене у батька була мрія побачити мою доньку на Олімпійських іграх. Зараз знайду фото з 2022 року, коли наші спортсмени передавали тримали флаг Олімпійських ігор і потім наші спортсмени з ним були на Олімпійських іграх

    Зображення
  • GlamKid 29 травня, 11:05

    А де зараз заняття?

  • mariwka2209 29 травня, 21:43

    @GlamKid В лісі там де і були. В нас іде як філіал від ДЮСШ, основну базу розбили, а на тій що ми займалися поки ціла. Тому діти так і бігають по лісу

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу