Маленькі Ельфи у світі моди. Ранок

Як тільки побачила, що у Ранка з'явилась така гарна новинка, в ту ж секунду вирішила, що мушу замовити її :blush:

І хоч у мене хлопці, а книга дуууже нагадує дівчачу, але це не стало причиною відмовитись купувати її :joy: мене покорили гарнезні ілюстрації, на них мімішність зашкалює :heart_eyes:

Я не є великим знатком світу моди і не слідую її тенденціям вже давно, та й не є палкою шанувальницею Андре Тана, але і не є противницею його творчості. До світу моди відношусь рівно, спокійно. Але книгу цю дуууже захотіла :laughing:

Написано і гарно і просто, сама історія простенька і лаконічна. На мою думку, маленьким молницям ця книга однозначно сподобається. Вік на книзі вказаний 3+ приблизно так і є, хоча напевно і в 2р можна читати.

Є звичайно книги дуже змістові і глибокі, але різні книги несуть різні задачі. Ця теж немвийнятгктітцілком може зайняти місце на книжковій полиці. Мені сподобалась! Роберт (4р) пролистав і пішов, потім коли читала, то слухав у пів сили. Але він любить нові книги, тому ще її перечитаємо пізніше)

А ще покажу книги на англійській) 

Сімпсони - наша любов :laughing: Старший обожнює мульт, чоловік також і я підсіла разом з ними. Я знаючи що мульт дуже спірний і багато хто не любить його, не любить той гумор. Я раніше теж гостро відносилась до них, але з часом полюбила, в цих персонажам багато самоіронії і  житєвості :joy: того, про що не слід би говорити, але від цього ніде не дінишся :joy: короче фанатам Сімпсонів присвячується 

мого англійського однозначно не вистачить щоб перекласти всі діалоги, але чоловік пообіцяв читати-перекладати)) це їх хлопчача справа буде :laughing:

І мила книга про сім'ю словників і про маму на дієті :joy: це мені натяк напевно, що треба щось робити з фегурою :joy:

І ще одна книга, яку мені наша букхантерка Катюша допомогла знайти, хоча я не шукала її, але саме вона показала де можна купити. Ну а ціна вражаюча, таких цін нема :joy: і стан гарний, все ціле. Книга вражаюча!!! Хлопчача скоріш за все, бо навряд чи мама дівчаткам таку купить :joy:

Більше фото і гарний огляд за Кетрін, яка також купила цю книгу :grinning:

 

8 коментарів

  • IrinaSav 27 січня 2018, 16:32

    Ну про дівчаток зовсім індивідуально)) В моєї взагалі все міфічне викликає захват. А там і не такі страхопудала попадаються))
    А книжки чудові! Обов'язково читайте іноземною дитині.

  • natasha_kb 27 січня 2018, 17:15

    Там на першій стр такі малюнки, що мені моторошно)) хоча згідна, що є різні дівчатка, і комусь книга може бути цікава)
    Мій англ досить поганий, прочитати текст звісно що я зможу, але перекласти - ні, тому тут папу нашого в поміч))))

  • mama_sova 27 січня 2018, 17:29

    Я люблю Наталью Чуб, мы все ее книжки читаем с удовольствием. А кто иллюстратор, не подскажете?

  • natasha_kb 27 січня 2018, 17:46

    І я люблю книги Н.Чуб))
    Євгенія Перепелиця ілюстратор

  • mama_sova 27 січня 2018, 18:50

    Дякую!

  • Nescafe 28 січня 2018, 16:14

    Допомогла знайти,хоч і не шукала :smiley:
    Про слоників така мила))

  • Katya_Solo 28 січня 2018, 20:18

    так так звучить трохи цікаво, але просто від такої пропозиції не можна було відказатись хоть і не шукав :)

  • Katya_Solo 28 січня 2018, 20:17

    ооо Наталі я щось вчора пропустила твій огляд(( дуже класні всі книги, а про світ моди дійсно в який раз дивлсю і розумію що вона така неординарна, але ілюстрації дуже красиві і ніжні. А про міфічні істоти треба було робити обширний огляд, у мене останнім часом щось не має великого бажання робити огляди, розлінилась певно)))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу