Правильное питание

Хочу перейти на пп, ну,... пока только в мыслях. Подскажите, есть ли толковый сайт, где есть основные правила питания? Или просто Гугл в помощь? 

23 коментаря

  • Trempelka 14 серпня 2019, 12:24

    Гугл в помощь)
    А вообще, правильное питание это приемы пищи в одно и тоже время. Откаж от мучного, жаренного и т.д. Подсчет калорий и бжу( белки , жиры, углеводы)
    Это вам любой сайт скажет )

  • Oksanat 14 серпня 2019, 12:26

    Спасибо

  • Helenochka 15 серпня 2019, 09:14

    Могу дать в Вайбере данные девочки, мне расписывалось питание по дням, похудела за месяц хорошо. Было очень удобно, что не надо было думать что кушать. Меню готово))) И я к морю была готова)))

  • hosta 14 серпня 2019, 12:53

    Сайт , по-моему,Простые рецепты,заходите в меню и есть раздел Правильное питание

  • natasha82 14 серпня 2019, 13:01

    Знаю у Аниты в инстаграме часто есть программы расписаны

  • Arlana 14 серпня 2019, 13:22

    На ютуб канал Базилио Freshlife28 Сейчас дам ссылку. Видео пронумерованы. Начинать прям с первого. Он все разжевывает и обьясняет доступным языком.

  • Arlana 14 серпня 2019, 13:26 2

    https://www.youtube.com/channel/UCjFmzBvZLVWlKT-QjWge2VQ
    Ну и конечно Таня Федорищева, канал Tgym, советую ее инстаграмм, там много рецептом, рационов.
    Именно по рецептам и меню еще гляньте Оля Pins
    Это лучшие по моему мнению, где и правда можно понять принципы, основы(первые два канала)

  • Oksanat 14 серпня 2019, 13:28

    Галя, благодарю)

  • Arlana 14 серпня 2019, 15:15

    Не за что) Удачи в этом нелёгком деле.

  • Sonnenschein 14 серпня 2019, 14:15

    Рекомендую слушать уроки Островского на Ютубе или на его сайте. Человек с юмором, поэтому будет даже весело.

  • 2 коментаря
  • Oksanat 14 серпня 2019, 19:30

    Я так понимаю, без приготовления рога единорога)))))

  • Arlana 14 серпня 2019, 19:32 1

    А мне недавно тут рассказали как это)) Я тоже удивилась, но да, поняла о чём говорилось. Ну без сладкого, выпечки, жаренного, обезжиренная молочка, вот выше похожее прозвучало. Почему-то в основном, когда говорят о пп, то подразумевают ограничения в еде, для похудения.
    У меня иное мнение на этот счёт, я как-то писала, что даже вот это пп чуть раздражает, я люблю понятие "здоровое питание". И да, это - сбалансированный рацион, который даёт нужное питание организму для жизни, роста, развития.

  • Danka7 16 серпня 2019, 10:53

    обезжиренная молочка??? Ее нельзя вообще! я за 6 недель похудела на 10 кг! я с диетологом худею! вот опять села! меню вкусное и полезное!

  • TMoris 14 серпня 2019, 15:23

    Артем Дорученко "в помошщ"

  • Sonnenschein 14 серпня 2019, 18:20

    Питание по аюрведе.

  • lapysiia 14 серпня 2019, 20:26

    Я теж хочу перевести всю сім"ю на здорове харчування,тут не те щоб правильне а саме здорове-Ми й так не імо майонезів,соусів,копченого,чіпсів,солодких вод але любимо ковбасу,сосиски,масло та сир щоб постійно було.
    Якщо з сир і масло привозимо додому фінське з запасом на 2-3 місяці постійно наперед то з ковбасами біда)))
    Хочу спробувати домашні сосиски та рублену ковбасу,шукаю де б купити оболочку під ковбаси і перевіренні рецепти а ще планую наробити багато пастили.
    Заходжу в супермаркет і розумію що продуктів завались а купляти нема що-куди не глянь-пальмова олія(все печиво,морозиво) м"ясне все з глутамат натрію та різні стабілізатори,молочка теж плачевноі якості.І в результаті витрачаєш не малі гроші а користі ніякоі,більше травим себе.В моєму розумінні здорове харчування це теж є правильним харчуванням.

  • 3 коментаря
  • lapysiia 14 серпня 2019, 22:18

    Потрібно створити тут тему чи групу всіх бажаючих-можливо буде стимул, обмін рецептами.
    Я б сказала що моя сім"я і так на 70-75% харчується нормально-м" ясо купуємо в знайомих вирощене без добавок, яйця переважно домашні, кури, королі домашні(спеціально для нас розводить моя мама-кури, качки, кролі), молоку беремо домашню в однієі жінки уже 14 років(але для себе беру магазинну-домашнього кефіру пити не буду). Переважно все запікаю, гриль роблю.Випічку на 80% роблю домашню з натуральних продуктів без маргаринів та розпушувачів. Городина, фрукти, ягоди, овочі мама вирощує своє. А от ковбаса це найбільше зло, морозива нема нормального-думаю чи не пора купити мороженницю))). А ще зимою фрукти-як без них але ж знаю що банани і мандарин, ківі та все інше напічкано різними добривами але тут альтернативи нема(((

  • Arlana 14 серпня 2019, 23:32

    В нас схожа ситуація) От випічка в мене страждає. Налисники, блини, шарлотка. Торт можу кілька раз в рік. От хотіла би навчитись вкусняшки різні робити - мармелад, зефір, цукерки натуральні. І рецептів купу зберігаю, а руки все не доходять.
    Я думаю, що тему краще, бо группи швидко загасають...

  • lapysiia 15 серпня 2019, 06:45

    З випічкою проблем нема так як купили мультипекаря-там і бельгійські вафлі,горішки які можна начинити згущенкою,трубочки,мафіни,бублики та ще кілька інших насадок для печива чи бісквітного тіста( у вигляді крендельків,мішок,сердечок) роблю різне тісто і різну начинку і завжди щось новеньке а ще шарлотки в мутиварці печу,а найчастіше це сирні запіканки з яблуком,ягодами або львівський сирник з ізюмом,торти печу дуже рідко але мама-свекруха два рази на місяць точно приносить Наполеона,Пражського або Карпати( там де трубочки з вишнею викладаються гіркою з сметанним кремом).Випічку приходиться робити так як син і чоловік до чаю шукають щось постійно)))).З магазинного лише інколи купую-сушку,вівсяне печиво,булку-плетенку,соломку та синові дитяче печиво "Малятко",яке можна дітям з 8 місяців там різний ассортимент його є.В школу чи так до чаю,хоча уже 7 років але печиво ість для малюків)))).
    Реальна зараз така ситуація що все те що виробляється ніякого контролю і ніхто з виробників не задумується про здоров"я,хвороби аби брибуток був.

  • OlhaD_SP 14 серпня 2019, 20:30

    Меня описали - "хочу только в мыслях". Послушаю

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу