Брати Грімм: Казки бабусі Метелиці (Розумна дитина)

Видавець зазначає: "Книга надрукована з видання 1934 року львівського видавництва Михайла Таранька "Світ дитини".

Михайло Таранько - видавець, редактор, журналіст, педагог і громадський діяч, видатна постать в книговиданні для дітей та молоді 20-30 років XX століття, який є і автором перекладу казок у цій збірці.

Майже рік минув, як ця книга потрапила до нас з легкої руки снігуроньки Світланки Svetlana_Ya , за що їй ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЄМО ще раз! 

11 казок - 8 українських художників. 

 

Іван Кравець - Художник-графік, ілюстратор, дизайнер

 

Олег Петренко-Заневський (2 казки) - український художник та ілюстратор дитячої літератури, член Національної спілки художників України, Заслужений діяч мистецтв України 

 

Михайло Александров - ілюстратор, який дивує не лише своєю художньою майстерністю, але й вмінням на одній сторінці розповісти про десятки сюжетів, поєднувати різні культури, епохи і показувати безліч подробиць.

 

Марія-Надія Кристопчук (2 казки)  -чекаю підтвердження інформації ))

 

Олена Железняк - Художниця, ілюстраторка, співпрацює з українськими видавництвами («Балтія-Друк», «Довіра», «Освіта», «Генеза», «Амадей» інш.), зарубіжними видавництвами США, Ізраїлю тощо.

 

Вікторія Скаканді (2 казки) - ілюстраторка дитячих книг, журналів; онука українського живописця і графіка Георгія Зубковського.

 

Костянтин Лавро - визначний майстер сучасної української книжкової графіки.

 

Наталя Котилевська  - художниця, працювала художником-аніматором на анімаційній студії “Борисфен-Лютес” та кіностудії “Ялта-фільм”


Теги: новый год, обзор книг, зима, для детей, сказки, рождество, гримм, розумна дитина

8 коментарів

  • edelveys 10 листопада 2021, 23:20

    Яка ж вона чудова!

  • Annaki 11 листопада 2021, 10:57

    Які гарнезні ілюстрації. Хоч бери та не заходь у КК, мені ж нічого не треба, а після цих оглядів, книгоманьяк в зав'язці всередині, як ота крижинка у серці Кая від сльози сестри розтає, і піде штурмувати олх з книжковими сайтами:scream:

  • Profesora 11 листопада 2021, 11:56

    Крутяк, блін, вона нам треба, як, як його все не купити?))) Не як його все купити, а саме якйого все НЕ купити, бо ж будемо з книжками на Новий рік і з краєчком хліба на столі:joy: бо мама пішла в розгул.

  • miros_ya 12 листопада 2021, 11:50

    :) Три корочки хлеба

  • le313 12 листопада 2021, 11:46

    Клас! Клас! Яка краса! Дякую за чудовий огляд.

  • miros_ya 12 листопада 2021, 11:50 1

    Я її оцінила належним чиом лише зараз, коли робила огляд ))

  • LenaPPP 15 листопада 2021, 12:07 1

    Неймовірна книга. Замовила після Вашого огляду і всі вихідні тішилась неначе дитина. Самі казки чудові. Ілюстрації - гарні. Мова колоритна. Дякую Вам за огляд !!!!!!!!!!!

  • miros_ya 15 листопада 2021, 13:13

    БУдь ласка )))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу