Хваст. Те до чого довго доходили руки.

Накінець то дійшли руки і гаманець до покупки даної серії. Придивдяюсь вже давно, та завжди було щось важливіше. А зараз в очікуванні новинок від видавництв появився час і на РАНОК Лагідні сторінки.

 

Книги не нові, тому на обзорах не зупинятимусь, лиш опишу наші з Максом емоції))).  

Сюзетта і Сюзетта подарунок для матусі.

Книжечки схожі одна на одну, правда з різними історіями. В одній сонечко загубило матусю, але завдяки вмінню малювати і допомоги незнайомих тварин знаходить її. А в іншій сонечко шукає ідею для подарунка матусі, і в нього це прекрасно виходить))) Що може бути краще за подарунок зроблений власноруч з любов'ю. Для мене саме ця книга стала особливою і зачепила глибини з дитинства. Нажаль мої батьки ніколи не цінували такого роду подарунки((( і вони дуже швидко опинялись в смітнику. І з часом коли в школі робили батькам подарунки я по дорозі додому викидала їх в альфатер. Хоча стосунки з батьками в нас були і є пречудові, але тепер з віком розумію яких моментів мені тоді не вистачало... Тому звичайно я взяла це до уваги у стосунках зі своєю дитиною, це ж так прекрасно, отримувати саме власноруч зроблені з бумаги квіти, літачки з посланнями і взагалі всяку всячину яку дитячий мозок може придумати (як виявилось він спроможний багато на що). 

Ось і вона!

Також дуууже мила книжечка про те як в сімї появляється друга дитинка, в батьків все менше стає вільного часу і взагалі пора дорослішати... Але все ж прихильність до сестички з часом появляється. І це чудово.

 

Вкінці я мала написати, що тут не вистачає ще одної чудової книжечки під назвою МЕЛЛІ, так як ще в її пошуках... Але... Поки зранку я займалась фотографіями, дві прекрасні людини, одна з яких член конкурсу кк дещо затіяли)))) Але це вже інша історія. Продавження буде...

14 коментарів

  • Kukuzya 22 березня 2018, 08:56

    Дуже дякую за огляд! Теж придивлялася до цієї серії, але все сумнівалася, чи варто брати...

  • Nescafe 22 березня 2018, 09:31

    Мені так подобається "Ось і вона" навіть вже і купувати хотіла, а потім причитала, про що вона :smiley::joy: думаю нііііі, ще малий тільки сестричку не просив, почекаємо з таким читанням:joy:

  • 4 коментаря
  • Kukuzya 22 березня 2018, 10:05

    А ми коли почали забирати старшого з садочку разом з молодшим, то половина дівчаток з групи почали просити у батьків братика чи сестричку, деякі дуже наполегливо))) А наш старший, коли всі біжать до його братика, обіймає його і з гордістю заявляє: "це Мій братик!!!"

  • Nescafe 22 березня 2018, 10:12

    Я коли вживу таке бачу,думаю,що діти просто не бачились місяць:joy:

  • Kukuzya 22 березня 2018, 11:43

    Ага, а потім тільки зайшли в квартиру, і відразу за одну машинку побитися треба :joy:

  • Mary__ 22 березня 2018, 09:49

    Напишите пож отзыв о книжке про Волка) интересно Ваше мнение)

  • Oljabka 22 березня 2018, 12:21

    Про вовка мені зовсім не подобається. Нам її подарували, сама б не купляла. Але малому подобається. А мені текст тупуватий...

  • Mary__ 22 березня 2018, 13:24

    Спасибо большое)

  • Oksana1987snig 22 березня 2018, 19:59

    а на який вік? вже давно дивлюсь на цю серію.

  • Oljabka 22 березня 2018, 21:08

    Як на мене то десь 2-5р

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу