Лицар-дракон

Поділюсь враженнями від серії "Лицар-дракон": "Вогонь!", "Щури!", "Відьма!", "Дракони!", "Турнір!", автор Кайл М'юборн (чоловік, якого Вікіпедія чомусь вважає жінкою), ілюстратор Донован Бікслі. Видавництво "Ранок", 2019.В минулому році дівчата вже робили огляди - тут і тут. Попереджаю далі багато огидних фото. Тому, якщо Ви та Ваша дитина не сприймаєте гумор з фекаліями, блювотою, пуками, відрижками, відрубаними пальцями та подібними штуками - не мучайте себе, прогорніть цей допис і живіть в мирі. Читаєте далі? Я попереджала... Отже, історія про дракона, який мріє стати лицарем. Дракона не простого, дракона - перевертня, дракона в реальному Середньовіччі (з хворобами, антисанітарією, свавіллям Лордів, катуваннями, забобонами). Зрозуміло, що історія дитяча, тому є тут і дружба, і пригоди, і турботливі батьки, і загадка. Оцей відрубаний пальчик мені особливо неприємний. На книжці маркування 8+ (ми читали з молодшим в 7, старшому сину років в 9-10 би давала). Рекомендувати не буду, вирішуйте самостійно, а ми чекаємо на 6 частину "Варвари". Цікаво, коли її видадуть? Маю надію, що Ранок закінчить серію. 

P. S. Книжки видають українською та російською мовами. 

P. S. S. Офіційні розмальовки - на цьому сайті. 

9 коментарів

  • le313 23 липня 2020, 17:10

    Дякую за огляд, Маріє! Мій син таке обожнює :face_with_hand_over_mouth:

  • 1 коментар
  • Marys 23 липня 2020, 20:45 1

    @Profesora Є матусі, яке це не одобрюють:joy:

  • Marys 23 липня 2020, 22:51 1

    @Marys Додала в огляд сайт з офіційними постерами та розмальовками

  • Nika_147 24 липня 2020, 10:45

    @Profesora Есть. Мой это воспринимает намного острее, чем даже я.Книга "Кто как какает" была воспринята очень отрицательно.

  • Maminna85 23 липня 2020, 20:45

    Маме - эстету придется брать ну хотя бы одну на пробу для любимого сына,но читать не буду,пусть сам. А пока мы боремся среди букв и слогов.. рыцари маячком где-то далеко впереди)) а тема какашек и всякого подобного...)),да я пока не встречала мальчишек,которые бы ее не мусолили

  • Marys 23 липня 2020, 23:00

    Так, книги специфічні))) Але дуже хлопчачі. Хай читають)

  • TIGERINI 24 липня 2020, 00:05

    Не купила б дитині таке... Останнім часом дуже розчарована рівнем пропіареної літератури. Купили «Джуді Муді». Для спроби лише першу частину. Ледве домучали. Жахливе низькопробне чтиво! Пропоную Ваші книги доповнити «Велет-грушкою» Теж пригоди для хлопців і дівчат! Дуже цікава!!!

  • Marys 24 липня 2020, 15:29 1

    На Велет-грушку давно задивляюся, дякую за рекомендацію

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу