Яскрава срібляста сніжинка!!

Для цієї новорічної прикраси, потрібно: 

Фоаміран з глітером ( колір на ваш погляд), зубочистки, фетровий кружок, нажиці, пістолет, горячий клей, лінійка, серединка ( будь яка на ваш погляд).

Почнемо! Спочатку візьмемо лист фоамірану, відміряємо ширину 2см, та долину 7 см. Виріжемо 6 полосочек. В мене березовий колір та рожевий( по 6 полосочек кожний). Після того, як ми вирізали всі полосочки, напотрібно ножицями розрізати їх. Але розрізаємо не до кінця, робимо так званий їжачок!! Кожну полосочек треба розрізати!!!

Добре, у нас готові 12 полосочек.

Тепер ми беремо зубочистку, полосочек, горячий клей та пістолет. Край полосочки с тієї сторони де не дорязано наносимо трохи клею , та приклеюємо зубочистку, після продовжуємо приклеювати спіральними рухами , кінець полосочки теж приклеюємо і відрізаємо зайвий кінець зубочистки, щоб не торчав. По винна получится ось така їлочка!

Тепер, коли ми зробили 12 їлочек. Беремо фетровий кружок і робимо нашу сніжинку)

Горячим клеєм приклеюємо перші два сторони одна на проти другої, після дві сторони інші таким чином, щоб получилось хрест. 

Після додамо по гілці, і ось наша перша основа готова. Також робимо з другою частиною. Розташовуємо середні частини таким чином, щоб друга гілка була посередині кожної гілки.

ось таким чином.

Тепер останній штрих, приклеюємо серединку) І ось наша гарнюня готова)))

Темы: Новорічна атмосфера 2023. Новорічний декор


Теги: конкурс на кашалотi 2023

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу