розвиваючі тематичні картки українською

Хелп!

моє подвійне щастя 1,5 рвуть книжечки(((, весь час одне одного відволікають.

Проявляють інтерес лише до карток, що уже радує))). Підкажіть гарні тематичні картки для дітей такого віку. 

Як ви прививали любов дітей до книжок? 


Теги: тематичн картки укранською книги

7 коментарів

  • Puppy_in_the_bush 2 лютого 2017, 14:29

    Книжки беру з товстим картонними сторінками. Не може розірвати

  • Innyska 2 лютого 2017, 14:30

    У мене також синочок такого віку, але він обожнює книги....ми йому з самого дитинства (десь с 8-9 місяців) читали книги, він уважно слушав, потім йому надоїли, а зараз дуже любить коли йому читають, розказують, показують...Ви побільше читайте цікаві книги)

  • Ok_sana 2 лютого 2017, 15:21

    Такий же вік. Спочатку читали картонні книжки: Ранок "Казки у віршах", "Казки домівочки", "Дружні звірята", "Вчимося ввічливості". Буває що відірве віконечко - сварю, кажу, що книжечка захворіла і до вечера не будемо читати, поки мама її не полікує. Це найбільше покарання - пів дня не читати улюблену книжку. Але то ж діти )))) У видавництва Школа є "Сторінки цікавинки" , в одній із них ведмідь ховається за кущем малини. Так там кущ так зроблений, що його прямо хочеться відірвати, щоб побачити ведмедика. В аналогічній книзі про ферму свиней так не вириває ))))) Дивіться по своїй малечі, може у вас такий формат книжок, що ніяк цілими не залишиш.
    А які у вас уже є картки ?

  • Finnka 2 лютого 2017, 15:25 1

    посмотрите у издательства Розумна дитина книжки-раскладушки тематические, книжки-лото с карточками со спиралью: Моя мама, Моя домівка, Мої ласощі, Мої пригоди, Твариночки, У лісі, У воді, У повітрі, Кривляшки и много интересного. Очень хорошее качество, многие изданы за рубежом. Ребёнок вряд ли их порвёт)
    http://www.rozumnadytyna.com.ua/?page_id=65

  • Nescafe 2 лютого 2017, 15:40

    Читайте картонку, вибір зараз велетенський, всіх можливих розмірів і змісту, зацікавлюйте ним діток, а далі іноді й звичайну книжку діставайте, читайте лише у ваших руках, як тільки тчгнуться рвати, забирайте і ховайте, і так щодня. Я книги дуже люблю, і коли син надірвав сторіночку, я чуть не плакала, засмутилась, він це на довго запам'ятав. Зараз 2,8 може сам з полички дістати, погортати, я спокійна, головне щоб олівців поряд не було

  • Kaseta 2 лютого 2017, 19:40

    Картинки для дитинки, видавництво Богдан)

  • Hungary2705 2 лютого 2017, 22:23

    Есть две картонки в наличии
    Фото в личку

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу