Так сильно люблю тільки тебе

Доброго вечора, книги не нові, але все ж таки нашу свої враження та захоплення дитини. 

Має дві чудових книжки, автор Ютта Лангройтер, ілюстратор Штефана Дале «Так добре бути разом» та «Так сильно люблю тільки тебе». Автор цих книг за фахом психолог, німецьке письменниця у своїх творах прагне донести маленьким читачам цінність родини.навіть форзац цих книг такі милі:)   Перша книга «Так сильно люблю тільки тебе» 32ст яскравих, неймовірно гарних ілюстрацій та легка історія, повчальна історія.

Розповідь про зайчика Йозі, який посварився з мамою: він постійно мусить прибирати, умиватися, а також робити ранкову зарядку. Він вирішує, що у друзів жити набагато краще й просто пішов з дому.Проте виявилося, що у  друзів не все так солодко як він вважав і Йозі починає розуміти важливість маминих зауважень. Проходить деякий час та зайчик зрозуміє, що з мамою найкраще, маленький бешкет повертається до рідної домівки.

Деякі мінуси: по тексту згадано про двох сестричок, а на малюнку їх троє. Списала це я на неточність перекладу. Та, можливо, хотілось б, щоб почуття та хвилювання мами були трохи більше висвітлення, ну то таке мамське бажання. 

Історію другу купили нещодавно, прочитана лиш декілька разів :) (для нас нормально разів 16)

Історія про те к зайчик Йозі, навіть посварившись зі своїми сестричками та ображений, все одно хвилюється про них та прагне захистити. Дуже чуйна та ніжна історія про братинську любов. Як завжди ілюстрації на висоті, якість книги гарна. Така казкотерапія.

Усім миру та добра:) 

9 коментарів

  • Agness 31 жовтня 2019, 06:49

    І мої це любі))) доця вже їх не хоче((
    Щодо сестричок,я теж це зауважила,але здається на малюнку це їхня спільна подруга,та що в книзі 2?)

  • Koosha 1 листопада 2019, 22:16

    Я теж думаю, що це подруга Лєна

  • miros_ya 31 жовтня 2019, 08:09 3

    Дякую!
    От, як чудово, коли огляди роблять нові люди, або ті, хто рідко із робить! Нагадали про ці чудові книги! Як раз вчора намагалася згадати книги про стосунки між братами та сестрами :)

  • Iryna_pk 31 жовтня 2019, 08:22

    Моя донька теж їх дуже любить. Тиждень читали перед сном по кілька разів)

  • valusenka 31 жовтня 2019, 11:22

    Гарненькі такі! Давно придивляюсь, а руки поки не дійшли)

  • vvalush 31 жовтня 2019, 13:08

    Це така краса! Давно вже на них поглядаю, стримувало те, що мало тексту для нас. Але ми такі історії дуже любимо, треба брати)

  • OliOli 31 жовтня 2019, 19:37

    Надо и нам прикупить, дочка любит про семью, маму, деток, любовь.
    Будет нашему Алфу компания).

    Зображення
  • teddi 31 жовтня 2019, 20:18

    Які ж вони милі:)

  • krav4yk 7 листопада 2019, 00:25

    Продивилася пост, і замовила собі!!! Але якщо чесно , то текстом я засмучена :( якось ну так собі переклад. Не йде!! Я багато говорю дітям від себе. Ну і є ''погані'' слова ....''ви дурні!!" І в такому дусі. І не один раз...:( Я не хочу таке читати дітям. Але малюнки, просто краса!!!! Вони дуже перекривають текст, і я тішуся ними, і сама розповідаю по них дітям казку.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу