Книгообмен 2016. ДЯКУЄМО ВЕЛИЧЕЗНЕ!

У мене стільки емоцій, стільки думок, що їх треба видавати окремою повістю, напевно, а не тут писати... Тільки ж "чукча не писатель" :)

 

Хто наша Снігуронька я не підозрювала до останього. Знала лише, що принесла купу переживань (дурепа! ще й жартувала тут весь час у коментарях). Лише коли, Мар"яна Nescafe написала мені номер посилки, який починався цифрами з індексом мого ж відділення, я серйозно запідозрила Іру. Тому одразу ж приготувала її номер телефону і, отримавши пакуууунок, відправила ммс з відділення - видихай, бобер! :)) І що вона мені написала, сказати? "чекаю на вирок..." Я говорила і ще раз повторю: нас не треба було ДИВУВАТИ, нас треба було просто ПОРАДУВАТИ. А це може зробити будь-що несподівано-сюрпризне у запакованій коробці, яку мама принесла з пошти ;) 

Поклала посилку, діти посідали біля неї і сидять, дивляться на мене. ??? Кажу: Розривайте! І тут понеслась (по розмитим фото помітно :)

ЦІЛА коробка домашнього новорічного печива! 

І песька наша носа суне у посилку і тато - "доброе приведение" в кадр попав

Оце вгодили: корона, кільце, манюсінький записничок! (Дочка в образі - тільки-тільки принесли їй костюм для свята у садочку)

Бандану - ГЕТЬ! 

Видавав Махаон колись таку книжку "Принцеса-піратка"! І вона у мене є, ще з часів, коли дочки в проекті не було, я її у коробку "на продаж" поклала, але тут таке - знайду сьогодні ж! 

Олесь отримав наклейки із своїми улюбленими Сімпсонами і дві книги, які я оообов"язково! збиралась для нього придбати - Е.Файн "Борошняні немовлята" та А. Бачинський "140 децибелів тиші". На фото він в процесі відкривання книжкових закладочок (патріотичних!;)  - це така дрібничка, яка читакам завжди потрібна і її ніколи немає під рукою :) ДЯКУЄМО! На наступному фото видно вже дерибан :)

Після відкриття пакунку з короною, першою книгою, яку Уля вибрала для гортання стала "Дідова дочка і бабина дочка". Я про таку книгу не знала, вона така... українська, самобутня. СПАСИБІ, дуже сподобалась! 

Правда, читати еперд сном вибрала "Босоніжки для стоніжки" :) По-перше, я їй розкащала, що це вірші авторки "Чи є в бабуїна бабуся", по-друге, на початку тижня ми перечитували збірку віршів Яна Бжехви "На землях бергамотах", де теж є чудовий смішний вірщ про стоніжку.

"Сніжнокрилі янголи" то - а-а-а-а-ах. Я й огляд недавній не дуже уважно читала, щоб не сильно її захотіти, бо дізналась, що книги вже немає у продажу :) Але для помічників Святого Миколая немає нічого неможливого

Печиво, яке Іра з дочкою пекли і прикрашали самі. Іро, хочу рецепт! Минулого року я вперше робила - не вгризти було :) А це - мммм.

І дерев"яні прикраси з ніжними дзвіночками - красааа

І Касі нашій печиво - хрум-хрум-хрум

чавк-чавк-чавк

Чобіток буде Улянин, в Олеся є, але у нас ще зовсім-зовсім Святом не пахне в домі, ялинку будемо ставити лише на цих вихідних; гірлянди лише сьогодні вирізаємо. Чобіток - перши новорічний "дзвіночок" :)

Лист-запрошення, який Іра відправила на мейл в догонку посилки :) Мені дуже-дуже радісно від того, що там написано, тому що лише напередодні, я думала про те саме: взяти б і в гості запросити/приїхати! Тим більше, ми сусіди! Всього пару здоровенних полів перейти від нашого села до їхнього :)))

ДЯКУЄМО всій вашій сім"ї за ці подарунки і за той святковий настрій, який ви нам подарували! Миру, здоров"я вашій сім"ї; спокою, коли він потрібен, але й емоцій та приємних струсів, щоб незаіржавіти :)  І, головне Уліне побажання цього року - щоб жили в любові 


Теги: книгообмен2016

53 коментаря

  • Vicky 22 грудня 2016, 15:33

    Поздравляю! Отличный подарок:-) видела в постах, что Ваша Снегурочка ооочень переживала понравится ли ее подарок..он отличный!!!

  • miros_ya 22 грудня 2016, 16:41

    Дякую :)
    І я бачила, переживал разом з нею за її посилку та її підопічних, а тоді ,як зрозуміла, що це миииии - та, ми б і після Нового року отримали й щасливі були!

  • Annna 22 грудня 2016, 15:38

    Классный подарок!

  • Nescafe 22 грудня 2016, 15:48

    Вже можна комент писати?
    От дивують мене дівчата, Іра такі книги підібрала, печива сама напекла, і сидить переживає, чомуууу, аааа! Ну як таке може не подобатись? Мирось, я за тебе щиро радію! І по фотках бачу, що у вас щастя була повна хата!
    П. С. Борошняні немовлята, не знаю про що, але завжди любуюсь обкладинкою, це ж треба таку назву придумати і намалювати!

  • Irina_ilovebooks 22 грудня 2016, 16:16 1

    Мар'яно, я переживати почала, коли мені книги вчасно не привезли...а потім ці шикарні огляди, що й сумніватись почала)

  • miros_ya 22 грудня 2016, 16:42

    Видихай і посміхайся тепер! СПАСИБІЩЕ

  • pelykh_family 22 грудня 2016, 15:49

    Ой... а как же я его пропустила ((((((((((
    прекрасная идея! Поздравляю Вас с замечательными подарочками!

  • miros_ya 22 грудня 2016, 16:42

    Дякую :)

  • Ulyana 22 грудня 2016, 16:00

    гарно все, подарунок, родина, песик хочу такого курдуплика теж)

  • miros_ya 22 грудня 2016, 16:42

    Дякую :)
    Знаєте, Джек Рассели не дуже терплячі до дітей

  • Ulyana 22 грудня 2016, 16:45

    от вередун, буду чекати поки виросте Семен

  • Oksana_Kh 22 грудня 2016, 16:05

    Класний подарунок! Чудовий огляд)))
    Іро, з Сніжнокрилими янголами я могла допомогти))) мені подруга знайшла і купила, і вона ж відправляла дівчатам з КК)) в магазинчику видавництва вони певно і досі є

  • 7 коментарів
  • miros_ya 23 грудня 2016, 14:26

    Читали зранку сьогодні.
    Перша - досить серйозна і Архангел дуже суворо виглядає, мала трохи напружилась; я намагалась, як могла, читати лагіднішим голосом, повчальним, а не караючим :) І ще три твори після неї прочитали - онукам берегтиму книжку! ДЯКУЮ

  • Kosmonatka 23 грудня 2016, 17:12

    Миросю, Архангели - вони такі)) Я ще не читала)) Може, це оповідання і пропустимо саме зараз. не хочу, щоб відношення до Бога було як до караючої сили. Але книга потрясна!

  • Tane4ka 23 грудня 2016, 17:24

    Тепер і я таку книгу дуже хочу!

  • Irina_ilovebooks 22 грудня 2016, 16:11 1

    Мирославо, дякую за такий ЧУДОВИЙ огляд і гарні слова) мені було дуже приємно готувати твоїм діткам подарунки) але я, звичайно, переживала. Сама знаєш чому!)) дуже шаслива, що догодила і бачу посмішки на фото) це так круто - дарувати!!!

  • miros_ya 22 грудня 2016, 16:50

    Іро, дякую за такий ЧУДОВИЙ подарунок! Фото-звіт - це прекрасна можливість найкраще передати все :)

  • knyhomanka 22 грудня 2016, 22:07

    Іро, преславна ідея з домашним печивом, поділіться рецептом.

  • Tane4ka 22 грудня 2016, 16:11

    Вітаю з подарунком! Дійсно віє святом та душею! Снігуронька молодець, дуже старалася, довольні обличчя дітей - найкраще підтвердження чудового подарунку

  • miros_ya 22 грудня 2016, 16:51

    Дякую!
    Ви праві про задоволенні обличчя

  • katrina84 22 грудня 2016, 17:15

    с подарочком Вас!!!

  • miros_ya 22 грудня 2016, 21:40

    Спасибі!!

  • Alino4ka07 22 грудня 2016, 18:22

    Очень классно, когда выставляют такие позитивные фото)) Я так все рассматривала и переживала, как будто была с вашей семьей в комнате и доставала с вами подарочки))) Очень здорово!!!

  • miros_ya 22 грудня 2016, 21:40

    Дякую :)

  • Kosmonatka 22 грудня 2016, 22:37

    це точно!!!

  • Kaseta 22 грудня 2016, 18:40

    Вітаю! Який чудовий подарунок! Точно пам'ятаю, що у Вас не було Босоніжок і от вони тепер є) Всі книжки такі гарні, молодець Снігуронька! А печиво симпатичне таке, власноруч приготовлене і дзвіночки такі ніжні)) Таким справжнім святом чути від цього подарунка)) Ви всі дуже чудові, а від Вашої піратки я взагалі млію)))

  • miros_ya 22 грудня 2016, 21:40

    Тааак! Босоніжки - клас-клас-клас!
    Дякую за комплімани :)

  • Oksana_S 22 грудня 2016, 18:46

    Чудовий подарунок і не менш чудовий огляд! Додаю у обране, бо не маємо жодної з книжок, які вам подарувала Снігуронька. передивлюсь ретельніше)

  • miros_ya 22 грудня 2016, 21:39

    Вивчайте, вивчайте - воно все таке цікаве, читатиму залюбки сама

  • Mama_Alisu 22 грудня 2016, 19:55

    Вітаю!!! Гарний подарунок, радісні діти, сама підзарядилась позитивом )))

  • miros_ya 22 грудня 2016, 21:38

    Дякую :)

  • Kosmonatka 22 грудня 2016, 21:19

    Буйний був день, ледве дов ас дійшла, дівки))
    Іро, першою приходить в голову лише одна думка: в АТБ зараз завезли дитячі палиці для биття. Якщо ти розумієш, про що я)) Оце ти через таку красу хвилювалась?? Це не книги. Це - СКАРБИ! Янголи у нас з'явились лише на днях. Кума дуже її розхвалила, потім побачила в неї вживу і.. закохалась до нестями. Дякую Оксанці та її подрузі! Вона крута! Все інше - то ваще! Одні з найкращих книг для сучасної української дитини і родини взагалі.
    Короче, треба брати оту палицю і бити тебе)). Молодчина!! Дуже смачні книги!
    Миросю ,не можу не відмітити ,ЯК у вас гарно! (про принцесу-піратку мовчу, бо не підберу підходящих слів, хлопцю своєму навіть не показую, бо закохається). Подумала, що це ж і ми отримаємо свою посиль. треба ж поприбирати та нашвидкоруч звести камін))))
    Дівчата ,я так за вас рада)) Рада, що саме ви стали Снігуркою та підопічною)) Клас-клас-клас!

  • miros_ya 22 грудня 2016, 21:38

    :))))))) Дякую!
    Теж, коли дивилася огляди-звіти, думала: це ж треба хоч бардак прибрати! Але вистачило лише на: Діти, бігом свої лахи з килима поприбирали, бо будемо подарунок розпаковувати! :)))
    До "гарно" у нас ще далеко :) Чоловік, он, карнізи зараз присверлює у вітальні - подарунок будинку на НР :) Тай, гостей збереться стільки на НР, що треба (за три роки, що вже живемо тут), трохи прикритися від сусідів :))) І то, штори вчеплю ті, які мамки повіддавали "на перший час" :))

  • Kosmonatka 22 грудня 2016, 22:40

    я це зараз до Іри: де беруться такі гарні іграшки з дзвіночками? Усе своє життя мрію! НІДЕ не знаходжу! В оглядах вже бачу вдруге за кілька днів і дико заздрю.
    І в нас штори будуть ті, що бабусі дали "на першу пору")) Зате рожеві, як син і хотів (стереотипи до нас дорогу не знайшли)). Як добре, що в тебе такі діти)) Мої згортають все в кучу, а кучу максимум шваброю в куток. І - "нехай так, мамо, так теж нормально, дивися, скільки місця!"))

  • miros_ya 23 грудня 2016, 08:56

    У нас так само, будь спокійна :)

  • Oksana_Kh 22 грудня 2016, 21:44

    Прочитала ще раз огляд- вже відредаговиний))) супер!!!
    Дівчата, ви неймовірні!!! Подарунки дуже класні!!! Огляд-фотозвіт дуже цікавий, видно всіх учасників і ви такі чудові всі!!! МОЛОДЦІ)))

  • miros_ya 22 грудня 2016, 22:07

    Ура нам з Ірою! :)
    Дякую

  • Irina_ilovebooks 22 грудня 2016, 22:11

    Підтримую. Мирославо, тобі приз ща найцікавіший і детальний фотозвіт!)

  • Oksana_Kh 22 грудня 2016, 22:21

    Іро, Вам теж ура))) Ви молодчинка)) Врахували побажання Мирослави, додали чудові книжечки від себе і ще купу приємних подаруночків))

  • JuliaAmalia 22 грудня 2016, 23:34

    О,круть!!! Все в хотели! Обзор очень интересный! Ира,молодец !!! Книги потрясающие

  • Karolina 23 грудня 2016, 09:46

    Мирослава поздравляю! Прям как будто с вами рядом была, когда открывали подарок. У вас так уютно дома. Приятно было познакомиться! Снегурочка молодец!

  • miros_ya 23 грудня 2016, 10:07

    Дякую! :)

  • Anka_4ytanka 24 грудня 2016, 10:06

    Мирося, вот и вас теперь знаю в лицо)))) Поздравляю с чудесными подарками от соседей, Ира так извелась с их выбором, что вам просто обязательно должно было понравится! Так и получилось)) Веселых вам праздников!!!
    У мамы моей метисс Рассела, собака огонь, с моей Лизаветой носятся как два урагана))))

  • miros_ya 24 грудня 2016, 10:15

    Дякую! :))
    Наша теж залюбки грається і носиться, але того, що малі діти зазвичай роблять із собаками - не терпить, огризається і може цапнути

  • Kosmonatka 24 грудня 2016, 19:34

    Мої нашу флегматичну німу кицьку довели своєю любов'ю до того, що цапає)) З дітьми - треба бути ангелом, щоб могти все витерпіти)).

  • Anka_4ytanka 25 грудня 2016, 20:29

    Ну в этом плане у нас также - кот вроде такой спокойный был, теперь уже только при приближении Лизиной руки зубы скалит, правда кусает небольно, скорее предупреждающе)))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу