Маурі Куннас. Семеро братів Собачат.

Привіт дівоньки, книжкові фанати, книжкоманьячки та всі в кого є вільна хвилинка:)

Новорічний книгообмін спонукає підняти дупцю та все таки знайти час написати пару оглядів та трохи розрухатися. Сьогодні ми подивимося Семеро братів Собачат від фінського письменника Маурі Куннас. 1,2,3.. почали:) мені книга виявилася не по зубам. Сам текст трохи затяжкий для мого розуміння прийнанні з першого разу, а ще я засинала на кожному розділі :)) а от чоловік осилив з легкість і донечці сподобалося (по секрету, немає книг які б її не подобалися:) ) більше за все книга підкупила мене ілюстрацію, оригінальна, насичена та певно більш зрозуміла для школяра буде.  це не та історія легкого читання, що прочитав та забув. Тут реально є над чим замислитися, є чому повчитися. Семеро братів собачат, після того як осиротіли, стикнулися з реаліями дорослого життя, спротивилися загально прийнятому суспільному строю та мали своє бачення існування. але з часов приходить розуміння, що може бути все так як лише хочеш ти, і в житті є безліч перешкоддля мене це книга зайняла почесне місці в нашій бібліотечні і думаю ще не раз буде перечитана для підростаючого покоління, бо з часом навіть старе прочитане, сприймається по новому. Всім миру та добра:) гарного вечірнього книжко-смакування:) 

6 коментарів

  • le313 27 жовтня 2020, 17:53

    Дякую за огляд! Мій син у захваті від книжки і я теж! Ех, зараз наша така книжка поневіряється десь по сусідських поличках, треба забрати додому)

  • de_la_Fere 27 жовтня 2020, 19:21

    Спасибо, а я все в раздумьях, нужна нам эта книга или нет. Кунаса у нас очень много, думала обойтись без этой, но наверное нужна и эта тоже:sweat_smile:

  • Paula_X 28 жовтня 2020, 00:06

    Увидела обзор и обрадовалась, что Куннас есть на украинском, но погуглила, и оказалось, что только одна книга (странно, что именно эта, как выразился сам Кунас "собачья версия" взрослого романа). У меня всего шесть (в том числе и Семеро псобратьев), очень в восторге, хочу все остальное, купила бы на украинском, лишь бы не из РФ заказывать. Хоть бы еще Домового издали...

  • teddi 28 жовтня 2020, 00:22

    Ми читаємо тільки українською, дитина взагалі не сприймає російською:( це звичайно дуже обмежую. Книга дійсно варта уваги навіть дорослому.

  • morda_panda 28 жовтня 2020, 08:27

    Гарна книжка. Думаю це добре, якщо з дитинства вже починає приходити розуміння, що не буде завжди по твоєму в житті. Наші сучасні діти залюблені, заціловані, з дорогими треками, ляльками і конструкторами, ігровими кімнатами і гаджетами, цього нажаль не розуміють....

  • Gnomiki 28 жовтня 2020, 11:15

    Дорослим вона сподобається більше, якщо наперед прочитати «прототип» — Семеро братів А.Ківі. Але я не можу об’єктивно судити, бо Куннаса ми із сином дуже любимо. І ця книга також сподобалася (вона для віку 7+ мінімум, ак мені здається).

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу