Книгообмінне щастя! #книгообмен 2020/2021

Люба наша святомиколайська феєчко Світланко, ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЄМО за той незабутній святковий настрій, яким ти обдарувала нас!!! За радісний вереск доні Улянки і наступне після нього "втрачання свідомості" поруч із велииикою коробкою, що нізвідки опинилася посеред вітальні ;) За ту щиру дитячу нетерплячку, яку навіть не намагався приховати за звичною маскою дорослості та серйозності синуля Олесь! За дзвіночки для нашого татуся, здвін яких так гарно співпав із закінчення "проекту століття" по терміновому будівництву навісу. І за мої сльози щастя, які й зараз непрохано стоять в очах...

Я впевнена, що всі почуття, якими ти так дбайливо наповнила посилку і, які охопили нас у День Святого Миколая, доки ми її розпаковували, а потім не полишали протягом дня (і не залишать, знаю точно, тому що подарунки - це нагадування, які будуть із нами ще довго-довго :) )  - всі ці почуття підсиленні нашою вдячністю, до тебе повернуться, щоб надихати та підтримувати, щоб стачило тобі сили та наснаги радіти та радувати всіх-всіх під час майбутніх Свят! :)  Сьогоднішній сніжок - це вона, наша вдячність тобі! Обов'язково злови на язика хоча б кілька сніжинок ;) 

Зірочки, сніжки, блискітки, сніжинки, стрічечки - ооо, тааак! Все викликало вир емоцій та "ахів" у доні і все пішло в діло  - палати Снігової Королеви ви можете бачити на фото тро-охи нижче (із самою екофрендлі Королевою - навіть білі підложки пакувальні у неї не пропадають дарма, а стають троном :))))

Свєта злякано вибачалась за блискітки, які тепер півроку з килима не дінуться нікуди, але я її запевнила - Я ТАКЕ ОБОЖНЮЮ! Навіть новорічне конфеті у нас спеціально переміщується зі сторони в сторону під час прибирання, аби воно не запилососилось одразу ж і подовше Дух Різдва наповнював наш дім ;) 

Лесь зацінив сніжки і прихопив собі у кишеню кілька - вони навіть риплять, як морозний сніг під ногами! 

Пакуночки розбирали чітко за вказівками з листа - за цим слідкував і "бив" по рукам за нетерплячку старшенький. 

 

Взагалі, хочу сказати, що Фея наша нафеїла ще одне диво: старшенький давав себе фоткати і не бурчав, не ховався!!! 

В черном-черном городе, в чорном-чорном доме... :grin: Та, лише одне це підкорило б нашого підлітка! А тут же - і бажаний скетчбук, і олівці БЕЗ ДЕРЕВА - повністю графітні - отвал башки :heart_eyes: А книга! Май гад! Ви бачили ілюстрованого Гаррі Поттера? Так, от - цю ілюстрував також Джим Кей - гееееть інша. В захваті в захваті в захваті!!!

 

Ось, де застав подарунок наша татуся: доця старанно поздзеленчала дзвіночками, закликаючи закінчувати і приходити на чай із оладками та солодощами із подарунків ;) 

 

Любий наш передпокій, нарешті й ти будеш прикрашений! :grin::christmas_tree:

Ті самі палати Снігової Королеви: наряд було змінено блискавично, щойно закінчили із розбором святкової коробочки ))) 

 

Читаємо перед сном ;) 

 

"Не подарунок" :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: Все, що бажалося, щойно побачила анонси 

 

Всім-всім бажаю гарного святкового настрою, який буде наповнювати ваші серця, ваші оселі та все навколо вас і передаватися далі й далі, більшій і більшій кількості людей, роблячи всіх щасливішими! ВЕСЕЛИХ СВЯТ! 

33 коментаря

  • zoria_zaycheska 23 грудня 2020, 10:04

    Вітаємо Вас із чудовим подарунком!!!! яка краса!!!

  • Vasilisa01 23 грудня 2020, 10:05

    Поздравляю Вас! Покажите пожалуйста "Казки бабусі метелиці"

  • JuliaAmalia 23 грудня 2020, 10:08

    Красота:heart_eyes:Светик -фея волшебства

  • Tosik 23 грудня 2020, 10:15

    Я очень люблю вашу фею) прям очень. Мне кажется, человека с такой чистой и доброй душой днём с огнём не найти. Замечательный подарок, но у меня и сомнений не было) Поздравляем на наступающими праздниками)

  • cat_helena 23 грудня 2020, 10:39

    Замечательный подарок! Мирослава, сразу начинаю приставать с просьбами обзоров: на Казки и Монстра:) И конечно, с наступающим Вас!

  • de_la_Fere 23 грудня 2020, 10:54

    Присоединяюсь, хочу видеть Монстра! Это ж Джим Кей , который Гарри рисовал?

  • miros_ya 23 грудня 2020, 11:00

    @de_la_Fere Так-так, це він!!! Це додатковий отвал башкі викликало у нас із сином ))
    Дякую за вітання!

  • de_la_Fere 23 грудня 2020, 10:44 3

    Ооооо, это новогодняя феерия! Мирослава, от всей души поздравляю всю вашу семью, с таким замечательным подарком и конечно праздниками, прошедшими и грядущими. Света подарила настоящее волшебство, но у неё по другому и не бывает, ведь она Фея по жизни, а не только перед новым годом. А еще хочу сказать, что дочка, красавица! Настоящая маленькая принцесса! Ой, а сынок...:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::stuck_out_tongue_winking_eye:, я б в такого точно влюбилась ,если бы превратилась в подростка! :rofl::rofl::rofl:

  • miros_ya 23 грудня 2020, 11:26

    Тусю, забери свої слова назад, поки не пізно! "Принцеса", пф... Вона сказала - КОРОЛЕВА :rofl:
    Дякую, дякую за вітання та теплі слова :-*

  • de_la_Fere 23 грудня 2020, 11:46

    @miros_ya Хааахааа, ну конечно! Причем как минимум! И это чистая правда!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

  • ENJA21 23 грудня 2020, 10:46

    Вітаємо, донечка неймовірна красуня:)
    З поповненням книжної полички вас:)

  • mADAM_Elvira 23 грудня 2020, 11:28 1

    У меня даже исчезли все слова.... Подарок заслуживает не только восхищения нашей семьи, а и нас всех. Мне удалось полностью ощутить всплеск ваших эмоций) это так.... здорово))) подарок очень красивый, очень стильный, очень продуманный и очень душевный. Обзор очень искренний, очень счастливый, очень праздничный. Спасибо!
    Пи. Си. Подарок для страшненького - огонь) все чёрное, как я люблю)))

  • miros_ya 23 грудня 2020, 11:36 2

    О, і Ви туди ж? :rofl:
    Він спустився з кімнати до нас в новесенькому худі від Миколая - чорному, звісно - оце було б фото! Але через собачку, яка лізла обніматися, перевдягнувся в домашнє оранжеве потім)))
    ДЯКУЮ ;)

  • mADAM_Elvira 23 грудня 2020, 12:18

    @miros_ya Я еще как туда же) я из тех, кто не "перерос"))) :grin:
    Мне кажется, что в нашей семье дочка будеи самовыражаться в подростковом возрасте с помощью попсы и розового :rofl:

  • Svetlana_Ya 23 грудня 2020, 12:00 4

    Аааааа!!!! Які ви класнючі!!!! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:Як Уляночка виросла з нашої останньої зустрічі!!!
    З однієї сторони, Олесь для мене був міцним горішком, якого я неймовірно злякалась з першого погляду)))) Але в мене самій ще недавно доця була такою самою «чорною-чорною» підлітковою особою))))) Та і зараз інколи тільки чорне)) І, звичайно, твоя підказака скетчбука і кохане видавництво мене врятували)))) Видихаю!:joy:
    Неймовірно щаслива бути вашою феєю!:heart::heart::heart:
    Бажаю вам теплих і затишних сімейних вечорів, які можливі в такій чудовій родині, безліч годин читання! :books: І, що найбільше зігріло мою душу - то це неймовірно блискавуче бажання творити твоїх дітей!!! Як це круто, коли фантазія і свобода мислення дає волю! Діти неймовірні, вони бачать чудеса і казку у звичайних речах. Нехай так буде завжди, і ми поруч із ними будемо вірити в найкраще!:heart::hugging:
    Миро, дякую вам за вашу щирість!:heart: Любові і злагоди вам! З найтеплішими сятами вітаємо вас усією нашою родиною!:snowflake::christmas_tree::snowflake::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

  • Svetlana_Ya 23 грудня 2020, 12:01

    Дякую за сніжок!!!! Як же я про нього мріяла!!!:snowflake::snowflake::snowflake:
    Висунув язика, біжу на вулицю :joy::joy::joy:

  • miros_ya 23 грудня 2020, 12:04

    @Svetlana_Ya :hugging::hugging::hugging:

  • eellinnaa 23 грудня 2020, 13:52 3

    Мирося, поздравляю с чудесным подарком от чудесной Феи!!!
    Так вышло, что и мы ощутили на себе чудеса от этого необыкновенного человека, у которой и имя-то подходящее - Светик:sunny:
    Очарованы снежной магией:cloud_snow::cloud_snow::cloud_snow:

    Зображення
  • miros_ya 24 грудня 2020, 08:21 1

    Всім дісталось по шматочку :)))

  • KcuMarik 23 грудня 2020, 14:27 1

    Мирослава, поздравляю всю Вашу семью с чудесными подарками! Светик необыкновенная волшебница!!!:heart::heart::heart::heart::heart:

  • Lyannaya 23 грудня 2020, 20:37

    Вітаю! Подарунок крутезний :heart_eyes:

  • valusenka 23 грудня 2020, 21:05

    Вітаю з неперевершеним подарунком! Свєтік Чарівниця з чарівниць! Тут магічна суміш тепла, любові та неперевершенного смаку!

  • petallena 23 грудня 2020, 23:54

    Мирослава, простите, но не по теме. Я пару раз благодаря Вам покупала книги. Я всегда думала, что вы очень строгая дама, на которую посмотришь и сразу видишь все её учёные степени:). Вы мне представлялись такой правильной, сдержанной и малость нудной. Сори!!!. Я абсолютно не ожидала увидеть такую классную, милую, драйвовую, молодую девушку

  • miros_ya 24 грудня 2020, 08:19 2

    :laughing:
    Екран викривляє. По суті, всі емоції та риси, що ми приписуємо одне одному крізь екран - це лише наші припущення :)
    Це мій ДН святкували кілька років тому: Annaki, я, Svetlana_ya із доцею та Irina_ilovebooks

    Зображення
  • petallena 24 грудня 2020, 13:29

    @miros_ya Супер!!! Если, что, то я ваше фото впервые увидела:). То я себе даже без искаженного экрана нафантазировала

  • Annaki 24 грудня 2020, 15:25 1

    @petallena Я мала такі самі уявлення про Мирославу, поки глибше не розспілкуалася:face_with_hand_over_mouth::laughing::grin:

  • katrina84 24 грудня 2020, 04:59

    Поздравляю Вас с подарочком! Фея молодец, хорошие книжечки!!!!

  • marrry 24 грудня 2020, 08:54

    какой классный подарок и обзор)
    заинтересовал старший. очень уж похож по описанному поведению на моего) сколько ему? справляетесь с подростком? мне иногда хочется убиться веником:grin:

  • miros_ya 24 грудня 2020, 09:57

    Віником? Я стільця соснового важкезного запустити регулярно хочу в нього.
    16 років.
    Описана поведінка - стандартна для 90% підлітків ))) Вони думають, що мегаунікальні в своїх прагненнях та почуттях, але ж ні - не в цьому випадку )))

  • marrry 24 грудня 2020, 11:07

    @miros_ya 16!!! ничего себе))
    и да. мне нужен такой стул)))

  • Profesora 25 грудня 2020, 02:04

    Вітаю, класнезний подарунок!

  • miros_ya 26 грудня 2020, 19:34

    Дякую ))

  • darina_leto 4 січня 2021, 06:59

    Поздравляю))) такой интересный подарок))) Поклик монстра прям приковывает взгляд . Ну а Королева:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу