Книжный обмен. Спасибо Снегурочке из Днепра!

Вот и к нам пришла праздничная объемная посылка по обмену, так что спешим поблагодарить Снегурочку Журавкову А.В. и поделиться нашими приятностями :)

Учавстовали мы впервые и получили массу ярких впечатлений: сладость ожидания, любопытство, интрига, сюрприз, а также удовольствие от выбора подарка подопечным, но конечно были и страх не угодить, стресс от запаздывания части подарка.. (почему-то насчет ожидаемого подарка была уверенность, что тут-то все будет хорошо :) Спасибо-спасибище девочкам-организаторам, отлично проделавшим большую подготовительную работу и продолжающим держать все под контролем! 

В подарочке много всего интересного, учтены и одарены все члены семьи, что сразу же оценил наш папа, смачно зашуршав обертками. Сын тоже обрадовался количеству разных разностей и то доставал все из коробки, то складывал обратно) Мне особо  приглянулась  пингвинья чашечка, с такой очень приятно пить чай долгими зимними вечерами! :) Принимая участие в книжном обмене, ожидала чуть более детско-книжный подарок, но зато у нас с книгами все - и родители, и Темыч.

Итак, предлагаю ознакомиться поближе с нашими сюрпризами.Покажу и подробнее:

для мамы (чтоб взбодрилась чайком, прекращала лениться и побольше готовила :):

для папы (чтоб пил чай с конфетами и планировал дачный сезон):

для Темы (чтобы читал, играл и творил :) :

Поздравляем всех, а особенно нашу Снегурочку и ее семью с наступающими праздниками! Пусть следующий год будет ярким, радостным и конечно же книжным!

P.S. Только наконец-то отправив посылку и отчитавшись о полученной могу выдохнуть и участвовать в жизни книжного клуба, а то как-то даже в обсуждениях других прекрасных подарков по книгообмену боялась принимать участие, ведь сама в отстающих) Но все читала и со всеми радовалась :)

19 коментарів

  • Irina_ilovebooks 23 грудня 2016, 17:47

    Поздравляю! Чудесный подарок)

  • Nebeda 23 грудня 2016, 18:16

    спасибо! ) люблю сюрпризы и подарки ))

  • Ulyana 23 грудня 2016, 18:10

    как здорово,много всего и всем, чашка с пингвинами мими

  • Nebeda 23 грудня 2016, 18:19

    ага, много-много, и чашка действительно милейшая))

  • Nescafe 23 грудня 2016, 18:13

    Огоо, ще і конструктор в подарунках! А коричневе з ведмедиком це що? Дуже надихающий подарунок татові, щоб радував вас шашличком, а якщо там ще й фотки є мммм! А ще дуже гарна у вас тепер буде чашечка, така мила і зимова, я таке люблю, побоялась відправляти, бо думала УП не довезе цілою. Вітаю вас, думаю ви задоволені) а, і ще пазл роздивилась! А що за книга Тачки?

  • Nebeda 23 грудня 2016, 18:33

    Дякую! Задоволена, але трохи зразу спантеличилась: очікувала дитячі книжки, а отримала багато всього) (Сподіваюсь моя підопічна чекає також на книги, бо в мене подарунок здебільшого книжний вийшов.)
    Коричневе з ведмедиком - то така сумочка, малому всяку дрібноту ховати :smile: Ще там міні-фломастери, пазлик і пазл для розмалювання, блокнотик у вигляді машинки, наклейки з машинками))
    Татові в книжці багато фото, так що хай вивчає, а я вже відчуваю смак зовсім нового шашличку :smile: Чашечка класна - це правда! Я теж поштою страх як боюсь такі речі відправляти.
    А книжка - то діснеєвська книжкового клубу зі скороченим переказом мультика, чомусь вирізали любовну лінію))) Нам ще мультфільм задовгий, то не дивились з малим.

  • Коментар видалено

  • Nescafe 23 грудня 2016, 18:52

    Я бачила лише частинку вашої бібліотеки, і чим порадувати дитину, довго б думала) а взагалі, книжний обмін тут вперше і чітких правил не було, одні писали в побажаннях лише про смаки дитини, інші і про свої. Думаю на наступний раз вдосконалимо систему, щоб все було супер! В будь-якому випадку, подарунок у вас чудовий, а книжечкі, про які мрієте, може Дід Мороз подарує)

  • Nebeda 23 грудня 2016, 19:10

    Все і так вийшло супер! Ви з Аньою - молодці і всі дівчата, хто приймав участь, в тому числі й наша чудова Снігуронька, - феї і чарівниці!
    А книжок перед Новим роком назамовляла дійсно чимало)) і ще кілька посилок на підході :)

  • Nescafe 23 грудня 2016, 19:13

    Дякую! От книжечок дитині повно буде, а такої мімішної чашечки для себе б не купили))

  • Kosmonatka 24 грудня 2016, 08:39

    От нам вдома не вистачає таких потрібних книжок, як про гриль та шашлик, і про сніданки. Розумію, що, може, в інших таке є. Наступного разу в побажаннях конкретно замовлю, без стида та сорому)))
    Дуже чудовий подарунок! (суджу по інтересам своїх дітей)).

  • Kosmonatka 24 грудня 2016, 08:46

    Цікаво, а хто ваша Снігурка?

  • Nebeda 24 грудня 2016, 22:41

    ми як в'їхали в своє житло, обжились поки тільки дитячими книжками )) для себе все грошей шкода і шафа лише в дитячій книжна) а ми в читальці читаємо чи інтернеті, хоча звичайно гортати паперові приємніше :) тепер початок покладено, лишилось шафу нову організувати))

  • Nebeda 25 грудня 2016, 01:14

    А Снігурочка наша в коментах нижче ;)

  • miros_ya 24 грудня 2016, 09:28

    Ого, скільки всього і всім!
    Зрозуміло, що Снігуронька душу вкладала готуючи такий подарунок, адже зовсім непросто вигадати подарунки всім членам родини! Молодці які.
    Вітаю!
    :))

  • Nebeda 24 грудня 2016, 22:48

    Згодна, Снігуронька добре постаралась, для мене це виявилось надтяжким завданням )

  • Tropika 25 грудня 2016, 00:09

    Я очень рада что подарок понравился, вложила с дочкой всю душу.с наступающим вас!

  • Nebeda 25 грудня 2016, 01:12

    Спасибо большое Вам и дочке!! Что не съели, активно используем и вас вспоминаем )

  • Tropika 25 грудня 2016, 21:59

    Очень приятно

  • Anka_4ytanka 25 грудня 2016, 20:26

    Очень классный подарок, столько всего, можно долго рассматривать, люблю всякую мелочевку)))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу