Огляд засобів для догляду за шкірою обличчя з Аліекспресс

Привіт всім! Хочу поділитися своїми знахідками на Аліекспресс

 

замовиляла золоту маску пудру вага 50 гр,є склад та інструкція на англійській мові, в складі наночастинки золота, як на мене то це піар-хід, маска не чудотворна,але  дійсно класна, вчора зробила сьогодні ходжу і сіяю )-:. 

Маска для обличчя з біологічно активним золотом освіжає, тонізує, живить шкіру обличчя, ефективно прибирає сліди запалень і пігментні плями, вирівнює шкіру і залишає гладкою, "порцелянової". Золото, що входить до складу маски, надає шкірі сяйво.

Золота маска дає такі основні результати:

     1) нормалізує водно-жировий баланс шкіри;

     2) звужує пори;

     3) допомагає проти акне і проблемної шкіри;

     4) освітлює шкіру, прибирає пігментацію;

     5) вирівнює і підтягує шкіру обличчя, дає сильний ліфтинг ефект.

Я розводила маску молоком і медом, при розведені робиться тягуча,як карамель,добре наносити на обличчя не тече. Змивається теплою водою, правда важко змити ці блискітки. Після маски відчуття очищення.Маска підійде для жирної і комбінованої шкіри. В мене комбінована, то крем впитався після цієї маски миттєво. Маска моя буду замовляти ще )-:

 

Ще замовила гіалуронку Schnaphil, прийшла добре запакова з терміном придатності,нанесла після маски під крем, плівки на обличчі немає.Про результат говорити поки рано попробую. Мінус немає інструкції на англійські мові.

Опис на сайті 

Schnaphil гіалуронової кислоти чистий екстракт зволоження відбілювання омолодження догляд за шкірою обличчя сироватки Характеристика: Зволожує $ пружність шкіри            Постачання води для шкіри            Ремонт пошкодженої шкіри            Зберегти макіяж свіжої весь день Інгредієнти: вода, гіалуронова кислота, екстракт алое, екстракт огірка

Темы: Краса мами


Теги: косметика, алиэкспресс, aliexpress, уход за собой

7 коментарів

  • Gogo_Sikvaruli 16 березня 2016, 10:58

    спасибо!

  • milka777 16 березня 2016, 12:30

    будь ласка :-)

  • Volga 16 березня 2016, 12:46

    Спасибо за обзор.Какая цена на гиалуронку?

  • 1 коментар
  • Volga 16 березня 2016, 13:18

    Дайте мне ссылку, пожалуйста.

  • milka777 16 березня 2016, 13:23

    http://ru.aliexpress.com/item/Schnaphil-Hyaluronic-Acid-Liquid-10ml-Snail-Pure-Extract-Moisturization-Whitening-Rejuvenation-FaceCare-Cream-Serum-FreeShipping/32230934911.html

  • Volga 16 березня 2016, 13:45

    Спасибо )

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу