Мої довгоочікувані скарби!

Отримала сьогодні ость такі скарби від Мирослави і просто не можу натішитися!!! :heart_eyes: Чекала дуууже довго через Потяг дрімотяг)

Не всі книги мої, замовили дівчата з міста дещо. А зараз поспамлю вас величезною к-тю фото :joy: це я люблю і це я вмію :blush::laughing:

Правда лише одну книгу прочитали і це "Потяг дрімотяг" від Артбукс. Саме цю книгу малий вхопив саму першу і не випускав її з рук і це для мене абсолютно не дивно, саме так я і думала. Навіть перед обіднім сном прочитали її і він заспокоєний заснув. Вірші хороші, але чисто моя думка, що Будівництво мені трішки більше вірші подобаються. Але однозначно у нас це ХІТ!

 

"Грицева шкільна наука" Абабагаламага

Вона пречудова! Я закохалася в ілюстрації, коли вперше їх побачила!

"Чарівна гуска" ВСЛ

Коли її тут прообзорили, у мене з'явилось палке бажання придбати книгу, і ось, вона в мене є :laughing: Ілюстрації дуже теплі виконані в пастельних тонах, дуже ніжна книга!

"Де ви кохані леви" ВСЛ

Дивом дивуюсь, як це ще не було огляду на цю книгу :laughing: Я колись в крамниці взяла до рук цю книгу і теж одразу захотіла її придбати, вот буває таке в мене. Потім ще пройшов якийсь час і вирішила, що таки замовлю. Неймовірно гарні ілюстрації і оригінальні віршики. Не мастхев, але навіть заради малюнків можна її купити. Малий вірші не сильно хотів слухати :laughing: вірші досить специфічні, чимось Дяченків мені нагадали))

"Книга, яку треба прочитати до дня святого Миколая" Час майстрів

Якщо хтось ще не має її, то це просто мастхев. Вона чарівна, сама ніжність! І в цілому книга сподобалась, вот краще не скажеш, що цю книгу треба прочитати ДО дня св.Миколая. Тут і сама історія про Миколу, його життя. Потім віршики, молитва, пісенька. Все таке цілісне і класне!

"Жменька тепла для мами" ВСЛ

Книга на любителя і перше враження неоднозначне. По перше вона не для малюків 2-3 років, а для більш старших дітей. 

Ми вже прочитали книгу. Коли тільки почала читати, подумала що за брєд, бо з перших слів нічого не можеш допеьратт. Але чим далі, тим все стає зрозумілим. Книга не для малих дітей, це моя думка. Вона така прониклива  і ні на що інше не схожа, ооигінальний сюжет і мені взагалі нагадала щось таке постапокаліптичне) Книга сильна, хоч і дивна)) Старший все зрозумів, не скажу що кричав від захоплення, але першу половину книжки слухав з цікавістю. А вот другу половину йому вже набридло, але це суто наша проблема. Він не любить довго концентруватися на книжках. Но в цілому сказав, що нормальна і якби головний герой був хлопчик, то йому би більше сподобалось :joy::joy::joy:

"Подарунки святого Миколая" Торсінг

Ой, це така чудова мімі книжка для малюків. І розповідь теж дуууже сподобалась. Роберт її слухав від першого до останнього слова. Зайшла нам)))

"Літачок рятівничок" Абабагаламага

Мені здавалось, що це тільки в мене нема цієї книги, бо у книжкових колекціях дівчат всюди її бачила. Тому і я туди, куди всі :ram::stuck_out_tongue_closed_eyes:

Прочитали теж швидко, і сподобалась книга малому, роздивлявся малюнки!

"Авіа пташиний диспетчер" Грані Т

Колись раніше вже купувала цю книгу, але одного дня, коли я була у Львові, бабуся зі старшим вирішили її віддати у шкільну бібліотеку. Я була дуже зла, бо ми цю книгу так і не прочитали, а її вже не стало. Тому пока вона ще є у вид-ві змушена була замовляти знову. Книга мені дууууже подобається! 

"Котенок Шмяк на фабрику мороженого" Клевер

Цю книгу замовляла з Лабіринту, дуууже подобається мені цей котик, він неймовірний! Тепер будемо чергову колекцію збирати :joy:

Тексту не багато в книжці, читається досить швидко. Підійде і для першого читання, великий шрифт) 

"Не в капусті й не лелека" Талант

Не наші книги, замовили інші дівчата. Книга класна, але я напевно не готова зараз її читати :joy:

Майже всі книги раніше вже обзорились тут, але можливо хтось їх ще не бачив, і я комусь була корисною :blush::kissing_heart:

Мирослава, такий прикол вийшов, зайшла я глянути на статус посилки НП і пише: "Велика книга кролячих історій" вага 5кг :joy: ох уж, що подумали на пошті, що то за велика книга на 5кг :laughing: та й назва книги відповідна, кроликів запакувала мені на 5кг) я сміялась довго))

Дякую тобі за це 5-кілограмове щастя і радість, все таки щастя вимірюється..:blush::heart_eyes:

24 коментаря

  • Nescafe 25 листопада 2017, 18:51

    Шмяк класний,але такий куценький! Такі ж малюни класні, і така книжка мала. Наталя,тобі треба в якийсь момент зробити паузу, наприклад з 5грудня, бо твоя фея так до літа тобі книги не підбере!:wink:

  • natasha_kb 25 листопада 2017, 19:01

    Так, Шмяк невеличкий, але класний!
    Цих книг не було у віш листі, точніше я відредагувала вішлист і забрала деякі звідти і це було до того, як в Книгообміні розподілили Снігурочок) але таки треба мені трохи пригальмувати. І я розумію, що наша Снігурочка старається, але будь який подарунок від неї буде самим найкращим, незалежно чи будуть повтори. Ми радіємо і отримуємо задоволення від усіх книг :blush:

  • Nescafe 25 листопада 2017, 19:04

    Ну вмовила)))

  • Iulostro 26 листопада 2017, 22:47

    Я трохи не в тему:see_no_evil: але що за книгообмін? Дайте посилання, будь ласка)) я тут новачок)

  • Katya_Solo 25 листопада 2017, 18:59 1

    хто молодець, Наташа молодець!))))книги круть, зараз буду лежати насолоджуватись оглядом сторінок)

  • natasha_kb 25 листопада 2017, 20:00

    Дякую! Є у кого вчитися :laughing::yum:

  • JuliS 25 листопада 2017, 19:21

    Потяг-дрімотяг класний.
    З місяць назад нарешті отримала "Будівництво надобраніч". Малому подобається, але не так сильно, як розраховувала. Йому 3,3 було на момент покупки книги. А віршики короткі. Напевно треба було купити раніше.
    От тепер думаю, чи варто брати "Потяг..."?

  • natasha_kb 25 листопада 2017, 20:01

    А у нас будівництво ну просто облюблена книга, тому і потяг взяла. Моєму 4 було)) і потяг зараз серед усіх книг найбільше дивиться

  • morda_panda 26 листопада 2017, 06:50

    Ми теж в три придбали, причому за місяць до виходу української, але дитинча у захваті ( дуже старався російською запам'ятати, зайняло трохи більше часу, але осилив). Дуже чекаем дрімотяг!!!!!!!!

  • JuliS 25 листопада 2017, 19:23

    Всі інші теж дуже гарні. Літачок-рятівничок теж здаєтьсяж у всіх крім мене:).

  • Asya_ 25 листопада 2017, 19:25

    "Не в капусті й не лелека" Талант) Хто вже без цензури прочитав своїй малечі? На який вік вона розрахована?)

  • miros_ya 25 листопада 2017, 20:14

    :))) воно саме пише назву оголошення:) А вага там вибирається 0-1, 1-5 тощо і в ттн вищий поріг вказується сам по собі ))))
    Оце рівень - вже не примірниками, а кг міряємо куплені книжки ))))

  • 1 коментар
  • miros_ya 25 листопада 2017, 20:26

    Там вартість одна за 1-5 кг

  • natasha_kb 26 листопада 2017, 10:32

    Так, я зрозуміла) зараз мені про Мімікі відправили, книжка тонюська малюська, а вага теж 1-5 і ціна доставки теж 55, дурна політика для дрібних речей

  • miros_ya 26 листопада 2017, 11:26

    Це вибирає продавець, він міг би поставити 0-1

  • Netakaya 25 листопада 2017, 21:25

    Ой, Наташа)) у тебя, как всегда, мало книг))
    Пока читала твои впечатления, чуть тоже разозлилась... Я бы очень разолилась, если бы наша бабушка так поступила, ещё и с любимой книгой( так что поздравляю с возвращением блудного попугая)))

  • Netakaya 25 листопада 2017, 21:26 2

    А вот книга, которую нужно прочитать до дня святого Николая...и в прошлом году на нее смотрела, и в этом... Вот по всем отзывам должна зацепить, ан нет... Не знаю почему так...

  • natasha_kb 26 листопада 2017, 10:26

    Я в поезде ехала, когда они сообщили мне эту новость, еле себя сдерживала((( просто обидней всего, что есть много книг, которые можно было отдать, которые не пошли у нас, но они не спросили, решили сами, зная как я отношусь к книгам и как трепетно их выбираю и покупаю. Ой ладно, вспоминаю и опять злюсь

  • natasha_kb 26 листопада 2017, 10:27

    А книгу к Николаю я давно очень хочу, и она подтвердила мои ожидания, ооооочень понравилась, вчера почти прочитали

  • nastojashaja 25 листопада 2017, 22:57

    Скільки багато нових скарбів)
    У нас "Спи міцно, моє будівництво" улюблена засинальна книга) "Потяг-дрімотяг" також обов'язково купимо. Впевнена, що син зацінить)
    Цікаво було глянути на книгу "Де ви кохані леви", не уявляла яка вона в середині)
    "Не в капусті й не лелека", читала разом з племінницею (6 років), нам книга дуже сподобалася. Вона називає її книгу про животики) Також подарувала таку книгу старшій хрещениці (10 років), оскільки з нею ніхто грамотно не проведе бесіду на таку важливу тему)

  • natasha_kb 26 листопада 2017, 10:31

    Вот і в нас будівництво і потяг - ХІТИ! На ніч ці дві читали, а з потягом в руках малий лягав спати, навіть не відпускав))
    Де ви кохані леви, ну дуууже гарна книга, мені малюнки настільки сподобалась, що заради них і взяла))))
    Дякую))

  • Irina_33 26 листопада 2017, 16:49

    От тепер бачу,що саме таку візьмем собі про Миколая-вона дійсно такі теплі відчуття викликає! Дякую за огляд)

  • meganstar 28 листопада 2017, 01:46

    Кохані леви замовила ще в червні.Була просто вражена текстом.Абсолютне ШОПОПАЛО .Чесно перша книжка в якій навіть ілюстрації до тексту ніякого відношення не мають.Не рекомендую.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу