Сюпризи та чудеса в Книжковому клубі тривають..!

Чудеса в Книжковому клубі тривають) Неочікувано прийшла смс, що на пошті мене очікує посилка. Я намагалася згадати, що я таке замовляла, нічого не приходимо на ум. Переглянувши ТТН  уважніше я зрозуміла, що індекс мені знайомий та почала здогадуватися від кого посилка. Через деякий час зі мною зв’язалася наша фея та розвіяла всі сумніви)

На роботі я затрималась до пізнього вечора, добре що чоловік звільнився раніше за мене та забрав посилку, а то чекати хоча б ще один зайвий день, знаючий що тебе очікує на пошті посилка-сюрприз не було б сил)))

Швидко покінчив з розпакуванням посилки, зазирнути в середину та розбирання подарунків я довірила сину. Він по черзі все передивлявся та не міг визначитися з чого почати. З часом зупинив свій вибір на найбільшому пакунку, а мені віддав маленький конверт) Прочитавши послання я впевнилась, що ми отримали не просто чудово-неочікуваний сюрприз, з нами поділилися теплом, світлом. Все підібрано з думкою про нас, а як книги одночасно красиво та бережно запаковані книги. По іншому і не могло бути, оскільки наш дім осяяла Уляна! Мене дуже зворушило, що Семен сам пакував для Єгора подарунки. Це неймовірно цінно та приємно!

Трохи розповім про сюрпризи, що на очікували. Коли ми його розгорнули найбільший подарунок, то нас там чекала дивовижна енциклопедія - Моя первая энциклопедия. Я открываю мир. Дуже крута енциклопедія з віконечками, яку я раніше не зустрічала. Я знаю про маленькі книги цієї серії. Однак, не знала, що є така велика енциклопедія. Уляна, ти змогла мене приємно вразити та здивувати. У тебе справжній талант відшукувати незвичні, цікаві, бажані, раритетні книги. Ти вмієш книголюба зробити щасливим) Єгор дуже довго та уважно розглядав, кожну сторінку, малюнки, відкривав віконця. Перед сном ми навіть трохи почали її читати.

Ще нас чекала розвиваючий зошит, для малювання пальчиками. Син відразу вибрав сторінку, де він буде творити) Ось такі у нас вийшли равлики.

Невеличкі ретро  книжечки, це більше для мами, оскільки занурили мене у моє дитинство. Дуже добре пам’ятаю книжечку про вовка та козят, у мене була така ж)

Як Єгор прицмокував та насолоджувався солоденьким) Мамі та татові теж пощастило спробувати, шоколадно-хрустко-смачно)

Коли дійшла черга до останнього пакунка, то там виявилася іграшки з «У пошуках Дорі». Син згадав, що його чекає сніг з тваринками та не завадить нові іграшки також занурити в кольоровий сніг та познайомити з іншими мешканцями )

 Ось так один із зимових днів перетворився на день сповнений сюрпризів, зігрітий теплом незнайомо-близьких людей. Дякую від себе та своєї родини!

8 коментарів

  • Listra 23 січня 2019, 23:25

    вау, свято продовжується до нестями! Енциклопецію таку мали - вона чудова!

  • Ulyana 23 січня 2019, 23:39

    Який чудовий трошки патлатий Єгорка). Такій чудовій родині так приємно зробити щось приємне. Дякую величезне за позитивний кінець дня!

  • Oksana_Kh 24 січня 2019, 08:26

    вітаю з чарівним подаруночом! Енциклопедія справді дуже крута і раритетна)))

  • Karolina 24 січня 2019, 10:31 1

    вау..какая красота... и игрушки и книжки и вкусняшки...
    Ульяна лучше всех))))...м о л о д е ц.

  • Tosik 24 січня 2019, 14:44

    Ааа, класс, этот книгообмен вечный))) я сегодня тоже получила порцию счастья)))

  • de_la_Fere 24 січня 2019, 15:41 1

    Это невероятный подарок! Поздравляю Вас! Какая все таки у нас тут царит сказка:heart_eyes:

  • miros_ya 25 січня 2019, 06:45

    :smile::smile: Круто!! Глаз за глаз, зуб за зуб.

  • Nescafe 25 січня 2019, 09:36

    Люблю коли багато фоток дитячої радості!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу