Дракончик вже в дорозі

На нас чекає рік Зеленого Дерев'яного Дракона, він розпочнеться 10 лютого 2024-го та закінчиться 28 січня 2025 року. Якщо вірити астрологам, він буде набагато легшим, ніж два попередні. Дракон – міфічна істота, якої – на відміну від інших знаків китайського астрологічного календаря – не існує в реальній природі, його можна зустріти тільки в казках, билинах та серіалі "Гра престолів". Незважаючи на грізний вид тотема, роки, яким він протегує, як правило, бувають щасливими і в усіх сенсах щасливими. Підсилить цей чинник стихія року – Дерево – до того ж, не те, яке осипається, а молоде, що зеленіє, що говорить про цей період як час високого гуманізму, коли на перший план у світі – нарешті! – вийде людина, а не політичні чи економічні інтереси.

Вирішила прикрасити вікно у дитячій кімнаті, щоб кожного ранку дивлячись у вікно у дитини був гарний  та святковий настрій . Адже діти - наше все. І хочеться, щоб у них було щасливе , а головне мирне дитинство. Яке , на жаль, у них заплямоване війною ...

Перед початком вимила вікно. А також випробувала новий спрей "Стоп туман". Натираю ним вікно зовні , щоб не було розводів та плям після дощу.

Для декорування вікна нам потрібен принтер, шаблони  і звісно гарний настрій.

Кому потрібно шаблони скину, взяла їх на просторах інтернету.

Вікно у дитячій кімнаті "до".

Вирізала всі шаблочики, продумала розташування. Приклеювала дуже маленькими шматочками скотчу, можна використати клей ПВА або клей-олівець.

Вікно у дитячій кімнаті "після"

Бажаю всім родинам миру, затишку, тепла. Нехай дракончик принесе мир та перемогу. 

Темы: Новорічна атмосфера 2023. Новорічний декор


Теги: новорiчний конкурс кашалот 2023

4 коментаря

  • juliytut 17 грудня 2023, 19:19

    Я дуже хочу, щоб цей рік нарешті закінчився.
    Він дуже дуже важкий, особливо під кінець в мене вже немає сил:sob:
    Бабуся у важкому стані, чоловіка мама загреміла до лікарні струс мозку, ще й мала з чоловіком захворіли. Це жах за останній місяць.

  • Ambition_16 17 грудня 2023, 19:38

    Бажаю , щоб у вас все наладилось. Після чорної полоси обов'язково наступить біла.

  • juliytut 17 грудня 2023, 19:20 1

    А дракони у вас супер:fire:

  • Ambition_16 17 грудня 2023, 19:38

    Дякую

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу