Наші перші англійські книжки

Нарешті ми доросли до того, щоб погодитись на читання англійських книжок. Я вже боялась, що дарма накупила їх так багато. А ось і наші перші улюбленці (читаємо їх уже декілька днів підряд). 

Splat and the cool school trip: Наш улюблений Кіт Сплет, з яким познайомились ще у ВСЛ, і вирішили, що неодмінно треба продовжувати таке приємне знайомство. Цього разу історія про те, як Сплет разом з однокласниками їздили до зоопарку. Сплет дуже хотів побачити пінгвінів, але, на жаль, присутність його друга Сеймура у зоопарку налякала слона, і той від переляку зруйнував басейн пінгвінів. Хоча звісно ж Сеймур, як справжній друг, знайшов спосіб виправити ситуацію і порадувати Сплета. 

Old Bear and his Cub: Друга книга про Дідуся/тата ведмедя і маленького ведмежатка. Дорослий ведмідь турбується про маля, а Ведмежа постійно сперечається з ним, але, не зважаючи ні на що, вони дуже люблять одне одного. Сина дуже зворушив момент, як ведмежа турбується про ведмедя, коли той захворів, готує йому чай та відправляє його відпочити.

15 коментарів

  • Nescafe 22 вересня 2017, 09:56

    Добрий ранок, у вас дуже гарні книги, додайте перше фото над текстом,щоб в ленті було відразу видно.

  • natasha_kb 22 вересня 2017, 11:35

    Про сплета просто фантастична!!! Ще б у нас їх переклали і видали)) Нам на англ. ще дууууже не скоро будуть актуальні(
    Дякую, що показали!

  • 7 коментарів
  • natasha_kb 22 вересня 2017, 14:45

    Скажіть а СП з цього сайту не хочете зробити? І цікаво, чи будуть бажаючі купити книжечки? Дівчатка-книголюби, ніхто не хотів би купити ці книжки? Я би кілька взяла б))

  • Katya_Solo 22 вересня 2017, 14:58

    а підкажіть як там ціну вирахувати хоть коротко, який курс берете і що там ще потрібно порахувати, щоб взнати кінцеву ціну?) Наташа за СП цікава ідея, але чи автор захоче і треба ціни спочатку вивчити)

  • hecuba 22 вересня 2017, 16:04

    Ні, за сп я точно не візьмусь, часу на це критично не вистарчає. А по вартості в мене останній раз вийшло десь плюс 1,5 долара на кожній книжці, це зі всіма доставками: по Штатам і в Україну. Але я люблю книги в твердій палітурці, а вони досить важкі виходять.

  • Коментар видалено

  • Anna_123456 26 вересня 2017, 17:55

    а у кого хорошо с английским - может создадите СП? Я бы тоже парочку книг прикупила))

  • Kukusoa 29 вересня 2017, 11:55

    С англ.не проблем,там надо форварда выбрать и карты наши этот магазин принимает?я выкупила с амазоне картерс а и чилдренз , только оплачивала долл.картой , а как делать расчёт с долл в грн.без понятия

  • hecuba 29 вересня 2017, 12:12

    Я там оплачую гривневою картою

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу