Лікування зубів дитині, Седація

Розкажіть як лікували дитині зубки під седацією. Свій досвід. Дитині 5,5 років. І порадьте стоматологію дитячу. Київ


Теги: седация, лечение зубов детям

15 коментарів

  • Riina 12 січня 2023, 17:36

    А що тут розказати? Лікар назначає аналізи, УЗД серця і вперед... Страшно, я хвилювалась, сльози ковтала під дверима. Але потім заспокоїлась, дочка була підключена до апаратури, яка контролювала її стан. Шість годин операція, потім вона проснулась, отримала подарунок від медсестри і досі не розуміє коли їй лікували ті зуби.

  • 3 коментаря
  • Riina 12 січня 2023, 21:17

    @Alloha Скільки зараз беруть за седацію? У було 2 чи 3 роки тому 5000 тільки сон, а ціни в тій клініці такі, що добре, що вигребла заначку. І не підеш в дешевшу, бо це єдина, де надають такі послуги.

  • Alloha 13 січня 2023, 06:21

    @Riina Я вчора запитувала у анастезіологога, якого рекомендували в клініці, то 120 дол/година

  • Riina 13 січня 2023, 07:34

    @Alloha Ну і ціни...

  • Zhadana 12 січня 2023, 17:53

    Якщо ви про внутрішньовенну, то у нас все добре пройшло, можу рекомендувати, якщо у вас така потреба виникла. Сину робили в 3 роки. Попередньо здавали виписані лікарем аналізи та робили ехо серця, консультація з анестезіологом, який вів дитину. Під час самого лікування були присутні стоматолог, анестезіолог та медсестра. От вона постійно бігала до нас і казала, що все добре) У нас лікування тривало до 2 годин часу. Після процедури дитина прокинулась легко, поки доїхали додому, він вже хотів бігати і стрибати, але того дня рекомендується спокій, тому грала з ним в настільні ігри, читали, коротше, робили все, аби син не носився по квартирі.
    А от з седацією під маскою (закисом азоту) ми не "подружились". Сину треба було поремонтувати зубки вже в старшому віці (6 років) робили під маскою, він після неї до вечора був ватний і неуважний. Його лікарка сказала, що значить, йому не підходить "маска", тому в подальшому всі маніпуляції робимо вже під звичайною анестезією.

  • Alloha 12 січня 2023, 20:13

    Дякую

  • natasha82 12 січня 2023, 17:54

    У нас було по швидкій. Але ми встигли здати аналізи ,кров, алергія на анестезію( на її переносимість). Кардіолог у нас якраз був пройдений планово. 2,45 мед сну. Дитина під наглядом цілої бригади, підключена до апарату, рівень глюкози контролювали( бо у нас від стресу завжди ацетон і від ліків+ алергік..).
    Сину було 4. А ось в тому році коли йому було 6 і в приватній клініці не змогли видалити зуб а пішов флюс( ми під наглядом зуб здоровий на вигляд і від вечора до ранку нагнало щоку). Поїхали на Підвисоцького по швидкій. 5-10 хв мед сну і дитину винесли мені на ручки. Анестезіолог сидів з нами ще хв 10 доки він прийде повністю до тями+ ще хв за 15-20 підійшов перевірити чи точно відпускати додому.

  • Alloha 12 січня 2023, 20:13

    Дякую, що поділились)

  • Eugenia_K 12 січня 2023, 20:46

    Ми вже двічі робили в Мамс на Оболоні. Седація газом, дитині одягають маску і вона засинає. Перший раз - 4,5 години, бо було багато роботи. Другий раз - годину. За 4 години до седації не можна їсти, за 3 години пити, під час сну для підтримки капають щось, мабуть глюкозу. Перед седацією здати загальний аналіз крові по можливості і щоб звісно дитина була здорова, особливо дихальні шляхи. Перший раз ще УЗД серця назначали. Потім дитину не будять, досипає. Я задоволена абсолютно

  • AnnaNevi 12 січня 2023, 20:48

    Добрий вечір, колись описувала наш досвід тут https://kloomba.com/blog/lechenie-zubov-vo-sne-sevoran/

  • Julia2004 13 січня 2023, 00:54

    Ми в 3 роки лікували в клініці Дубнової у Олега Ковнацького. Мій чоловік стоматолог, дуже довго вибирав дікаря і найменш шкідливу анестезію для своєї дитини. Зараз вже точно не згадаю, але кардіограму нам не призначали, здається тільки аналіз крові. Алергічні теж не робили поза клінікою. Лікували під седацією 3 години, потім анестезіолог сидів з дитиною ще пару годин, дав поспати , давав поради, слідкував за станом. Але спробуйте до цього лікаря без седацвї, він гереально крутий

  • InnaF 13 січня 2023, 10:28

    Лікували 2 зуба і 2 рвали під седацією, син був в масці максимально розслабленний, але в свідомості, розмовляв з лікарями, сміявся. Пройшло все чудово, я задоволена.
    Перед цим здавали кров на аналіз, робили кардіограму та косультувались з анестезіологом.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу