Новорічний декор

Доброго дня!!! Ми з України!!! Вирішили цього року спробувати свою Удачу у Новорічних декораціях від Кашалоту тимпаче 28 грудня мій улюблений день, то му, що мені буде 32 роки))) Саме цього дня 1991 року я народилася у Вільній Україні і мрію, щоб вона такою і Залишалася на Далі))) Ми ВіЛНІ!!!МИ СИЛЬНІ!!!МИ РАЗОМ!!!МИ НЕПЕРЕМОЖНІ!!!БО МИ ДІТИ РІДНОЇ НКНЬКИ УКРАЇНИ!!! БАЖАЮ УСІМ ВАМ МИРНОГО НЕБА НАД ГОЛОВОЮ ТА МІЦЬНИХ ЯНГОЛІВ ОХОРОНЦІВ ВАМ ТА ВАШИМ ЗАХИСНИКАМ ,ЧОЛОВІКАМ ЯКІ ЗАРАЗ НА ФРОНТІ) БУДЬЛАСКА НЕХАЙ ПОВЕРНУТЬСЯ ЖИВИМИ ДО ВАС!!! СЛАВА ЗСУ)))

Темы: Новорічна атмосфера 2023. Новорічний декор


Теги: новорiчний конкурс кашалот 2023

7 коментарів

  • Azalia 24 грудня 2023, 15:51 7

    Если работа на конкурс , то не выполнены условия конкурса.
    - мастер- класс
    - табличка с надписью на каждом фото.
    - должен быть именно декор своими руками , а не просто украшенная елочка.

  • 4 коментаря
  • lena_savenok 25 грудня 2023, 05:47

    @Azalia Вибачаюсь за свій відклик на ваше повідомлення. Дякую ще раз за підказку ВИБАЧТЕ БУДЬЛАСКА ВІД ЩИРОГО СЕРДЦЯ. З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ ВАС ТА ВАШУ РОДИНУ.

  • lena_savenok 25 грудня 2023, 05:50

    @IvanNa1977 З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!!! ВИБАЧТЕ ЗА ЦЕ І ВИ БУДЬЛАСКА просто останнім часом двже мало сплю і це впливає на нервову систему((( ЩЕ РАЗ ВИБАЧТЕ ВІД ЩИРОГО СЕРДЦЯ. НЕ МАЛА НАМІРО КОГОСЬ ОБРАЖАТИ ТИМПАЧЕ В ТАКИЙ ДЕНЬ. МЕНІ ДУЖЕ СОРОМНО НАРАЗІ ЗА СВОЇ СЛОВА.СОВІСТЬ МУЧИТЬ(

  • Azalia 25 грудня 2023, 07:49 3

    @lena_savenok С Рождеством ! Ни чего страшного, я не обиделась - я Вам ничего плохого написать не хотела , просто указала на то, что нужно подправить , чтобы работа в конкурсе засчиталась .

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу