наші новенькі книжечки

Покажу наше поповнення книжечок - акційне)).

Армстронг і Де це Петсон купувала на Модній касті. Практично щотижня там акції на книги укр в-в - деякі по ціні СП, або й дешевше (от як книги Богдан).

Армстронг - то "наслідки" книжкового конкурсу і показувати  не буду. Тут неймовірно гарний огляд від Мар'янки Завдяки цьому огляду ми придбали книжечку)))

Книга нам з сином дуже сподобалась)) Історія цікава, а малюнки просто неймовірні)) Рекомендую всім придивитись до цієї книжечки))

Вже писала про нашу колекцію книг про Петсона і Фіндуса тут  От вирішила ще взяти картонку Де це Петсон? для доні))) Ціна симпатична і безкоштовна доставка зробили свою справу))) Якість книжечки мені дуже сподобалась. Лаковані сторінки, немає тріщин на згинах. Тексту досить багато, не по 3 рядочки на розгортку.

Історія простенька. Фіндус намалював малюнок і захотів подарувати його Петсонові. А той десь подівся)) от кіт ходить і шукає дідуня. На кожній розгортці зустрічає мешканців подвір'я і розпитує. Особливістю цієї книжки є те, що  тут часто зустрічаються мишустики як дійові особи ( в інших книгах вони часто зустрічаються на малюнках, але в тексті про них не згадується) 

Книжечка гарна, але донька поки не пройнялась ще Фіндусом) Улюбленими досі є Ляля сонькає і Кіка-міка. Але в нас ще все попереду)))

Ще одна акційна книжечка- Пригоди Лапунчика і Хрюндика. Брали в АТБ по дуже гарній ціні. От вже другий раз її дочитуємо. Дуже синові сподобалась. Тому зупинюсь на ній  детальніше 

Формат книги великий, крейдований папір, 128ст. Тобто це не книга-картинка. Малюнків багато, але трапляються розгортки без них. Художник Л.Ф.Гамарц. Автор Людмила Волок. Видавництво Талант. Розмір букв дуже великий))

Історії про двох друзів - кабанчика і зайчика. Починалось все з того, що їх представили  як маленьких бешкетників. Але нічого аж такоооого вони не витворяють))) діти легко себе там впізнають)))

Перша історія про знайомство Лапунчика і Хрюндика. Ну як знайомство... Лапунчик потрапив в халепу ( незнайоме для нього слово видавалось чимось дуже приємним, а виявилось, що це зовсім не так). Він пробував вилізти на дерево і йому це вдалось, але на 14й гілочці глянув униз і злякався. Впав прямо на спину Хрюндикові і отак вони обоє перелякані гасали по лісу. Дядько Сич привів тоді їхніх батьків, щоб допомогли. 

В кожній історії є якийсь ненав"язливий повчальний момент - тут Лапунчик зрозумів, що таке халепа, а також, що  рідні його люблять дуже-дуже і завжди допоможуть. Хоча буває, що інколи рідні сердяться і сварять його.

В другій історії розповідається вже про Хрюндика, який дуже засмутився, що у всіх діти як діти, а от він - хтозна що. Тоді мама втішає малого. Просто мамі хочеться, щоб він слухняним був завжди. Хоча сама як маленька була, теж любила побешкетувати (аж всі жаби втекли із ставка як вона там покупалась)

Далі розповідається вже про справжнє знайомство кабанчика і зайчика - як вони грались у болоті: будували фортецю із патичків заготовлених на зиму, потім спускались з болотяної гірки, вимастились з ніг до голови. Мамі Хрюні аж мову відняло як їх побачила. Але ввічливість Лапунчика все затьмарила)))

В історіях розповідається як це чудово  коли  маєш друга, братика чи сестричку

і як чудово ділитися з іншими - так, наче насправді це тобі щось подарували.

Розказується як це добре мати друга. Пояснюється, що друг - поруч майже кожен день, з ним завжди цікаво. І ти пам'ятаєш про нього, навіть коли його поруч немає. І сумуєш за ним.  коли добре і коли сумно. І справжній друг - це той, хто буде поруч, коли тобі погано, і допоможе. А ще друг скаже правду, навіть якщо вона трошки образлива

Найбільше сподобалась синові історія про залізяку, яку знайшли друзі взимку і прилипли до неї язиком))

В останній новорічній історії розповідається про те, як Хрюндик побіг ввечері до річки по горобину, щоб подарувати її другові і заблукав. Вся лісова громада шукала кабанчика

Ось тут ще один огляд цієї книги https://kashalot.com/club/post-10818589/ фото трохи більше, ніж в мене))) 

Всім дякую за увагу, хто осилив допис)))

37 коментарів

  • Kukuzya 4 квітня 2018, 14:51

    Дякую, чудові книги. Я до АТБ за Хрюндиком так і не дійшла... Хоча, здається, сьогодні ще є шанс (як би так непомітно для тата в корзину покласти) :joy: :joy: :joy:. А от про Армстронга всерйоз після конкурсу мрію, як і про Ліндберга, також відголоски конкурсу))))
    Я й не знала, що на книжки на МК полювати можна...

  • 2 коментаря
  • Oksana_Kh 4 квітня 2018, 15:08

    при оплаті замовлення карткою доставка безкоштовна до пунктів модної касти ( нам зручно, бо такий пункт є біля роботи чоловіка)

  • Kukuzya 4 квітня 2018, 15:10

    :( від нас далекувато

  • Kukuzya 4 квітня 2018, 15:16

    До речі, прийшла сьогодні СМС з АТБ про те, що приїхала наша Аліса, так що точно треба туди йти)

  • Коментар видалено

  • Antyk 4 квітня 2018, 14:53

    Класні книтжечки! Я раптом зрозуміла, що донька вже достатньо доросла для Армстронга. Ой) Їй подобаються літаки й ракети, тому можливо й Армстронг з Ліндбергом підуть. Нагадайте будь ласка, скільки років вашому синочку. Щоразу, заходячи до АТБ, дивлюсь на "Пригоди лапунчика і Хрюндика і щось мене відштовхує в цій книжечці. Не можу цього пояснити. Можна посилання на книжечку про Петсона та Фіндуса? "Безкоштовна доставка" це взагалі чарівні слова))

  • 5 коментарів
  • Agness 4 квітня 2018, 19:33

    І от чому я "хрюндика.." не вз!яла? Купила тільки " ..Про Софійку.."

  • Kukuzya 4 квітня 2018, 20:17

    А у нас сьогодні Хрюндика вже не було :crying_cat_face:

  • Kukuzya 4 квітня 2018, 20:18

    Будемо свої Морські пригоди дочитувати, вона теж класна)

  • Nescafe 4 квітня 2018, 15:01

    перейшла,в твій попередній огляд Петсона і залипла там на 15хв))) ну класний же він)))

  • Oksana_Kh 4 квітня 2018, 15:10

    Так, хороша серія))

  • umberto 4 квітня 2018, 15:31

    Я от всерйоз задумалася про Армстронга, бо Ліндберг в нас дуже люблений.

  • 5 коментарів
  • umberto 4 квітня 2018, 19:39

    А мені завтра Віват прийде...і акції, то щось страшне)))

  • Oksana_Kh 4 квітня 2018, 19:41

    Покажеш нам?))) Я нічого там не брала))

  • umberto 4 квітня 2018, 19:43 1

    Ото ти маєш витримку))) ггг хотіла написати, що замовила і забула що))) парасолькове дерево, лицарство і ще щось, треба глянути що ж то таке було)

  • Katya_Solo 4 квітня 2018, 15:35 2

    Дівчата вистачить дражнитись тим Армстронгом)) мені зараз не до нього, а тут такі огляди шикарні :) :)

  • Oksana_Kh 4 квітня 2018, 18:04

    ніхто не дразниться))) просто показую, що маємо)))

  • Katya_Solo 4 квітня 2018, 20:40

    от не вірю:joy::joy::joy:

  • Annuchka 4 квітня 2018, 15:42

    І я часто купую книжки в Модній касті. Доставка безкоштовна і ціни бувають досить вигідні. Якраз минулого тижня прийшли "Мишачий дім Сема і Джулії " за 119 грн і "Відшукай і полічи" за 171

  • Ulyana 4 квітня 2018, 18:11

    так класно коли всі покупки вдалі. Петсон ще матиме успіх,якраз лайт версія

  • Oksana_Kh 4 квітня 2018, 19:00

    Петсона прочитали з малим, та й доня слухає, розглядає і сама часом просить читати "нову про кицю")) Просто є ті, які любить наращі більше)))

  • de_la_Fere 4 квітня 2018, 18:31

    Собрать Петсона с Фундусом всего - моя мечта. Пока у нас только 2 . Спасибо ,невероятно классный обзор!

  • Oksana_Kh 4 квітня 2018, 19:46

    Вони дуже хороші, але у всіх якісь інші улюблені з серії))) бажаю Вам зібрати свою колекцію)

  • Sova30 23 травня 2018, 14:34

    Оксан, а Лапунчик на 5,5 рочків зайде?

  • Oksana_Kh 23 травня 2018, 14:41

    Думаю, що так)) Моєму синові в лютому 5 виповнилось.
    А взагалі, вона розрахована на перше самостійне читання - там дуже великі букви)) тобто спочатку може бути для читання дорослими дітям, а потім і на самостійне))

  • Sova30 23 травня 2018, 14:48

    тоді треба взяти цю книжечку до уваги :)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу