Черепахи аж до низу, Д.Грін

Моє хворе горло не давало спати десь з 2-ї...з гарячим молоком та медом взялась до читання.Захоплена книгою вже дочитала до останньої сторінки.

Книга вражає глибиною,дуже варта уваги...особливо тим дорослим,які мало свого часу та уваги приділяють близьким( є однією з головних думок у книзі) А у сучасному наднасиченому прогресом світі-нам усім більш над усе потрібні наші близькі- кохані,діти мами,папи,бабусі та дідусі.  Навіть в деяких місцях я розплакалась... і не раз(хоча вважаю себе досить жорсткою ) 

На сайті видавця багато написано відгуків світових авторитетів,та є відеоогляд- видавництво КМ-букс

Як мені,то категорія читачів -підлітки з тривожними розладами та дорослі (на сайті вказано-Юнацтво)

Повчальна, насичена ,читається легко, думаю що для людей з тривогою навіть буде мати певний лікувльний еффект

Я рекомендую прочитати) ось так коротко і по суті)

13 коментарів

  • Katya_Solo 16 лютого 2018, 08:05 1

    Дуже вам дякую за відгук! Шкода що у нас в КК рдко бувають відгуки на дорослі книги, тому завжди пропадаю у блогерів в Інстаграмі:blush: Дивлюсь давненько на цю книги, по рецензіям також сподобалась, поки була акція думала взяти, але вирішила купити найдорожчу і взяла іншу. Дуже люблю книги про відносини між рідними, друзями, коханими, інколи тобі реально відкриваються очі і ти починаєш аналізувати себе, і інколи це допомагає. Діліться ще прочитаним:wink:

  • 3 коментаря
  • Katya_Solo 16 лютого 2018, 11:19

    ти мала на увазі що робиш тільки на дитячі))

  • Katya_Solo 16 лютого 2018, 11:22

    у зоровому вигляді звісно що не цікаво, тому що не має що і показувати крім сторінок зі шрифтом, але от саме відгуки дуже цікавлять, як вплинула книга, що після прочитання ти для себе взяв, ну і звісно якісь цікаві цитати)) я розумію різні люди-різні смаки, але коли почитаєш багато рецензій,то можна хоч якусь думку скласти про книгу :)

  • Irina_33 16 лютого 2018, 14:26

    Так ,Юля! викладайтесь по-дорослому теж) якщо вже знайти час щоб читати для себе То щось якісне - буду вдячна за відгуки на прочитані книги!

  • Nescafe 16 лютого 2018, 09:00 1

    А чому така назва книги?)

  • Irina_33 16 лютого 2018, 09:29

    ???
    мабуть то стосується хвороби головної героїні( вона десь так сама собі та навколишнім описує свій стан)

  • Katya_Solo 16 лютого 2018, 09:40

    ой є стільки книг у яких назва абсолютно не в'яжеться з книгою, не раз думаю чим керуються автори коли створюють ті назви)))) або ми щось упускаємо у сприйнятті написаного))

  • SSSSS 23 лютого 2018, 00:00

    Подскажите, с какого возраста Вы лично рекомендовали книгу?
    Дочка подросток, детское всё прочитано, взрослое пока рано. Ищу что-то среднее )

  • Irina_33 23 лютого 2018, 07:39

    якщо чесно,то я б дала в 14-15рю Але сину 11р.-він витягнув з полиці сам(я не дуже хотіла давати-там навіть є жартівливе питання Чи не думала Ейза,головна героїня про самогубство!) ...Прочитав трохи-я забрала- але прийшлось віддати на читання,бо сил слухати "Дай" вже не було- після прочитаного перше питання А ще є? Хоча я думаю,що з часом незрозумілі моменти про медичні питання він забуде( те,про що я хвилювалась) Напишіть тел.Вайбер-можу зробити дек.стор.тексту для Вас Бо для мене робити на фотоаппарат і потім грузити фото з ноута це довго

  • SSSSS 23 лютого 2018, 08:30

    Спасибо большое!
    Уже заказала её, поэтому фото не нужны )
    Дочке 13, думаю подойдёт.
    Спасибо что делитесь))))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу