Без темы

Порадьте))

Доброго дня Хотіла би почути думки зі сторони Проживаю в селі, було би добре відкрити перукарню Але справа в тім, що я не дуже дружу із волоссям))  Чи варто в такому випадку, навчатися на перукаря? Дякую усім за коментарі))

Темы: Робота і кар*єра

14 коментарів

  • Emma____ 21 січня 2019, 11:34 5

    Вы можете открыть и нанять мастеров, а сами заниматься закупками для парикмахерской, быть админом, считать з/п мастерам....

  • Malinka_orijinal 21 січня 2019, 11:38

    Стоит. Мне кажется я сама смогла бы стричь, хотя на парикмахера не училась :) В селах многие выглядят очень печально и негде привести себя в нормальный вид, даже если оно незабитое)) Это по личному опыту)

  • lapysiia 21 січня 2019, 11:59

    Звичайно можна,якщо у вас село не 500 чоловік і десять з них стрижуть.Моя мама живе в селі і по сусідству до батьків переіхала жити жінка років 50-55 з Києва( сину залишила квартиру і до мами в село на Батьківщину)-стриже гарно,я коли приіжджаю до мами стрижуся сама і сина стрижу там-втричі дешевше чим платю майстрам у Вінниці а результат буває ще й кращий.Клієнтів вистачає,зробила з однієі кімнати -міні салон-там стриже,красить,як виявилося вона ще й майстер манікюра колись була,тепер пройшла перепідготовкою і робить манікюр але більше чистку(приведення рук в порядок) без гель-лаку,клієнтів вистачає на стрижку і є на манікюр,ціни понятно що менші але для села каже-дуже добре.Село біля 3000 населення,за 8-9 км до районного центру але люди бачать майстра і йдуть.
    Тому якщо навчитеся і будете хорошим майстром-клієнти будуть точно.

  • ElenkaV 21 січня 2019, 12:00

    Думаю, варто. І варто підучитися.

  • Juliana_ 21 січня 2019, 12:07

    Стоит открыть, но пойти на курсы маникюра если не дружите с волосами, а парикмахера нанять))

  • Alusya80 21 січня 2019, 12:35

    Манікюр в селі є, а от перукаря нема)

  • Juliana_ 21 січня 2019, 12:42 1

    Ну и что, что уже есть)) Все хотят быстро и все сразу, и в одном месте - пока на покраске, то делается маникюр/педикюр/брови.
    Если вы не любите возится с волосами, то конечно не стоит идти на курсы парикмахера.

  • Alusya80 21 січня 2019, 12:10

    Я просто думаю чи зможу стригти, якщо робота з волоссям це не зовсім моє, я навіть малечу заплітати не дуже люблю, от і думаю чи варто мені іти на курси перукаря чи це буде лише трата часу і коштів? Якщо до цього лежить душа то і легко стати гарним майстром, а от як у маїй ситуації, незнаю((

  • Super_girl 21 січня 2019, 12:34

    Если Вас не тянет стричь однозначно идти не стоит, деньги на ветер и время зря потратите. Наймите специалиста

  • Svan1 21 січня 2019, 14:32

    Соглашусь,если не ваше,тогда зачем,может уж лучше швеей,если вы умеете шить,визаж ?

  • Коментар видалено

  • Lolaya 21 січня 2019, 12:17

    подруги були дві руки ліві. до 35 років ні дня не працювала. Закінчила місячні курси на перукаря, заплатила 5тис. Ну ще на 5 скупила матеріал, посиділа в одній перукарні місяць, позамітала бо до неї звісно, ніхто не сідав, але дивилась як хто стриже. Позвали її у студентський гуртожиток у перукарню, пішла брити бороди і стригти хлопців, приловчилась, перестали руки труситися... Стала стригти і дівчат. Все нормально два роки у тій перукарні працює, платить оренду і комуналку, все що настриже зверху- то її заробіток. Плюс ходить додому якщо є запис не у свою зміну, приймає людей удома, стрижка, брови нігті макіяж. У перукарню у центрі, не зазвеш ні калачом ні кнутом, сама собі хазяйка коли захотіла тоді і вийшла. + робить макіяжі, "крутить нєвєсту" і нігті іноді. Напрацьовує десь на тисяч 7 чистими. У місяць ( випуска, корпоративи, наречені.. то виходить більше) Каже що маловато але їй вистачає.

  • Galok 21 січня 2019, 12:39

    У селі важливо одразу поставити свої розцінки, а то багато приходять за дякую. Знаю що говорю, моя сестра теж перукар, платити особливо ніхто не поспішає.

  • My_land 21 січня 2019, 12:56

    Я не любила возится с ногтями, но работала мастером маникюра. До сих пор не люблю себе делать маникюр. То ли дело клиенты...

  • kjudby 21 січня 2019, 23:28

    Подруга живёт в селе, вы училась на парикмахера давненько, оочень красивые причёски делает. А потом закончила курсы колориста. И вся округа её клиенты. Даж чиновники местные её обожают. Зарабатывает много более 15 к. Работает как лошадь.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу