Які спортивні заняття для хлопчика вчать контролювати агресію

Дівчата, на які бойові гуртки ходять ваші хлопчики і ви бачите, що вони навчились контролювати агресію. Сину 11 років, в школі знову фізкультури не буде в цьому році, бо змішана форма навчання. Енергію кудись дівати треба. З басейном швидше всього пролетіли, бо запис вже був. Танці не підходять, бо до цього 4 роки ходив в танцювальний ансамбль, сказав, що більше не хоче. Футбол є тільки професійно з 5 років. Ще й друга зміна в школі - вибір невеликий. Сам шукати не буде - йому дома з телефоном чудово. 

Темы: Виховання і психологія


Теги: гуртки

13 коментарів

  • Nik87 30 серпня 2023, 10:22

    Бокс

  • Sadulya 30 серпня 2023, 10:44

    Мій ходе у басейн і баскетбол. Теж 11 років.
    Влітку поки була перерва у цих секціях ходив на дитячий кросфіт у спортзал.
    Головними критеріями для мене: можливість дістатися самостійно. Син пішки, трамваєм або велосипедом (за настроєм) дістається сам. Я тільки оплачую.
    Будь-яка фізична активність, навіть просто біг допомагає скинути стресс та агресію. По собі відчуваю.
    Так що шукайте що поблизу є, і щоб дитині подобалось.
    А у басейні хіба тренер вас по замовчуванню не записав? У нас я тільки перші роки стояла в черзі, тепер вже у тренера сталий склад дітей

  • 1 коментар
  • basya82 30 серпня 2023, 11:22

    В басейн ще ні разу не ходив, за баскетбол думали, але в нього 146 зараз зріст, він найнижчий в класі.

  • Sadulya 30 серпня 2023, 14:48

    @basya82 Там різні хлопчики. Вам же ж не чемпіон потрібен, а розвиток)

  • basya82 30 серпня 2023, 15:07

    @Sadulya дякую, думала, що там є вимоги

  • Alinkamalinka 30 серпня 2023, 12:35

    Агресію?Можливо,коли є прояви агресії,то потрібно не бойові гуртки,а якісь інші види спорту? У син був однокласник,який проявляв агресію і в школі,і на прогулянці(лупцював всих,і дівчат навіть,міг просто так підійти і штовхнути,вдарити.В класі у нас є хлопчик з вадами,то натерпівся бідолаха від нього),батьки віддали його на самбо.Стало ще гірше:свої прийомчики та захвати потім на других дітях відробляв.

  • Tandt 30 серпня 2023, 12:50 1

    Залежить від керівника/тренера та загальної атмосфери у клубі.
    Агресивних дуже швидко ставлять на місце. Моя донька у червні отримала перший дан з карате шотокан, за п'ять років надивилась я на дітей, включно з міжнар змаганнями (дітей із Японії, наприклад, Кореї), були в нас агресивні хлопці, були потасовки в автобусі (в клубі є "шкільний" автобус, кому треба - возять), між собою конфліктували, ображали молодших, у школах бісилися. Всіх на місце поставили, перевиховали, золоті діти зараз, вже з чорними поясами деякі. До тренера ходять радитися, він як батько для багатьох.
    Але це повинно пощастити і вибирати треба дуже уважно.
    Проти агресії секції бойові -це класика, вишивати хрестиком він не стане, а "топити" і у басейні можно. Справа не у виді спорту, можна битися/штиркати/штовхати під столом і на шахах,

  • Alinkamalinka 30 серпня 2023, 15:09

    @Tandt Можливо й так.Напевно я до кінця не розумію такі прояви агресії у дітей.На мій погляд,якщо дитина проявляє агресію,то це якийсь психологічний момент.З сином не стикалась з такими проявами,а всі випадки які спостерігала,то там явно якісь психологічні моменти є.

  • basya82 31 серпня 2023, 10:19

    @Alinkamalinka В моєму випадку це підлітковий вік і багато енергії. Мені просто здається, що якщо більше приділяється уваги на майстерність виконання рухів, а не на просто перемогти суперника, то це не буде сприяти розвитку агресії.

  • LuLuda 30 серпня 2023, 13:28

    капуєро

  • R9bina 30 серпня 2023, 16:35

    Контролювати і перенаправляти це до східних філософії або заняття навпаки мають тренувати сконцентровані суть, по типу шахмат чи чогось такого.

  • R9bina 30 серпня 2023, 16:35

    Сконцентрованість*

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу