Порівняння рюкзаків переносок для дітей BabyBjorn Active, Cybex First.GO, ERGO BABY

Добрий вечір! Бачу приходить літо і почали цікавитись мамки засобами для переносу діток, тому вирішила написати меленький огляд рюкзачків які я мала в наявності і які пробувала використовувати. Вибрала дані три оскільки вони на мою думку найбільше відоьражають тенденцію виробництва таких гаджетів для матусь. Маючи старшу дитину як і більшість мам з народженням іншої мені треба-була мобільність, тому почала шукати ідеальне кенгуру або рюкзак для переносу малявки, щоб не тягати по пару раз коляску. Зі старшим сином 8 років тому мала кенгуруху джобі, оскільки тоді ще була безграмотна в плані інтернета, а це була одна яку можна було купити в магазині. Це виявилась сама безполезна покупка. Тож почнем.

 

На ФОТО 1 BabyBjorn Active.  Даний рюкзак виробництва Швеції, фірма виробляє кенгурушки з 1960 року. Тобто в світі ще наші мами носили б нас, або навіть бабці наших мам як би знали про таку штуку. Рюкзак якісний, зручний, текстиль гіпоалергенний, дитина не пітніє навіть літом, хоч є модельки і з сіточки, але рахую це лишнім бо і самий звичайний зроблений з бавовняної тканини і має натуральний наповнювач, тому ми не пітніли, правда і в жару дуже не ходили, але все ж використовували літом. Позиціонують як рюкзак від народження, хоч особисто я не уявляю ношення в ньому дитини до місяців 3 поки не стане тримати голівку. Використовувати можна в позиції від мами і до мами, хоч позицію лицем до світу я не раджу, так носити менш зручно і менш природніше.  Рюкзак дуже простий у використанні, легко туди помістити маля і так само просто витягнути. Всі застібки дозволяють їх розстебнути і застебнути однією рукою. З мінусів дійсно вузька сідушка під попою у малюка, але стає це мінусом у віці дитини біля року і вагою біля 10 кг. Можу зробити висновок що рюкзачок зручно кмуористовувати для діток від 3 до 12 місяців. По паспорту до 12 кг, хоч мені 10 вже було носити важко, оскільки дійсно дитина провисає на ньому і тягне поясницю. Дкмаю з цим все. Фото додам з інтернета для наглядності.

На фото 2 ERGO BABY Це класичний і перший ерго-рюкзак, втробництво якого поставили на конвеєр. Треба визнати річ класна. Ми після 10 кг і одного року з нашого BabyBjorn Active пересіли в дане чудо. Скажу чесно мені спочаику одіти і посадити дитину було важко, але наловчилась. Це можна сказати найбільший його мінус. Защепити на шиї карабін з дитиною в ньому перший раз без чужої допомоги було важко, потім наловчилась сама і навчила це робити старшого сина. Тому життя налагодилось. Пітніти ми також не дуже пітніли бо старались носити натуральні тканини. Єрго-рюкзаки з сіточками рахую маркетинговим ходом, оскільки жарко від контакта мами і дитини в районі животів, а спинка малюка і так залишалась суха. Носити дійсно простіше і менше навантаження на спину ніж в першому за рахунок кращої позиції дитини. Особисто в мене дуже пітніло в районі пояса рюкзака, іноді було не стерпно, хоч треба визнати оригінальні рюкзаки, не копії мають пояс вужчий і не такий плотний як китайська копія, а бачила я їх за рік не один а біля 5. Найбільше сподобався оригінальний виробництва Індії. Якість тканини зразу видно, і якби вам поставили оригінал і не оригінал разом, різниця була б на лице.

Третє фото Cybex First.GO Даний рюкзак вважаю найуніверсальнішим і таким який дійсно можна використовувати найдовше. Є Cybex First.GO і Cybex 2.GO. Різниця в тому, що в першому є додаткова вставка для перенесення діток в лежачому положенні. ЇЇ не використовувала, бо приїхав він до нас коли ми вже мали біля року, тому сказати про зручність не можу. Рюкзак має конструкцію ерго-рюкзака, пояс поясничний значно вужчий ніж в ERGO BABY, ширину місця для дитини можна регулювати блискавкою робити ширшим і вужчим. Якщо звузити повністю можна дитину преносити в положенні лицем до світу, хоч таке не практикувала, просто не вчила свою дитину на таку позицію та й дійсно важко так носити, тим більше дитину яка має більше року, ножки болтаються і мішають. Враження про рюкзачок тільки позитивні, защепити бретелі чомусь мені простіше ніж в попередньому, видно що дитині і мамі зручно. Даний рюкзак юзаєм зараз після 2 і думаю він дійсно міг би стати в пригоді і до 5 років.

Дякую за увагу, це тільки моя субєктивна думка і враження! Ярих прихильників слінгів і шарфів прозьба не кидати тапками, бо якщо річ є і вона популярна і комусь потрібна, значить вона варта уваги. Крім того думаю якщо дитина здорова то і такі гаджети її не зашкодять, Весь світ користується ними роки. Тема не для дискусії про слінги і кенгуру а для людей які вибирають переноску для малюка, щоб вони могли зробити кращий вибір. 


Теги: рюкзак-переноска, переноски, babybjorn active, cybex firstgo, ergo baby

21 коментар

  • sulya 15 лютого 2016, 23:41

    Сорі за помилки стерлась клава і буває не попадаю на ту букву, яку потрібно))))

  • HELGA_dnipro 15 лютого 2016, 23:49

    У меня был третий.

  • Koshkazaika 15 лютого 2016, 23:53

    Отличный обзорчик. У нас первый, мега довольны!!!

  • Tatyana 15 лютого 2016, 23:56

    у меня был первый белоснежный какой то дорогой и все потому, что покупала "красивый"))), если бы сегодня покупала , то однозначно из 3 ERGO BABY

  • 1 коментар
  • Tatyana 16 лютого 2016, 00:21

    примерно тоже самое)

  • sulya 16 лютого 2016, 07:55

    ми носились десь з 3 коли почали тримати головку, рлзиціонують її як від народження, хоч я не можу собі юявити як носити новонародженого в ній.

  • Jurassica 16 лютого 2016, 10:49

    Мы были на приеме у ортопеда Копейкина, показывала ему эту кенгурушку, сказал, что носить в ней ребенка с 6 месяцев

  • tania_lu 15 лютого 2016, 23:59

    У нас був Baby Bjorn Active. Гадаю, це був один з найкращих "гаджетів"-помічників для мене. Манюня полюбила десь з 3 місяців, щоб її носили на руках лицем до світу, щоб все роздивлятися, у мене вже руки відпадали - врятував рюкзак, навіть їсти так готувала. Дійсно, в ньому дитинка не пітніє, дуже зручні застібки - однією рукою дитину притискаєш до себе, а іншою - фіксуєш застібки. Дитина швидко набирала вагу, у мене дуже боліла спина, коли я її носила на ручках, а широка ортопедична спинка в цьому рюкзачку мені дуже допомагала, я реально відчувала, що спина не навантажуєтся. Мій досвід був таким.

  • Tina_777 16 лютого 2016, 00:06

    +++))) Мы с крохой ходили с ним с двух с половиной месяцев.

  • tania_lu 16 лютого 2016, 00:09

    Забула вказати, рюкзачком користувались з 4,5 місяців до 9 місяців (гадаю, більше і не треба - дитинка вже важка і починає ходити). Наталя, навряд Ви зможете носити в рюкзаку до 5 років :)) Зріст вже більше метра і вага близько 18 кг - в середньому :)

  • sulya 16 лютого 2016, 07:56

    в принцмпі і немає потреби, але так позиціонують виробники, тому й намисала)))

  • Katia777 16 лютого 2016, 00:28

    У нас был фото2 ERGO BABY

  • Foxya 16 лютого 2016, 00:42

    У нас был бейби бьорн. Все правда и действительно он удобен всем, кроме одного, ребенок висит в нем на своей промежности. И моему сыну, например, это причиняло небольшой дискомфорт и легкие кровоподтёки подкожные, если дольше часа носила.

  • 1 коментар
  • Jurassica 16 лютого 2016, 10:52

    А ортопеды не рекомендуют носить ребенка в кенгурушке более 20-30 мин подряд!

  • sulya 16 лютого 2016, 11:03

    вожливо вони праві, вони не рекомендують ні ходулі ні пригуни але 80 % мам використовують, тому кожний має сам приймати рішення щодо саоєї дитини.

  • sulya 16 лютого 2016, 11:11

    я більше довіряю закордонним ортопедам і лікарям які не виставляють зайвих аимог що-до здорових дітей, в нас після пологів ні їсти ні пити не можна, бо дієта. Нігде у світі такого немає. Добре що качаном замотувати не рекомендують. Деякі лікарі і памперси для хлопчиків не рекомендують. Тому поіторююсь якщо дитина здорова і немає ніяких рекомендацій щодо особливого догляду то рішеннЯ приймати мамі що і як робити, комусь слінг, комусь рюкзак. Думаю мама зразу відчує чи комфортно її дитині.

  • iamlenkalenka 16 лютого 2016, 02:19

    я заказывала ерго у мастерицы из слинга, красивущий) и отличная поддержка спинки, мы носили с 7 мес и до 1,6-1,7 наверное.

  • sulya 16 лютого 2016, 08:03

    Чесно був у мене один зі слінга пошитий, правда не для нас а купили б.у, просто було цікаво як воно, іраження не справив, він був завеликий для моєї дитини і постійно сповзав у низ, тому серед ерго я за фабричний оригінальний ERGO BABY Виробництва Індії. Такий мені сподобався найбільше.

  • iamlenkalenka 17 лютого 2016, 15:04

    ми шили на замовлення, під наші мірки, тому підійшов ідеально. почали носити с 7, а самостійно син сів в 8, тому альтернативи не було, хотіла максимальну підтримку спинці.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу