Щенячий патруль Маршалл Paw patrol Aqua pups Marshall оригінал. Новинка

Стартова ціна - 975 грн

Бліц-ціна - 975 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 13 років
382 лоти

Укрпошта, Нова пошта, Ще 2
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Щенячий патруль Маршалл і його машина-дельфін Paw Patrol Aqua Pups Marshall Transforming Dolphin Vehicle with Collectible Action Figure.

Оригінал від Spin Master.

Новинка!

У наборі фігурка Маршалла, машина-дельфін і 1 снаряд.

.

ФІГУРКА МАРШАЛЛА: одягнений у свою червону форму гідрокостюму Aqua Pups, у комплекті з шоломом і рюкзаком, Маршалл готовий до захоплюючих рятувальних місій у удаваному морі!

ТРАНСФОРМАЦІЯ ІГРАШКОВИХ ТРАНСПОРТНИХ МАШИН: рятувальна машина Маршалла з дельфінами швидко перетворюється в режим порятунку! Просто закрийте купол автомобіля, щоб активувати крила та спинний плавник, перш ніж кинутися на допомогу!

ЗАПУСТІТЬ РЯТУВАЛЬНИЙ СНАРЯД: Коли настане час для захоплюючої рятувальної місії, завантажте рятувальний снаряд у пускову установку, а потім натисніть кнопку, щоб запустити снаряд і врятувати ситуацію!

ЗБЕРІТЬ ЇХ УСІХ: щоб було веселіше, збирайте всі іграшки PAW Patrol, такі як дитячі іграшки Aqua Pups, іграшки з фільмів PAW Patrol, іграшки-дракони, м’які тварини, іграшкові фігурки та ігрові набори (кожна продається окремо)!

ІГРАШКИ ДЛЯ НАВЧАННЯ ТА НАВЧАЛЬНІ ІГРАШКИ: плюшеві іграшки та машинки PAW — це дошкільні іграшки для хлопчиків і дівчаток, які люблять конструювати іграшки! Чудові подарунки для дітей, як альтернатива лялькам, іграшкам-динозаврам або набору поїздів.

Включає: 1 рятувальну машину, 1 фігурку Маршала, 1 снаряд.

.

Оплата на карту або на Кашалот.

Доставка - НП, УП, самовивіз.

Повернення немає.