Цікаво знати: у кожної людини є три янголи-охоронці

“У кожної людини є три янголи-охоронці — два небесних і один земний, — каже київський біоенергетик Ірина Островець, 32 роки. — Небесні супроводжують нас у моменти народження та смерті, земний — оберігає протягом життя”. Ірина практикує вчення янголологія. Погоджується на зустріч після третього телефонного дзвінка.

Запрошує у свою квартиру на станції метро Золоті ворота в Києві. У вітальні шпалери і штори з зображеннями янголів. — Наукою про янголів захопилася в 20 років, коли пішла працювати медсестрою.

Тоді на моїх руках мало не померла 2-місячна дитина. Молода мама стояла на колінах, плакала і молилася. Просила врятувати її дитину, бо до 40 днів від народження дітей не прийнято хрестити. Мати боялася, що якщо її дитинка помре, нікому буде супроводжувати її до раю. У народі існує повір’я, що нехрещені діти не мають янгола.

У день хрещення янгол отримує ім’я, яким наділили людину. Від цього пішла традиція відзначати День янгола. Янголів створив Бог, щоб передавати людям повідомлення. Вони безтілесні, тому невидимі. Але в деяких випадках посланці Божі з особливо важливими звістками являлися людям видимо.

Я спілкувалася з кількома людьми, які бачили янголів. Одним янголи явилися у вигляді покійного друга або родича. Моя знайома поховала 16-річну доньку. Одягла на покійну звичайне плаття. Через два роки, у переддень, коли дівчині мало б виповнитися 18, вона з’явилася матері уві сні в образі ангела і попросила передати їй весільну сукню. Сказала, що на небесах виходить заміж. Переконала матір прийти о 12.00 на перехрестя доріг у центрі міста. Жінка прокинулася, купила весільну сукню і пішла на перехрестя. Назустріч їй рухалася поховальна процесія. В останню путь проводжали хлопця. Йому в домовину поклали весільне плаття. Мати повернулася додому, з горя заснула. Їй приснилося вінчання двох янгеликів. Сказала, що на небесах виходить заміж

Інші описують янгола так, як його зображають на іконах: у вигляді гарного юнака з крилами, тороками — стрічками, які розвіваються у волоссі й допомагають ангелу швидко чути Божі повеління, та зерцалом — так називається сфера в руці з зображенням хреста або образом Спасителя.

— Янгол завжди поруч. Кожної хвилини опікується нами, оберігає від усього злого, посилає добрі думки, виконує накази Бога. Ангели забезпечують допомогу і захист, коли потрібно здійснюють покарання, накладене Богом, насилають хвороби та проблеми як життєві випробування.

Щоб янгол не покидав, до нього треба звертатися з молитвою щодня: “Янголе, охоронителю мій, іди зі мною! Ти попереду, а я за тобою”. Сприймайте його як друга. Він радіє, коли просиш у нього поради чи допомоги. Навіть найбільший грішник має свого янгола, але, на жаль, не хоче його слухати. Янгол говорить із нами через нашу совість і серце, допомагає боротися зі спокусами

. Він не виносить тютюнового диму, лайливих слів, гучної музики, алкогольного або наркотичного дурману. Від негативної енергетики та ваших гріхів “хворіє” і втрачає силу. Захищає людину від чар.

— Якщо чаклун хоче зіпсувати людині життя, він своїми чарами зв’язує крила ангелу і заклинає його. Щоб ваш янгол не був безпорадним, ходіть до церкви, моліться. 21 листопада всіх ангелів і архангелів збирає Архістратиг Михаїл. — Цього дня Господь дає йому право спасати грішників. Архістратиг стає на краю пекла, опускає туди ліве крило і змахує ним. За крило чіпляються душі грішників. Ангели ловлять їх, очищують від гріхів, моляться за їхнє спасіння. Янголи безсмертні, як і наші душі. Розум їхній досконаліший, ніж наш.

 

Темы: Виховання і психологія

17 коментарів

  • kseopatra 6 лютого 2017, 18:39

    Я своим ангелам очень благодарна! Чтобы я без них делала! )

  • Olgitha 6 лютого 2017, 18:46

    у меня вот вопрос. а чкто такая или что такое "лярва"?

  • 7 коментарів
  • Zlatovlaska 6 лютого 2017, 19:51

    Ну я верю после общения с определенными личностями и после того, что мне удалось увидеть самой. Ваше дело конечно, но если спать не можете, то стоит попробовать.

  • Katrusya 6 лютого 2017, 23:02

    и я не сплю, но даже не пару месяцев, а пару лет...

  • Olgitha 7 лютого 2017, 09:57

    а где найти не шарлатана?

  • Joyful 6 лютого 2017, 18:46

    Тоже верю в своих ангелов. Спасибо им огромное!!!

  • Zlatovlaska 6 лютого 2017, 19:30

    Мне 2 разных человека при разных обстоятельствах сказали, что у меня есть ангел-хранитель. Хоть я некрещенная и в церковь не хожу. Думала грех один на мне...переживала, что человек хороший из-за меня умер. А мне сказали, что ничего сильно плохого я не делала раз ангел еще со мной.

  • Julka 7 лютого 2017, 20:33

    Уставший ангел шел по белым облакам.
    Он столько сделал для людей за эти сутки!
    Кому-то двери открывал впервые в храм,
    Кому дарил надежду робкой незабудкой.
    Просящим нежно протянул он два крыла,
    И положил просвиры в руки безнадёжных,
    Встречая зло, всегда сжигал его дотла,
    Хотя и знал, что сжечь навечно невозможно…
    Он подбирал у парков брошенных детей,
    И нёс туда, где их любовь брала на руки,
    Мирил по глупости рассоренных друзей,
    И разбивал оковы тягостной разлуки.
    Он нес любовь в ладонях – розы лепестки,
    И разбросал их в майский вечер без остатка,
    Но, видно, были до того они легки,
    Что до Земли не долетело и десятка.
    Последний шаг до врат небесных, и порог,
    Где ждет Отец, где для него открыты двери.
    Как быть? Лгать ангел от рождения не мог…
    Как объяснить, что люди в ангелов не верят?...
    Елена Бурда

  • Nadinveresk 17 лютого 2017, 21:46

    Ко мне в жизни 2 раза подходили совершенно незнакомые мне мужчины (старик и просто мужчина лет50) и говорили " Я хочу над тобой прочитать молитвы" Я конечно ошарашенная не запрещала) потом проанализировав тогдашние периоды жизни(обращалась в больницы по неожиданным болячкам) пришла к выводу- это было не спроста, наверное мой ангел-хранител так принимал обличие))))

  • Kvasolya1 7 липня 2017, 22:02

    Верю и каждый день благодарю англела-хранителя своего и своего ребенка.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу