Книги, які ідеально доповнюють одна одну))

"Зимову казку", Олеся Ільченка маємо давно, дуже гарна казочка про птахів, читали іі безліч раз, і от вчора знову вирішили іі перечитати))) 

У книзі розповідаєтся про соловейка, який зібрався у вирій, та про пригоди ,які з ним трапились у дорозі. Також у книзі описуєтся життя і співіснування інших птахів між собою у лісі. 

    Зима у пташиному світі – час великих випробувань. Соловейко та інші перелітні птахи мають дістатися до омріяного Вирію, здолавши аж два моря. Натомість Крук та інші птахи, що лишаються на зимівлю в наших краях, мусять долати холод, голод, а то й пастки. Тому і для одних, і для інших дуже важливим є Звичай Дружнього Крила – допомога ближнього! Тоді й зимові свята мають особливий смак радості й доброго пташиного щастя.

 Дуже шкода, що " Зимова казка" у м' якій палітурці, книжечка така гарна)), ми для неі придбали обкладинку ,щоб продовжити ій життя)))

Коли дочитали " Зимову казку" ,син взяв " Хто росте в саду" ,і я зрозуміла, що ця книга, ніби ,як продовження Казки, у ній соловейко повертаєтся з вирію))))) Обидві книги дуже гарно ілюстровані і цікаві,,також у них є багато інформаціі про птахів і дерева.

Огляд книги " Хто росте в саду", тут https://kashalot.com/club/post-11334969/

 

6 коментарів

  • Kosmonatka 27 вересня 2017, 13:44

    Краса! Добавлю в список, буду бігати на сесію - прихоплю.

  • IrunaP 27 вересня 2017, 13:52

    ))))) Дійсно гарні))) ,і так доповнюють одна одну, неначе так було задумано))

  • Oksana_Kh 27 вересня 2017, 13:53

    Так гарно написали)) дякую!

  • IrunaP 27 вересня 2017, 13:55

    Будь ласка)

  • teddi 27 вересня 2017, 15:08

    Маємо зимову казку, вона дійсно чудова. А тот за рекомендацію Хто росте в саду, дякую, буду мати на увазі, треба докупити.

  • IrunaP 27 вересня 2017, 15:15

    Будь ласка))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу