Щенячий патруль Кремез з бульдозером Rubbles Deluxe movie transforming toy, оригінал. Крепыш

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 11 трав. 10:09


На Кашалоті 13 роки
399 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 2
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Щенячий патруль Кремез з бульдозером - Paw Patrol Rubble’s Deluxe Movie Transforming Toy Car with Collectible Action Figure.

Оригінал від Spin Master.

Розмір собачки = 6-7 см.

У наборі фігурка Кремеза та його бульдозер + 2 снаряди.

.

ІГРАШКОВИЙ АВТОМОБІЛЬ, ЩО ТРАНСФОРМУЄТЬСЯ: штовхніть боком розкішний автомобіль Rubble, і цементомішалка перетвориться на снарядну установку! Усі іграшкові машинки з фільму «Щенячий патруль» мають свою унікальну трансформацію, як у фільмі!

ПУСКОВИЙ ПРИСТРІЙ ДЛЯ СНАРЯДІВ: Завантажте снаряди для руйнівних куль Rubble (2 в комплекті) і натисніть кнопку, щоб запустити для більших і сміливіших порятунків! Ця весела іграшка «Щенячий патруль» оживляє дію фільму.

ФІГУРКА КРЕМЕЗА: Одягнений у свою кіноформу, Раббл готовий до насичених діями порятунків! Об’єднайтеся з рештою фігурок цуценят та їхніми розкішними транспортними засобами (кожен продається окремо)!

ЗБЕРІТЬ ЇХ УСІХ: щоб отримати ще більше задоволення, зберіть усі іграшки PAW Patrol, такі як дитячі іграшки Big Truck Pup, іграшки з фільмів PAW Patrol, іграшки-дракони, м’які тварини, іграшкові фігурки та ігрові набори (кожна продається окремо).

Включає: 1 розкішну машину, 1 фігурку, 2 снаряди.

.

Оплата на карту.

Доставка - НП, УП, самовивіз.

Повернення немає.